- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
bende burdayim canim21 tane hamişimizzz var maşallah
Darısı bize inşallah ama sanki hamile olanlar gittimi ne bizimle tacrubelerini paylaşsalar daöyle gitseler haziran annelerine
Bilmiyorum canım valla bu ay meraktan oldum yani ama teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin insallahCanim gazada belirti diyen cok var.vardir insallah
Kızlar BAT yarın gaz ve açlığa dayanamama dışında bişey hissetmiyorum,göğüslerim aciyordu bugün oda geçti acayip gergin ve sinirliydimm bütün gün, tam regl belirtisi yani yarın doktorlara randevum var hayırlısı artık.Asilama ydi benimki olmazsa tüp bebek bundan sonrası, yarın için haber veririm sonucumu.Bide arkadaşların dediği gibi hamisler belirtilerini neydi ya bizi de aydinlatsaniz keşke? ?
canim benimkileri anlatayim.midede asiri gaz.ara ara kasiga igne gibi batma ve hafif mide bulantisi..insallah bebisim benle kalirda diger belirtileride solerimKızlar BAT yarın gaz ve açlığa dayanamama dışında bişey hissetmiyorum,göğüslerim aciyordu bugün oda geçti acayip gergin ve sinirliydimm bütün gün, tam regl belirtisi yani yarın doktorlara randevum var hayırlısı artık.Asilama ydi benimki olmazsa tüp bebek bundan sonrası, yarın için haber veririm sonucumu.Bide arkadaşların dediği gibi hamisler belirtilerini neydi ya bizi de aydinlatsaniz keşke? ?
Sıkı sıkı tutunsun inşallah sana sağlıkla Kucagina alırsıncanim benimkileri anlatayim.midede asiri gaz.ara ara kasiga igne gibi batma ve hafif mide bulantisi..insallah bebisim benle kalirda diger belirtileride solerim
bende burdayim canim
Bilmiyorum canım valla bu ay meraktan oldum yani ama teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin insallah
canim benimkileri anlatayim.midede asiri gaz.ara ara kasiga igne gibi batma ve hafif mide bulantisi..insallah bebisim benle kalirda diger belirtileride solerim
Canim ben gebe değilim yarın belli olucak ama çok ümitli değilim hayırlısı Allah tanSizden mutlusu yok yaa maşallah size
Kasık ağrısı bni cok heveslendirdi ya iyice inandım hiiç böyle olmam sadece regl günü sabhtan belim ağrır öğlen regl olurum ztn de şeffaf akıntı (suan acık krem) ve kasık agrısı dvm ediyo sırtımda sivilcelenme var
insallah bebistir canim.bat ne zamanSizden mutlusu yok yaa maşallah size
Kasık ağrısı bni cok heveslendirdi ya iyice inandım hiiç böyle olmam sadece regl günü sabhtan belim ağrır öğlen regl olurum ztn de şeffaf akıntı (suan acık krem) ve kasık agrısı dvm ediyo sırtımda sivilcelenme var
Canim ben gebe değilim yarın belli olucak ama çok ümitli değilim hayırlısı Allah tan
insallah bebistir canim.bat ne zaman
Aynen canım üzülmedim oldum diye zaten hamd olsun bu 9.denemeydiuzulme canım bak en azından adet olabiliyorsun.bırcok insan var adet olamayan.hem yeni bir ay yeni bir umit.her ay bir ay daha yaklasıyoruz bebisimize :) kac ay oldu senin ?
İlk goguslerim den anladım canım goguslerimin ucu ağrımaya ve kararmaya başladı çok sertti sonra sık idrara çıkma sonra kasık ağrım ve daha sonra yan dönerek yatamiyordum sertleamisti karın bolgem gecikince günüm test yaptım işte belirtiler böyle eğer sık idrar sertleşme ve goguslerim şişerse büyük bir ihtimalle gebesindir canım Allah isteyenlere nasip etsin :)Hayırlı olsun canım belirtilerin neydi anlatırmısın
Peki yururken nefesin daraliyomu ??İlk goguslerim den anladım canım goguslerimin ucu ağrımaya ve kararmaya başladı çok sertti sonra sık idrara çıkma sonra kasık ağrım ve daha sonra yan dönerek yatamiyordum sertleamisti karın bolgem gecikince günüm test yaptım işte belirtiler böyle eğer sık idrar sertleşme ve goguslerim şişerse büyük bir ihtimalle gebesindir canım Allah isteyenlere nasip etsin :)
Sağol canım teşekkür ederim. Belirtim olmadı bata 3-4 gün varken öğrendim. Kahverengi akıntım olmuştu sonra rengi sarıya döndü yerleşme kanaması olabileceğinden şüphelenip test yaptım. Öyle öğrendim. Bu arada bat 7-8 EkimOlmazmıııı
Hayrılı olsun bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn...
Belritin oldumu?ne zmn başladı? Bat a göre ne zmn öğrendin?
Canlar ben bugün aksamuzeri oldum ya adet 3.gun persembemi cumami oluyor o zaman kafam karıştı
Tabi kısa mesafede hemen bi susuma bi darlasma oluyorduPeki yururken nefesin daraliyomu ??
bu arada eklemeyi unuttum bu kahverengi akıntı olurken adet olcakmış gibi karnım ağrıdı ve adet zamanlarımda çıkan iki tane sivilce çıktıOlmazmıııı
Hayrılı olsun bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn...
Belritin oldumu?ne zmn başladı? Bat a göre ne zmn öğrendin?
Sağol canım teşekkür ederimŞuan yeni olduysan 3.günün cuma bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?