2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet iciyor ve biraktramiyrm ya.sizin spermlerde baska problem varmi biz gibi sadece mirfolojimi canim.nekadar zamandir olmuyor.ilac falan bi tedavi verdimi dr.doktrunuz ne diyor olumlu olumsuz
bizim değerde düşük ilk serüven 13 ay önce başladı varikosel teşhisi kondu sonrasında ameliyat oldu sperm çıkısı sağlandı ve iki ay sonrasında hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi başka bir hastanede tahlillerini yaptırıyoruz kapsamlı. Sonuçlar ay sonu belli olacak. Çok sıkıntılı bir durum hamile kalsam bile tekrar düşecek gibi hissediyorum.

adetlerin düzenlimiydi canım

Kızlar ben folbiol 5mg aldım günde kaç tane atacam eczaneci söylemedi ya bilen varmı şimdi sabah bi tane attım tok karnına

aynen canim bosvermb3n dun stresten uyuyamadim.bakmasaydim haberim olmiycaktimen az bi 5 gun sonra giderdim.

1 senedir istiyorz her ay bir umut diyorum sonu hüsran oluyor bu ay çok değişik belirtiler olunca suphelendim birde 3 4 gun akinti oldu yumurta aki gibi 3 4 gun sürdü

Bnmde 32-35 adetim ama bn 40 olmadan test yapmıyorum ztn tam test alalım yapayım derken geliyo...ama inlallh sen hamilesindir beklmk cok zor

canım doktor saa iğne vurduktan sonra tahmini adet oalcağın tarihi söylüyor mu hamıle kalmassan?? bana demedi bişey.
aynen cumaya kadar bekliyim en iyisi
Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur canim.bu herkeste boyledir.adete 14 gun kala yumurta catlama kurali kimsede deismez normal sartlarda.ama bu igneyle deisebiliyor malesef.1 hafta geciken bile oluyormus

Oyle dusunme canim ya.insallah hepimiz saglikli sihatli hayirli evlatlarimizi alcaz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…