- 1 Ekim 2016
- 20
- 45
- 3
- 31
Goguslrim 15 gun önce den ağrımaya başlamıştı uçları hiç böyle olmamstm
bizim değerde düşük ilk serüven 13 ay önce başladı varikosel teşhisi kondu sonrasında ameliyat oldu sperm çıkısı sağlandı ve iki ay sonrasında hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi başka bir hastanede tahlillerini yaptırıyoruz kapsamlı. Sonuçlar ay sonu belli olacak. Çok sıkıntılı bir durum hamile kalsam bile tekrar düşecek gibi hissediyorum.Evet iciyor ve biraktramiyrm ya.sizin spermlerde baska problem varmi biz gibi sadece mirfolojimi canim.nekadar zamandir olmuyor.ilac falan bi tedavi verdimi dr.doktrunuz ne diyor olumlu olumsuz
adetlerin düzenlimiydi canımKızlar 36 gun oldu mazeret olmadm belim çok kötü agriyr birde sağ aldığım arada agri giriyor damar atar gibi atıyor goguslerim çok kötü agriyr gazim çok var doktor folit asit vermsti kullniyrm doktura gitmedim test ypmdm daha
Rabbim cocugu olmyn herkese nasip etsin insallh
aynen canim bosvermb3n dun stresten uyuyamadim.bakmasaydim haberim olmiycaktimen az bi 5 gun sonra giderdim.canım bende korktugum ıcın yapamıyorum. catlatma iğnesi olalı 18 gün oldu ama standart adem günüm bugun cumaya kadar bekleyeceim sanırım hiç cesaretim yok birde değer indi çıktı hiç o stresi yaşamak istemiyorum
bence gecikmende olmuş kan testi yaptır derim ben hamile olma olasılığın yüksek..Bat im gelmeden test ypmstm negatifti şimdi yapsam mi yapmsm mi uffff
1 senedir istiyorz her ay bir umut diyorum sonu hüsran oluyor bu ay çok değişik belirtiler olunca suphelendim birde 3 4 gun akinti oldu yumurta aki gibi 3 4 gun sürdü
bir kaç gün bekle canım ..bulantı ,halsizlik var mı33 günde oluyrdum
Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur canim.bu herkeste boyledir.adete 14 gun kala yumurta catlama kurali kimsede deismez normal sartlarda.ama bu igneyle deisebiliyor malesef.1 hafta geciken bile oluyormuscanım doktor saa iğne vurduktan sonra tahmini adet oalcağın tarihi söylüyor mu hamıle kalmassan?? bana demedi bişey.
aynen cumaya kadar bekliyim en iyisi
Oyle dusunme canim ya.insallah hepimiz saglikli sihatli hayirli evlatlarimizi alcaz kucagimizabizim değerde düşük ilk serüven 13 ay önce başladı varikosel teşhisi kondu sonrasında ameliyat oldu sperm çıkısı sağlandı ve iki ay sonrasında hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi başka bir hastanede tahlillerini yaptırıyoruz kapsamlı. Sonuçlar ay sonu belli olacak. Çok sıkıntılı bir durum hamile kalsam bile tekrar düşecek gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?