2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur canim.bu herkeste boyledir.adete 14 gun kala yumurta catlama kurali kimsede deismez normal sartlarda.ama bu igneyle deisebiliyor malesef.1 hafta geciken bile oluyormus

ben de tam aksi biliyordum sonucta yumurta geç gelişebilir çatlaması daha sonraya kalabilir .ama iğne ile sistematik olarak çatlıyor ve doktor çatladıgını goruyor o gun uzerıne 14 gün saydıgında zaten doğal döngü ile aynı olmuyormu ? kafam karıstı valla cnm

bende de gaz mıdır nedir midemde balonlar patlıyo sanki bide cok uyumak istiyorum bunun yanında adet belirtilerimde var bat 10 ekim bugun aksam test yapıcam artık bekleyemiyorum

Bende ilk defa geldi yumurta aki gibi bir akinti 1 sene oldu hiç gelmemişti beyaz seffaf bir akintiydi 3 4 gun sürdü goguslrm 15 gun önce uclri agrimya baslmsti böyle olunca suphelndim

Folbiol 3 tane çok canlar onda fazla var folik asit hatta bnm Dr um gün aşırı al demişti fazla olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…