Yumurtlama adete 14 gun kala olusur canim.adet olacagin gunden geriye sayilmasi dogrudur ve tabiki adetin kisaldikca oda geriye giderKızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Şimdi geçen hafta içi yumurtlama dönemiydi. Bu ayın 12-13 ü gibi adet olmam gerekiyor. Ama yumurtlamada olduğu gibi batmalar oluyor bir de adet olcakmışım gibi hem şiştim hem de karnım ağrıyor. Normalde 34 günde bir adet görüyorum ama doktorum 28 güne düşürdü. Önceleri geç yumurtladığımı söylemişti. Adet döngüsü 28 güne düşünce yumurtlama zamanı da değişir mi? Bu hafta boş geçecek gibi şişkinlik sinir sıkıntı yapıyor bana
Bende bebek yok yeniden başladm çalışmaya@melekler-engelchen @cigdemmm26 @melegini_bekliyorAmasyali05 @Weravurus ilkinilkin @korelim
slvlovehmt @baby baby @Ceylin elif @Denizkizi2425 Chester15 @Morenam @hurrriss @umut-16 @clkgzm
@sidree @baharcuk61 @aybeniz27 @stu2012 @zuzum87 @hapsuu @Htckbrysl @tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
Yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim günden itibaren saydığımda da adet günüme denk geliyor inşallah tutturabilmişizdir.Yumurtlama adete 14 gun kala olusur canim.adet olacagin gunden geriye sayilmasi dogrudur ve tabiki adetin kisaldikca oda geriye gider
Adet oldun mu peki canımBende bebek yok yeniden başladm çalışmaya
Evet canım yeni bat 29 ekimAdet oldun mu peki canım
Yerleşme olabilir belki canım bence yarın sabah yapma perşmbe ya da cuma sabahı yap daha yeni yerleşiyordur varsa hemen pozitif görmezsen boşuna gider test boşuna moralin bozulur
O zaman ben bekleeyim bakalm belki adet hazirligida olabilir. Adet olmazsam persembe sabahi falan yaparim yada haftasonuO zaman 2 gun daha bekle cnm yerlesme kanmasi olabilir :) o testide yaparsan elinde test kalmicak :) sabrettt
18 ekım cnm ğrdunmu yzmştm
Olmadın mı daha canım ama test falan yaptn negatıf mı cıktı neden kasıma kaldı[/QUOTE
Adet oldum canım bugün son günü malesef
bu ay yine çalışmaları tam gaz devam yani
Valla kuzum bilemedim ki bnde duymustum iyi diye doktor oyle diyince korktum size zarar gelmesin diye dedim kuzumCanim bizene universitede hocalarimiz buhar banyosunu cok iyi diye anlattilar.ki ben kasintidan dr a gittigimde onun en guzel tedavisi bujar banyosu dedi.ordan arastirirken zaten bu cikti karsima.zarari olabilcek bisey deil buhar sadece mantikende buhar en iyi temizlik maddesidir
@melekler-engelchen @cigdemmm26 @melegini_bekliyorAmasyali05 @Weravurus ilkinilkin @korelim
slvlovehmt @baby baby @Ceylin elif @Denizkizi2425 Chester15 @Morenam @hurrriss @umut-16 @clkgzm
@sidree @baharcuk61 @aybeniz27 @stu2012 @zuzum87 @hapsuu @Htckbrysl @tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
rahim, ağzı yetmezliği.şimdi hamile kalınca 11 ci haftada dikiş atilacakmis..gecmis olsun kotu cok kotu birseybirde. 4 aylikmis Allah sabir versin. Bende 3 dusuk yasadim. 7-9 haftalik birde kimyasal gebelik. Sennin hamileliginin sonlanmasinin sebebi neymis ??
klomen yumurta büyütücü cogalticiymis..benim yumurtaliklarimda bir sorun yok ama Dr hemen hamile kalmam için verdi.kolomen nedir canim kullanmakta amaç nedir biraz aciklarmisin rica etsem.eger adet olursam artik destekleyici seyler kullanmak istiyorum da
Cok gecmis olsunn cnm insAllah saglikli gebeliklerin okur bundan sonrarahim, ağzı yetmezliği.şimdi hamile kalınca 11 ci haftada dikiş atilacakmis..
rahim, ağzı yetmezliği.şimdi hamile kalınca 11 ci haftada dikiş atilacakmis..
Anladim canim ben deneyim olumsuz bisey olursa yazarim.Valla kuzum bilemedim ki bnde duymustum iyi diye doktor oyle diyince korktum size zarar gelmesin diye dedim kuzum
Anladim canim ben deneyim olumsuz bisey olursa yazarim.suan zaten bsiey beklemiyoruz esimde morfoloji sifir cikti.artik korkmadan herseyi deniyorum.kolay kolay olmuyor cunku morf. Bozukluklarinda dr umuzun biri oyle dedi.uroloji hernekadar onemsemede
Annemin amcasinin kizina da 4. Ayinda atildi dikis.sonra 9 ayini tamamlayinca dogum yapti 3 yasinda saglikli bi oglu var.merak etme canim sende saglikla kucagina alirsin insallah..ki onlar 17 sene ustune bilmem kacinci tup bebekte ameliyatla spermi alarak tutturdular.umitsiz olmarahim, ağzı yetmezliği.şimdi hamile kalınca 11 ci haftada dikiş atilacakmis..
Spermiogramda normal morfoloji 0 cikti canim.yani hepsinde sekil bozuklugu varmisAnlamadım eşinde ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?