2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yumurtlama adete 14 gun kala olusur canim.adet olacagin gunden geriye sayilmasi dogrudur ve tabiki adetin kisaldikca oda geriye gider

Yerleşme olabilir belki canım bence yarın sabah yapma perşmbe ya da cuma sabahı yap daha yeni yerleşiyordur varsa hemen pozitif görmezsen boşuna gider test boşuna moralin bozulur

O zaman 2 gun daha bekle cnm yerlesme kanmasi olabilir :) o testide yaparsan elinde test kalmicak :) sabrettt
O zaman ben bekleeyim bakalm belki adet hazirligida olabilir. Adet olmazsam persembe sabahi falan yaparim yada haftasonu

mrb bende aranıza katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz bbek sahibi olma istiyorum bende.pko hastasıyım düzensiz adet oluyorum

Valla kuzum bilemedim ki bnde duymustum iyi diye doktor oyle diyince korktum size zarar gelmesin diye dedim kuzum

gecmis olsun kotu cok kotu birsey birde. 4 aylikmis Allah sabir versin. Bende 3 dusuk yasadim. 7-9 haftalik birde kimyasal gebelik. Sennin hamileliginin sonlanmasinin sebebi neymis ??
rahim, ağzı yetmezliği.şimdi hamile kalınca 11 ci haftada dikiş atilacakmis..

kolomen nedir canim kullanmakta amaç nedir biraz aciklarmisin rica etsem.eger adet olursam artik destekleyici seyler kullanmak istiyorum da
klomen yumurta büyütücü cogalticiymis..benim yumurtaliklarimda bir sorun yok ama Dr hemen hamile kalmam için verdi.

Valla kuzum bilemedim ki bnde duymustum iyi diye doktor oyle diyince korktum size zarar gelmesin diye dedim kuzum
Anladim canim ben deneyim olumsuz bisey olursa yazarim.suan zaten bsiey beklemiyoruz esimde morfoloji sifir cikti.artik korkmadan herseyi deniyorum.kolay kolay olmuyor cunku morf. Bozukluklarinda dr umuzun biri oyle dedi.uroloji hernekadar onemsemede

Anlamadım eşinde ne var

rahim, ağzı yetmezliği.şimdi hamile kalınca 11 ci haftada dikiş atilacakmis..
Annemin amcasinin kizina da 4. Ayinda atildi dikis.sonra 9 ayini tamamlayinca dogum yapti 3 yasinda saglikli bi oglu var.merak etme canim sende saglikla kucagina alirsin insallah..ki onlar 17 sene ustune bilmem kacinci tup bebekte ameliyatla spermi alarak tutturdular.umitsiz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…