9 ekim benim :)Yok canım batları yazmayanlardı sende varsın sanırm
@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
Psikolojik_biri
sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında rabbim çifter çifter bebekler nasipetsin sana ve hepimize☺Hayırlı akşamlar hanımlar
2 gündür giremedim bugün benim doğum günümElhamdulillah 1 yaş daha aldık...
700 tane msj birikmişama malesef okuyamicam ne oldu ne bitti bilmiyorum
Nüfusta artış var mı kızlar?
Olanlara hayırlı gebelikler diliyorum
Darısı başımıza inşaAllah
Sağol canım. İnsan ister istemez stres yapıyor. Ama herşey normal gidiyormuş.Canım stres yapma takma biseyi kafana. Sonuçta silik çıkmış çünkü hamilelik kandan sonra idrara geçmiş bu hamile olduğunu göstermiş. Kan değeri ise bebeğin ne kadarlık olduğunu göstermiş. Sonuçta hamilesin ama geç döllenme olduğu için değerin 63 olması normal. Yani bugun tahlili yenilesen eminim iki katına çıkmış olacak. Ki normal yumurtmalama oluşan bebeğe nasil ki 4 haftalık deniliyorsa senin geç döllenme olduğu için 2 haftalık minnak.. bunu da sakin dert etme stres yapma bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın... :* darısı bizim başımıza inşallah....
Hayırlı akşamlar hanımlar
2 gündür giremedim bugün benim doğum günümElhamdulillah 1 yaş daha aldık...
700 tane msj birikmişama malesef okuyamicam ne oldu ne bitti bilmiyorum
Nüfusta artış var mı kızlar?
Olanlara hayırlı gebelikler diliyorum
Darısı başımıza inşaAllah
Canım benim hayeller kasıma kaldı hala bişi yokM melekler-engelchen C cigdemmm26melegini_bekliyor Amasyali05 W Weravurus ilkinilkin korelim
slvlovehmt baby baby Ceylin elif Denizkizi2425 @Ellydncr Morenam H hurrriss umut-16 @clkgzm
@sidree B Bendenizdebirgemi A aybeniz27 @stu2012zuzum87 hapsuu Htckbrysl tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
Ben yazmistim,yeni bat 21 Ekim :)M melekler-engelchen C cigdemmm26melegini_bekliyor Amasyali05 W Weravurus ilkinilkin korelim
slvlovehmt baby baby Ceylin elif Denizkizi2425 @Ellydncr Morenam H hurrriss umut-16 @clkgzm
@sidree B Bendenizdebirgemi A aybeniz27 @stu2012zuzum87 hapsuu Htckbrysl tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
Canım ancak yazabildim. Bebeğim arayı kapatacak sanırım Değer 500 çıktı kızAynen aynen aşırı gaz var çok skstrio
Tvltte de ck ckyrm uykum var ama sürekli parça pincik uyuyrm gaz yüzünden
Değerlerini haber et canm ben de 7ekimde gidicem Dr kanı takip etmicem dedi dirk kese var mı yok mu ona bakicak
Canım bu senin sökülmenle alakalı hemen normal bi şekilde olmaya başladıysan bugünü say ama olmadıysan yarından başla saymaya nacizane benim fikrim bu:))Canlar ben bugün aksamuzeri oldum ya adet 3.gun persembemi cumami oluyor o zaman kafam karıştı
M melekler-engelchen C cigdemmm26melegini_bekliyor Amasyali05 W Weravurus ilkinilkin korelim
CAnim bat 15 ekimmmmM melekler-engelchen C cigdemmm26melegini_bekliyor Amasyali05 W Weravurus ilkinilkin korelim
Beni de ekle canım bat 13 ekim1.sayfadaki listeyi kaldırdım kızlar temize çekip düzenliyorum 2 güne tamamlarım boş olanların ki dolar falan yeni hamişler yeni batlar gelir 2 günde boş olanlarn ki anca görürler falan diye güzel bir liste olacak insaAllah
Yok gün boyu degil ama aksamlari daha cok oluyor ya da gece :)gazım çoktu derken gün boyu mu hep öyle devam ediyor
1.sayfadaki listeyi kaldırdım kızlar temize çekip düzenliyorum 2 güne tamamlarım boş olanların ki dolar falan yeni hamişler yeni batlar gelir 2 günde boş olanlarn ki anca görürler falan diye güzel bir liste olacak insaAllah
29 ekim benimki eklermisin@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
Psikolojik_biri
sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
19 ekim canım@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
Psikolojik_biri
sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Bu arada benim de bat 28 EkimM melekler-engelchen C cigdemmm26melegini_bekliyor Amasyali05 W Weravurus ilkinilkin korelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?