artmasa korkardın cnm artmış fazlasıyla ıkız olma ıht aklıma geldı dırek sadece aynı yerdemı yapıldı kan ölçümü ve aynı saattemı o onemlı ... mesela bırı sabah bırı akşam yapıldıysa normal değerın... ama ıkısıde aynı saatlerde ıkı ğün araylaysa ıkız ıht kuvvetlıAnamm olur mu dersinizbakması zor olur, çalışıyorum birde ama hayırlısı Allahım ne uygun gördüyse kabulümüz sağ salim olsun da farketmez. Bir problem olmaz dimi kızlar iyi mi hcg değerim?
test yap canım kanında baktır en garantisi yoksa hamılelık ıc ılaclarını.Evet karol zararsizmis ama etki etmiyor bana çok kotuyum napicam bilmiyorum
Keşke benimde ikizlerim olsa o kadar çok istiyorum ki inşallah hamileyimdir inşallah hayirlisiysa ikizlerim olur sağlıcakla...artmasa korkardın cnm artmış fazlasıyla ıkız olma ıht aklıma geldı dırek sadece aynı yerdemı yapıldı kan ölçümü ve aynı saattemı o onemlı ... mesela bırı sabah bırı akşam yapıldıysa normal değerın... ama ıkısıde aynı saatlerde ıkı ğün araylaysa ıkız ıht kuvvetlı
Bakalım yapabilirsem test yaparımtest yap canım kanında baktır en garantisi yoksa hamılelık ıc ılaclarını.
ınş cnm bnm ınş şuan bıatende yeter hanı olsunda rabbım sağlıkla nasıp etsınde kucaklarımız boş kalmaz uamrım ınşallahKeşke benimde ikizlerim olsa o kadar çok istiyorum ki inşallah hamileyimdir inşallah hayirlisiysa ikizlerim olur sağlıcakla...
Insallah kuzum ya Rabbim hayirlisini versinCanım ben gebeliğimi öğrenene kadar 2 kez kan yaptırdım. Hem de 4 gün geçmişti adetten.
6. gün öylesine test yaptım idrarda çıktı.
Rabbimden ümit kesilmez.
Sürekli doktor takibindeyim. Adet döngüm 34 gündü. Doktor tedavi ile 28 güne düşürdü. Ağrı dediğim çok şiddetli sancı değil. Adet olduktan sonra kasılma gibi olurya öyle oluyor. 1 hafta önceden geldiğini söyledim. Ama sonuçta adet olduğum için bir problem yok. Zaten rahim filmi de temiz çıktı. Belki tutuyor da sağlıksız olduğu için adetle vücut atıyor bilmiyorum kiAdet öncesinde kasık ağrın oluyorsa belki geliyordur cnm.dra gittinmi bu konu ile ilgili
Testi yapabilirsin bence ama biraz daha beklesen mi?Kizlar bugun agrilarimda gitti yok ne oluyor bi fikriniz varmi ? Bugun bat tarihim ve dun sadece peceteye bi kere pembe kan geldi akintiyla karisik. Bugun hic bisey yok ne zaman yapayim ben bu testi yaa. Elimdeki de erken gebelik testi bide
Yarin ilk idrar ile yapayim diyorumTesti yapabilirsin bence ama biraz daha beklesen mi?
Kaç gün gecikmiş olacaksın? 3 gün sanırım değil mi?Yarin ilk idrar ile yapayim diyorum
Maşallah ne güzel artmış darısı bana ve bekleyen herkese İnsallah. Bat kaç gün geçmişti 74 çıktığı zaman?İ
Kızlar 2 gün önce kan testi sonucum 74,53'tü bugün tekrar kan verdim 266,56 çıktı en az 2 katına çıkmalı diyordu doktorum. Hala korkuyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir.
Maşallah ne güzel artmış darısı bana ve bekleyen herkese İnsallah. Bat kaç gün geçmişti 74 çıktığı zaman?
1 senedir istiyorz her ay bir umut diyorum sonu hüsran oluyor bu ay çok değişik belirtiler olunca suphelendim birde 3 4 gun akinti oldu yumurta aki gibi 3 4 gun sürdü
İnşaallah canımbanada doktor o ilaci verdi canim.insallah bebisime faydali olur
canım ğebe kalmadan en az 3 ay once kullanamya başlaman ğerekıyor folık asıtı bende sureklı folbıol kullanıyordum 2 tl bı fıyatı var sonra değıştırdım ımom adlı folık asıte ğeçtım 20 tl ama ıçınde b12 vs folık asıtle beraber dığer vıtm deposu yoğun ...özetle kullanman ğerekıyor bırakmadan ğebe kalıncada ılk 2-3 ay devam edıolıo zaten
2 ay once aldım canım :) ozamn 2-3 tlydı cok ucuz dıe tereddut etmıştım atta ama bayaı kullandımFolbiolu en son aldığımda fiyatı 7 tl'ydi sen zamdan önce almışsın anlaşılan
Arkadaşlar benim migrenim var ve bugün çok kötü tuttu bat 7 ekim gebelik vardır diye ilaç kullanamiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
amin..amin ..amin inşallah tez zamanda Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder bizlere ..amin ecmainRabbim herkese ayrı ayrı imtihan veriyor buda bizim imtihanimiz rabbim sabrını versin insallh rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah rabbim yuvalarimiza huzur mutluluk versin inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallahhhh
inşallah canım Allah tüm isteyenlere versin.Oyle dusunme canim ya.insallah hepimiz saglikli sihatli hayirli evlatlarimizi alcaz kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?