2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Liste hazır canlar perşembe yüklerim yani yazarım

Hmmm peki tedavisi yokmu tüp bebek fln mı olcak?

Ndn perşembe hazırsa paylaş cnm
Valla kendiliginden olanda var uzun sure olmayinca tup bebek yaptranda.zamanla gorcez bakalim.dr 1 2 ay daha gecsin asilama dneriz dedi.3 asilamadan sonrada tup bebege geciliyordu en son ben hastanede calisirken.evlendikten sonra biraktim.simdi proseduru pek bilmiyrm gorcez

Hala öyle sanrm bn 2 aşılama yaprırdım dra gitsem 3.yapalım der die gitmk istemiyorum
Eşine keçi boynuzu kür yap faydası olur belki

Kızlar ya uyuyamadım aklma takıldı bi yerde gördüm kasık ağrısı dış gebelik olabilir dio acba bnmde mi dış gebelik ama agrı sabit bi yerde değil bi sağ tarfta bi sol bazen altta bazen komple korku sardı...
Dra gitsem hemn dr bulamam birçoğunu denedim menun kalmdım off

Merhaba kadinlar ben de hamile kalmak istiyorum.. gecen aydan beri başladik ama regl oldum 9 gün önce bitti.ve bi kac gundur cok midem bulaniyo belim agriyo ve adet olucakmişim gibi ara ara kasiklarimda agri oluyo acaba regl oldugu halde hamile olan var mi aranizda..18 gun var reglime daha..erken olur diye test yapmiyorum ama icim icimi yoyo ayni zamanda

Merhaba kadinlar ben de hamile kalmak istiyorum gecen aydan beri başladik ama regl oldum 9 gün önce bitti.ve bi kac gundur cok midem bulaniyo belim agriyo ve adet olucakmişim gibi ara ara kasiklarimda agri oluyo acaba regl oldugu halde hamile olan var mi aranizda..erken olur diye test yapmiyorum ama icim icimi yoyo ayni zamanda
merhaba..aşırı kasık ağrısında evet doktorlar ilk olarak dış gebelikten süphelniyor benim de hamileliimin baslarinda ondan süphelendiler ama idrar yollari enfeksiyonu cikti bence bi doktora gorun ve olumlu düsün

Hoşgelidn..cok sancılı değil ama ağrı var yani hissediyorum

O kadar bunaldim ki düşünmekten.. Doktora gitmekten de usandim artik. Yumurta catlayali en az 19 20 gun oldu . 30 unda test 0.1 di zaten olsa cikardi o zaman. Off offf darlandim uyku girmiyo gözüme

Oy maşallah yerim ben onu

Kapatır annesi tabi kapatır akıllı çocuk o
Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum.
Hiç su içmezdim ben ama hamilelikte 3 litre içmek gerekiyormuş.
2 bardak süt içiyorum. Yoğurt yaptım kendime kuru meyvelerle karıştırıp 1 kase yiyorum muhakkak.
Sen neler yapıyorsun

Gunaydin kizlar hala yok kirmizilar. Gece bekledim ama gelmemis
Günaydın canım.
İnşallah gelmezler
İnsan hep bekliyor. Ben mesela hep tuvalete gidiyordum. Çok akıntım vardı zaten ama kasık ağrısı dışında hiç adet belirtim olmadı. Hamileliği mi öğrenmeden önceki gün biraz göğüslerim acımaya başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…