2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Daha iyi olmuş geniş kapsamlı
Allahım duy sesimi bat bekliyorum inşallah hamileyimdir ama değilsemde burada olacağım :) Hamileysemde olucam alıştım ben size kızlar Ağustos tan beri beraberiz
naber kız bayadır knşmuyoruz ğüzel aberler varmı

Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Şimdi geçen hafta içi yumurtlama dönemiydi. Bu ayın 12-13 ü gibi adet olmam gerekiyor. Ama yumurtlamada olduğu gibi batmalar oluyor bir de adet olcakmışım gibi hem şiştim hem de karnım ağrıyor. Normalde 34 günde bir adet görüyorum ama doktorum 28 güne düşürdü. Önceleri geç yumurtladığımı söylemişti. Adet döngüsü 28 güne düşünce yumurtlama zamanı da değişir mi? Bu hafta boş geçecek gibi şişkinlik sinir sıkıntı yapıyor bana

Canlar ben bu ay da lekelenme şeklinde geçiricem galiba adet dönemini geçen ay ki 14 gün sürmüştü demin wcde baktm peçeteye silince geliyor sadece ped koydum tırnak kadar minnacık leke var poff neden böyle oluyor ya

Canim,benim adetim.bugun geldi baya da ağrılı sancılı şekilde. Batim 6ekimdi sagolsun hemem erkenden geldi test yapıp suphelenmeme bile firsat vermedi benim yeni bat 4kasim S selifor

Canim,benim adetim.bugun geldi baya da ağrılı sancılı şekilde. Batim 6ekimdi sagolsun hemem erkenden geldi test yapıp suphelenmeme bile firsat vermedi benim yeni bat 4kasim S selifor
benimde agrılı oluyor canım ya gecen ay olmadı ama ondan önceki 2-3 ay çok sancılı gecmıstı

Sorun deil cnm ztn hiç bişe yok bu ayda önümüzdeki aya artık ben asilama yoluna giriorum sende varmı gelişme ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…