2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben doktoruma sordum kesinlikle yapmayin dedi bence uzmanindan onaylanmadan boyle seyler onermeyelim kuzum enfeksiyona neden olabiliyormus
Canim bizene universitede hocalarimiz buhar banyosunu cok iyi diye anlattilar.ki ben kasintidan dr a gittigimde onun en guzel tedavisi bujar banyosu dedi.ordan arastirirken zaten bu cikti karsima.zarari olabilcek bisey deil buhar sadece mantikende buhar en iyi temizlik maddesidir

Kizlarrr yumurtlama gunune 3 gun kala baslaman sut maydnoz buhari kurü varmis hem iltihaba hem tuplerdeki az miktarda yapisikliklara iyi geliyormus.ben 2 gun once yumurtladim galiba kacirdim yaaa.duyaniniz varmi...kolaylastryomus hamileligi
canım ben pek onermem buharı.bilirsiniz ki bakteriler sıcagı sever ve buhara oturunca cogalma riskleri vardir.ayrıca cok sıcaga oturursan damarları buzebilir.yine de karar senin

Onu da denenecekler listesine aldım.. hayıt otu ve o ilaç..herseyi deniyoruz bakalm halkımızda hayırlısı
canım ınofolic aslında devamlı kullanılması gereken birsey.folik asit icerdiginden.gebelik dusunen herkez kullanmalı bence.

Ama
canım ben pek onermem buharı.bilirsiniz ki bakteriler sıcagı sever ve buhara oturunca cogalma riskleri vardir.ayrıca cok sıcaga oturursan damarları buzebilir.yine de karar senin
Baktrriler icin en uygun sicaklik 20 derecedir.bu kaynar sut buhari olcak.bujar ayni zamanda dezenfektan olarakta kullaniliyor canim.ozellikle vajinal enfeksiyonlarda bizim dersimize kadin dogum prof u giriyordu hep onu oneriyordu.kimyasal yerine ilac yerine buhar banyosu en iyisi diye ogrettiler heo

Kızlar BAT yarın gaz ve açlığa dayanamama dışında bişey hissetmiyorum,göğüslerim aciyordu bugün oda geçti acayip gergin ve sinirliydimm bütün gün, tam regl belirtisi yani yarın doktorlara randevum var hayırlısı artık.Asilama ydi benimki olmazsa tüp bebek bundan sonrası, yarın için haber veririm sonucumu.Bide arkadaşların dediği gibi hamisler belirtilerini neydi ya bizi de aydinlatsaniz keşke? ?

Canim gazada belirti diyen cok var.vardir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…