naber kız bayadır knşmuyoruz ğüzel aberler varmıDaha iyi olmuş geniş kapsamlı
Allahım duy sesimi bat bekliyorum inşallah hamileyimdir ama değilsemde burada olacağım :) Hamileysemde olucam alıştım ben size kızlarAğustos tan beri beraberiz
benim bat 8 ekim ama bugun kahverengi lekeler gelmeye basladi yaa@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
E Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
C Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@Lknrokan35
@Simmet
Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
Y yagmur_20
duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
İnşaAllah yerleşme kanamasıdır canımbenim bat 8 ekim ama bugun kahverengi lekeler gelmeye basladi yaa
Ben 1 gun gecince yapmistim canimCan'ım sen adet günün gelince mi yapmıştın testi
Canım ben şu an bilmiyorum düşük sonrası henüz regli olmadım@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
E Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
C Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@Lknrokan35
@Simmet
Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
Y yagmur_20
duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
insaallah canim yaaaİnşaAllah yerleşme kanamasıdır canım
teşekkürler canım hamile olursam muhakkak yazarımGeçmiş olsun canım benim inşaAllah listemize hamile olarak katılırsın güzel haberler olsun
@melekler-engelchen C cigdemmm26 @melegini_bekliyorAmasyali05 @Weravurus @ilkinilkin @korelim
@selvihmt @baby baby @Ceylin elif @Denizkizi2425 @Ellydncr @Morenam @hurrriss @umut-16 @clkgzm
@sidree @baharcuk61 @aybeniz27 @stu2012 @zuzum87 @hapsuu @Htckbrysl @tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
seni de ? olarak kenara not ediyorum canımCanım ben şu an bilmiyorum düşük sonrası henüz regli olmadım
Tamamdır canımseni de ? olarak kenara not ediyorum canım
Buyuk umutsuz vakayim 12 ekim canisi..Nisaberatim seninde bat yok canım
Sorun deil cnm ztn hiç bişe yok bu ayda önümüzdeki aya artık ben asilama yoluna giriorum sende varmı gelişme ?@melekler-engelchen C cigdemmm26 @melegini_bekliyorAmasyali05 @Weravurus @ilkinilkin @korelim
@selvihmt @baby baby @Ceylin elif @Denizkizi2425 @Ellydncr @Morenam @hurrriss @umut-16 @clkgzm
@sidree @baharcuk61 @aybeniz27 @stu2012 @zuzum87 @hapsuu @Htckbrysl @tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
Umutsuzluk yok canım kırmızılar gelmedenBuyuk umutsuz vakayim 12 ekim canisi..
Ben adet oldum canım inşaAllah önümüzdeki ay güzel haberler alırız senden canımSorun deil cnm ztn hiç bişe yok bu ayda önümüzdeki aya artık ben asilama yoluna giriorum sende varmı gelişme ?
İnş cnm bebek isteyen herkesten gusel hayırlı haberleri duyarız burdan yaa hepimiz için dua ediorumBen adet oldum canım inşaAllah önümüzdeki ay güzel haberler alırız senden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?