- 1 Ekim 2016
- 20
- 45
- 3
- 31
Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunur canim.bu herkeste boyledir.adete 14 gun kala yumurta catlama kurali kimsede deismez normal sartlarda.ama bu igneyle deisebiliyor malesef.1 hafta geciken bile oluyormus
Kızlar ben folbiol 5mg aldım günde kaç tane atacam eczaneci söylemedi ya bilen varmı şimdi sabah bi tane attım tok karnına
Folio da 1 tane ama folbiolda 3 tane diye biliyorum ben1 tane alacaksın canım yemeklerle birlikte almaya gayret et.
o zaman bir test daha yap ..olmadı 3 gün sonra tekrar yap ..inşallah hamilesindir canımBulnti arada oluyr yataktan çıkmıyorum hiç halim yok
Aminnnn ecmainRabbim herkese ayrı ayrı imtihan veriyor buda bizim imtihanimiz rabbim sabrını versin insallh rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah rabbim yuvalarimiza huzur mutluluk versin inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallahhhh
Akıntim hep olur..sadece böyle toplu belirtiler olunca acaba diye düsünşündüm..daha önce yumurtlama döneminde de böyle bisey olmayinca heveslendim galiba...Akıntın
Aminnnn ecmainRabbim herkese ayrı ayrı imtihan veriyor buda bizim imtihanimiz rabbim sabrını versin insallh rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah rabbim yuvalarimiza huzur mutluluk versin inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallahhhh
insallah canimUyusam uyusam uyandığımda 17 ekim gelse test yapsam pozitif olsa
Bemki de hüsran cnm malesefCanım benim hayeller kasıma kaldı hala bişi yok
19 ekim canım
Benide eklermidin canim 4 kasım@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
N Nefisebakan
@elmuhibbi
@Lknrokan35
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?