2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benm bat 4 ekim ancak henüz ne gelen var ne giden . Test yaptım negatif.. bazı gebelik belirtileri var ama .. kafam karışık. İnşallah bebiş tir gelecek olan
o zaman seni ? olarak bırakıyorm canım inşaAllah hamilelerin yanına eklemk nasip olur

Cikabilir idrarda :) ama senin ilk bebeisin gec dollenme olmus ama her ay yumurtlama gunleri farklilasiyor o yuzden bi idrar testi yap istersen yarin :)
Son testim kaldi. Yapsam mi karar veremedim. Yani o peceteye geldi sildikce pembe kan. Ama bi daha adetim gelmedi ve tekrar sildim peceteyle pembe kan da yok suan ne oluyor anlamadim ya

Son testim kaldi. Yapsam mi karar veremedim. Yani o peceteye geldi sildikce pembe kan. Ama bi daha adetim gelmedi ve tekrar sildim peceteyle pembe kan da yok suan ne oluyor anlamadim ya
Yerleşme olabilir belki canım bence yarın sabah yapma perşmbe ya da cuma sabahı yap daha yeni yerleşiyordur varsa hemen pozitif görmezsen boşuna gider test boşuna moralin bozulur

canım maalesef ben de kist var regl olamıyorum 1 senedir falan tedaviye başlıcam o yüzden bat bildiremiyorum sana...istersen silebilirsin listeden nasıl istersen

O zaman 2 gun daha bekle cnm yerlesme kanmasi olabilir :) o testide yaparsan elinde test kalmicak :) sabrettt

canım maalesef ben de kist var regl olamıyorum 1 senedir falan tedaviye başlıcam o yüzden bat bildiremiyorum sana...istersen silebilirsin listeden nasıl istersen
Geçmiş olsun canım benim inşaAllah listemize hamile olarak katılırsın güzel haberler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…