2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

23 eylül

Günaydınn kızlarr. ayy cok fena grip oldum işteyim kafam zor duruyor. süreklide meyve tüketirim ama işte olacağından demek ki birde gebelik ilk ayı bi hastalanırmış insanlar. cok dikkat edin kendinize
Gecmis olsun canim. Yani her gebe mutlaka hasta mi olur muş?

geçmiş olsun canım kistin kaç cm ve nerede 1 senedir adet olamıyor musun kürtajdan sonra mı oluştu
teşekkürler canım kistim en son 10 cm di..hiç kürtaj olmadım kendiliğinden düştü hep benim...ama son gittiğim Dr neden kürtaj yapmadılar dedi şaşırdı...o en son ki düşüğümden sonra reglm düzensizleşti...

kürtaj olmadın diyemi bukadar büyümüş bende kürtaj oldum 55gün önce adet olamadım 1ay sonra kontrole gittiğimde yumurtalığımda 4cm kist oluştuğunu söyledi adetin 3.günü gidecem gitmezse doğum kontrol hapı verecek

sağol tatlım yok mutlaka hasta olacak diye bişey yok ama bağışıklık daha düşük olduğu için enfeksiyonlara daha acık oluyormuşuz ondan dolayı öyle söyledim
He anladim canim gecenlerde fena midemi usutmustum bagirsaklarim,karnim falan cok agriyordu afedersin yediklerimi 2 3 kere çıkarttım resmen alt tarafim grip olmus gibiydi yani bi kac kidi faha hamileyken hasta olmuslar burda da senin yazini okuyunca hemen acaba mi dedim umutlandim yine kapi gicirtisina oynuyor derler ya bende o hesap kapi gicirtisina umutlaniyorum

Kizlar simdi bisey sorucam adetten hemen sonra hamis kalanlar olmus cok sizce ne kadar siklikta olmali adetten hemen sonra mi basliyim calismalara Allahim cok istiyorum ya bu ay insallah olur artik

İ

Kızlar 2 gün önce kan testi sonucum 74,53'tü bugün tekrar kan verdim 266,56 çıktı en az 2 katına çıkmalı diyordu doktorum. Hala korkuyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir.
hayırlı olsun canım..iki katı olmalı derken en az iki katı diyor doktorlar ..maşallah seninki iki katını da aşmış..maşallah

@Senur94 var mı canım gelen giden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…