Cok sıcak oldu mu rahim yapisabiliyorBen doktoruma sordum kesinlikle yapmayin dedi bence uzmanindan onaylanmadan boyle seyler onermeyelim kuzum enfeksiyona neden olabiliyormus
Bence gaz belirti değildir çünkü
bu arada eklemeyi unuttum bu kahverengi akıntı olurken adet olcakmış gibi karnım ağrıdı ve adet zamanlarımda çıkan iki tane sivilce çıktı
Can'ım adetime 6 gün olmasına rağmen göğüsleirm siş ve cok agrıyo idrara da sık çıkıyorum ama kaşık agrım felan yok akıntım da YÖK su gibi arada hafif senin akıntın varmıydıİlk goguslerim den anladım canım goguslerimin ucu ağrımaya ve kararmaya başladı çok sertti sonra sık idrara çıkma sonra kasık ağrım ve daha sonra yan dönerek yatamiyordum sertleamisti karın bolgem gecikince günüm test yaptım işte belirtiler böyle eğer sık idrar sertleşme ve goguslerim şişerse büyük bir ihtimalle gebesindir canım Allah isteyenlere nasip etsin :)
Vardı tabiki goguslerim uçların sertlestimiCan'ım adetime 6 gün olmasına rağmen göğüsleirm siş ve cok agrıyo idrara da sık çıkıyorum ama kaşık agrım felan yok akıntım da YÖK su gibi arada hafif senin akıntın varmıydı
İyi aksamlar sanada cnm :)Iyi aksamlar kizlar
Napiyorsunuz nasilsiniz. Takip edemiyorum ama yeni hamisler vardir illa ki tebrik ediyorum ve Rabbim sizlere bagislasin evlatlarinizi.
kirmizi kart yiyen arkadaslar uzulmeyin. Kafaniza takmayin herseyin zamani var hayirlisi olsun insallah.
Sizleri seviyorum.
canim ne zamn test yapmistin silik cikti.bende bugün yani 4 gün kala yaptim negatif çıktımerhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif.ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur
canim adete 2 gun kala negatif cikmisti.bugun adet gunum silik cikti.canim ne zamn test yapmistin silik cikti.bende bugün yani 4 gün kala yaptim negatif çıktı
Bilmiyorum canım o kadar fark edemiyorum akıntın nasıldı pekiVardı tabiki goguslerim uçların sertlestimi
Tebrikler gayet iyi :) darısı başımızaKızlar beta hcg 95,6 çıktı nasıl?
canim adete 2 gun kala negatif cikmisti.bugun adet gunum silik cikti.
canim cevabin için çok teşekkür ederim. umutlandim yine.benimde bata 4 gun var ama sik susama sik idrara cikma var.cok istiyorum hayirlisi ilecanim ne zamn test yapmistin silik cikti.bende bugün yani 4 gün kala yaptim negatif çıktı
Ya akintim olduğu zaman hastalandım sanıp tuvalete gidiyordum o tarz su gibiBilmiyorum canım o kadar fark edemiyorum akıntın nasıldı peki
teşekkür ederim iki gündür sürekli başım ağrıyorBen papatya buhari yapiyrm iyi geliyor canim.bi dene istersen
Bunlar hamile olmayanlarin listesimi cnm@glmserser
tontis76
M Minikportakalim
T tazegelinn
M meleksuu49
@EhliKumpir
sensiz__asla123
@yesa1
@befer
fatmasecret19
H Htcm38
merili
TamBirAzize
E Eldenkubra
Sb12345
@SucceSSstorY
C Cokoprenses83
ALYALAL
N Nefisebakan
elmuhibbi
Runkli
@remel1988
@Simmet
Karpatyam
Aynur5656
beyazyalan
Melissaihsn06
D diplomalievhanimi
@edasrc21
A Ankey
kkk91
C cagla353535
cemre cemre
Y yagmur_20
duruasil
D Deryax-
@zziinneett
S sedadst
lale_cik
meral1903
M Mlht9535
D derya9207
O ozle77
Yok canım batları yazmayanlardı sende varsın sanırmBunlar hamile olmayanlarin listesimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?