Folbiol 3 tane çok canlar onda fazla var folik asit hatta bnm Dr um gün aşırı al demişti fazla olduğu için
Canim benim kasik agrim bitti. Dun azcik vardi ama bugun hic agrim yokGünaydın canım.
İnşallah gelmezler
İnsan hep bekliyor. Ben mesela hep tuvalete gidiyordum. Çok akıntım vardı zaten ama kasık ağrısı dışında hiç adet belirtim olmadı. Hamileliği mi öğrenmeden önceki gün biraz göğüslerim acımaya başlamıştı.
canım ğebe kalmadan en az 3 ay once kullanamya başlaman ğerekıyor folık asıtı bende sureklı folbıol kullanıyordum 2 tl bı fıyatı var sonra değıştırdım ımom adlı folık asıte ğeçtım 20 tl ama ıçınde b12 vs folık asıtle beraber dığer vıtm deposu yoğun ...özetle kullanman ğerekıyor bırakmadan ğebe kalıncada ılk 2-3 ay devam edıolıo zatenya kızlar bişey sorcam bu folbıol faydalı mı hamile kalmak çin ben ilk 1 ay kullandım gecen aylarda daha sonrada kullanmadım devam etsemm mi acaba faydalı olur mu?
boşver belırtıyı heray belırtı arama canım ben ım ğeçen ay adete 6 ğun kala oğrendım ne ğeçtı elıme sıfrr poztfı ğörmek deılmış mesele adetın ğecıkmesı benceMerhabalar herkese. Konumuzun hamişlik haberini alan tüm annelerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim merak ettiğim bişey var. Sizlerin fikrini almak isterim. Adetime 1 hafta kaldı. Belirti hissetmek için erken mi? Belirti dediğimde sadece batmalar oluyor bazen sağda bazen solda
Merhabalar herkese. Konumuzun hamişlik haberini alan tüm annelerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim merak ettiğim bişey var. Sizlerin fikrini almak isterim. Adetime 1 hafta kaldı. Belirti hissetmek için erken mi? Belirti dediğimde sadece batmalar oluyor bazen sağda bazen solda
Aramıyorum canım zaten onu aylar önce tecrübe ettim. 2 ay adet göremedim. Bu ay rahim filmi çekildim. Doktor 3 ay içinde kendiliğinden olabilir dedi. Kendimi aşılamaya hazırlıyorum psikolojik olarak ama umut etmeden de olmuyorboşver belırtıyı heray belırtı arama canım ben ım ğeçen ay adete 6 ğun kala oğrendım ne ğeçtı elıme sıfrr poztfı ğörmek deılmış mesele adetın ğecıkmesı bence
Merhaba kızlar bugün kan testimi yaptırdım. Hcg 74,53 çıktı doktor geç döllenme muhtemelen dedi. Takip edicez yükselme olacak mı diye dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim. Çoook mutluyum allah isteyen herkese hepinize versin inş
Kızlar peki sizce değeriö düşük mü yükselir dimi çarşambaya kadar. Korkuyorum biraz
Yok canım geç döllendiyse normal takiptede belli olur zaten.hayırlı olsun hamiş
evet canım oyle umıtsızde donmuyor dunya ınşş olacak ınanalım ama adetı bekleyelım poztf değerler kan değerlerı testler herşey poztfken kırmızı kart yedım ben ğeçen ay ondan cok hayal kırıklığı varAramıyorum canım zaten onu aylar önce tecrübe ettim. 2 ay adet göremedim. Bu ay rahim filmi çekildim. Doktor 3 ay içinde kendiliğinden olabilir dedi. Kendimi aşılamaya hazırlıyorum psikolojik olarak ama umut etmeden de olmuyor
Hoşgeldin...benden bi tane daha
Kasık ağrısı bnmde 10 gündür dvm ediyor ağrı bi hafta 10 gün var adete
aynı yerdemı yaptrdın kan testını canım ıkı katından bıraz falza artmış ıkız olmasın kız :)İ
Kızlar 2 gün önce kan testi sonucum 74,53'tü bugün tekrar kan verdim 266,56 çıktı en az 2 katına çıkmalı diyordu doktorum. Hala korkuyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir.
O daha kötü işte. Bizler umutlandıkça eşlerimiz de umutlanıyor. Ona da üzülüyorumevet canım oyle umıtsızde donmuyor dunya ınşş olacak ınanalım ama adetı bekleyelım poztf değerler kan değerlerı testler herşey poztfken kırmızı kart yedım ben ğeçen ay ondan cok hayal kırıklığı var
Benim adet öncesi sadece şişkinliğim olurdu. Yaklaşınca asabiyet başlardı. Adet günü şiddetli sancıyla gelirdi. Kaç aydır 1 hafta öncesinden adet olacakmışım gibi ağrıyor. Adet günü hiç bişey anlamadan pat diye oluyorum. Geçen ay heyecanını bile yaşayamadım. 1 hafta öne attı
aynı yerdemı yaptrdın kan testını canım ıkı katından bıraz falza artmış ıkız olmasın kız :)
cnm bu tıp durumlar ıçım mutlaka evde erken ğpebelık testı bulundur 6 üne kadar sonuç çıkıo sende varsa dıkkat yoksa ılaç ıçersın... parol zararsız dıe bılıorum ama senın mığrenı kesermı emın delımArkadaşlar benim migrenim var ve bugün çok kötü tuttu bat 7 ekim gebelik vardır diye ilaç kullanamiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?