Olmadın mı daha canım ama test falan yaptn negatıf mı cıktı neden kasıma kaldıCanım benim hayeller kasıma kaldı hala bişi yok
Canım ancak yazabildim. Bebeğim arayı kapatacak sanırım Değer 500 çıktı kız
250 olması lazım bayağı artmış
İnşallah öyledir canım sabret..Canım benm bat 4 ekim ancak henüz ne gelen var ne giden . Test yaptım negatif.. bazı gebelik belirtileri var ama .. kafam karışık. İnşallah bebiş tir gelecek olan
o zaman seni ? olarak bırakıyorm canım inşaAllah hamilelerin yanına eklemk nasip olurCanım benm bat 4 ekim ancak henüz ne gelen var ne giden . Test yaptım negatif.. bazı gebelik belirtileri var ama .. kafam karışık. İnşallah bebiş tir gelecek olan
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında rabbim çifter çifter bebekler nasipetsin sana ve hepimize☺
İnşallah canım.. beklemedeyim :)o zaman seni ? olarak bırakıyorm canım inşaAllah hamilelerin yanına eklemk nasip olur
İnşallah öyledir canım sabret..
Son testim kaldi. Yapsam mi karar veremedim. Yani o peceteye geldi sildikce pembe kan. Ama bi daha adetim gelmedi ve tekrar sildim peceteyle pembe kan da yok suan ne oluyor anlamadim yaCikabilir idrarda :) ama senin ilk bebeisin gec dollenme olmus ama her ay yumurtlama gunleri farklilasiyor o yuzden bi idrar testi yap istersen yarin :)
Yerleşme olabilir belki canım bence yarın sabah yapma perşmbe ya da cuma sabahı yap daha yeni yerleşiyordur varsa hemen pozitif görmezsen boşuna gider test boşuna moralin bozulurSon testim kaldi. Yapsam mi karar veremedim. Yani o peceteye geldi sildikce pembe kan. Ama bi daha adetim gelmedi ve tekrar sildim peceteyle pembe kan da yok suan ne oluyor anlamadim ya
canim lucccck bilmiyorum ama benimki basladi
İnşallah canım.. bu arada gözün aydın tatlım. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bebişini :)İnşallah öyledir canım sabret..
canım maalesef ben de kist var regl olamıyorum 1 senedir falan tedaviye başlıcam o yüzden bat bildiremiyorum sana...istersen silebilirsin listeden nasıl istersen@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
Karpatyam
Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
M mmavi_21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
O zaman 2 gun daha bekle cnm yerlesme kanmasi olabilir :) o testide yaparsan elinde test kalmicak :) sabretttSon testim kaldi. Yapsam mi karar veremedim. Yani o peceteye geldi sildikce pembe kan. Ama bi daha adetim gelmedi ve tekrar sildim peceteyle pembe kan da yok suan ne oluyor anlamadim ya
25 ekim@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
Karpatyam
Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
M mmavi_21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
doğum günün kutlu olsun canm nice mutlu yıllara
bugün görümceminde doğum günüydü
Topiğin hayirli olsun cnm.Benim bat 9 ekim@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
Karpatyam
Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
M mmavi_21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Geçmiş olsun canım benim inşaAllah listemize hamile olarak katılırsın güzel haberler olsuncanım maalesef ben de kist var regl olamıyorum 1 senedir falan tedaviye başlıcam o yüzden bat bildiremiyorum sana...istersen silebilirsin listeden nasıl istersen
18 ekım tatlım tşkler@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
Karpatyam
Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
M mmavi_21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?