@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@Lknrokan35
Happyending
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
Spermiogramda normal morfoloji 0 cikti canim.yani hepsinde sekil bozuklugu varmis
Ndn perşembe hazırsa paylaş cnmListe hazır canlar perşembe yüklerim yani yazarım
benim 12 ekimCanım benim ne zaman adet olacagım belli degil ama 8i ile 14 ü arası diye tahmin ediyorum
Canım ancak yazabildim. Bebeğim arayı kapatacak sanırım Değer 500 çıktı kız
250 olması lazım bayağı artmış
Valla kendiliginden olanda var uzun sure olmayinca tup bebek yaptranda.zamanla gorcez bakalim.dr 1 2 ay daha gecsin asilama dneriz dedi.3 asilamadan sonrada tup bebege geciliyordu en son ben hastanede calisirken.evlendikten sonra biraktim.simdi proseduru pek bilmiyrm gorcezHmmm peki tedavisi yokmu tüp bebek fln mı olcak?
Ndn perşembe hazırsa paylaş cnm
Valla kendiliginden olanda var uzun sure olmayinca tup bebek yaptranda.zamanla gorcez bakalim.dr 1 2 ay daha gecsin asilama dneriz dedi.3 asilamadan sonrada tup bebege geciliyordu en son ben hastanede calisirken.evlendikten sonra biraktim.simdi proseduru pek bilmiyrm gorcez
merhaba..aşırı kasık ağrısında evet doktorlar ilk olarak dış gebelikten süphelniyor benim de hamileliimin baslarinda ondan süphelendiler ama idrar yollari enfeksiyonu cikti bence bi doktora gorun ve olumlu düsünKızlar ya uyuyamadım aklma takıldı bi yerde gördüm kasık ağrısı dış gebelik olabilir dio acba bnmde mi dış gebelik ama agrı sabit bi yerde değil bi sağ tarfta bi sol bazen altta bazen komple korku sardı...
Dra gitsem hemn dr bulamam birçoğunu denedim menun kalmdım off
Merhaba kadinlar ben de hamile kalmak istiyorum gecen aydan beri başladik ama regl oldum 9 gün önce bitti.ve bi kac gundur cok midem bulaniyo belim agriyo ve adet olucakmişim gibi ara ara kasiklarimda agri oluyo acaba regl oldugu halde hamile olan var mi aranizda..erken olur diye test yapmiyorum ama icim icimi yoyo ayni zamanda
merhaba..aşırı kasık ağrısında evet doktorlar ilk olarak dış gebelikten süphelniyor benim de hamileliimin baslarinda ondan süphelendiler ama idrar yollari enfeksiyonu cikti bence bi doktora gorun ve olumlu düsün
Yapiyrum canim bakalim insallahHala öyle sanrm bn 2 aşılama yaprırdım dra gitsem 3.yapalım der die gitmk istemiyorum
Eşine keçi boynuzu kür yap faydası olur belki
Amin canım çok teşekkürlerİnşallah canım.. bu arada gözün aydın tatlım. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bebişini :)
Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum.Oy maşallah yerim ben onu
Kapatır annesi tabi kapatır akıllı çocuk o
Günaydın canım.Gunaydin kizlar hala yok kirmizilar. Gece bekledim ama gelmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?