- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
2 ay once aldım canım :) ozamn 2-3 tlydı cok ucuz dıe tereddut etmıştım atta ama bayaı kullandım
23 eylül
günde bır adet canım aç tok farketmez ben tokken alıyorum gece uyumadan once... boylelıkle unutmmaış oluyorum yatağın kenarıan koyuyorum komdne sende ole yapabılrıısnBEN FOLBİOL ALDIM DA GÜNDE KAÇ TANE KULLANMALIYIM BU HAPI BİLMİOM YA bide açmı tokmu almam gerek
günde bır adet canım aç tok farketmez ben tokken alıyorum gece uyumadan once... boylelıkle unutmmaış oluyorum yatağın kenarıan koyuyorum komdne sende ole yapabılrıısn
23 eylülEvet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
Gecmis olsun canim. Yani her gebe mutlaka hasta mi olur muş?Günaydınn kızlarr. ayy cok fena grip oldum işteyim kafam zor duruyor. süreklide meyve tüketirim ama işte olacağından demek ki birde gebelik ilk ayı bi hastalanırmış insanlar. cok dikkat edin kendinize
Canim aynisini bana da yazdi doktorum gunde bi tane dedi eczaci da tokken alin dediKızlar ben folbiol 5mg aldım günde kaç tane atacam eczaneci söylemedi ya bilen varmı şimdi sabah bi tane attım tok karnına
Doktorum bana gunde 1 tane dediFolio da 1 tane ama folbiolda 3 tane diye biliyorum ben
teşekkürler canım kistim en son 10 cm di..hiç kürtaj olmadım kendiliğinden düştü hep benim...ama son gittiğim Dr neden kürtaj yapmadılar dedi şaşırdı...o en son ki düşüğümden sonra reglm düzensizleşti...geçmiş olsun canım kistin kaç cm ve nerede 1 senedir adet olamıyor musun kürtajdan sonra mı oluştu
Gecmis olsun canim. Yani her gebe mutlaka hasta mi olur muş?
Yok canim aslinda bat bugun ama pembe kan dun geldiKaç gün gecikmiş olacaksın? 3 gün sanırım değil mi?
kürtaj olmadın diyemi bukadar büyümüş bende kürtaj oldum 55gün önce adet olamadım 1ay sonra kontrole gittiğimde yumurtalığımda 4cm kist oluştuğunu söyledi adetin 3.günü gidecem gitmezse doğum kontrol hapı verecekteşekkürler canım kistim en son 10 cm di..hiç kürtaj olmadım kendiliğinden düştü hep benim...ama son gittiğim Dr neden kürtaj yapmadılar dedi şaşırdı...o en son ki düşüğümden sonra reglm düzensizleşti...
He anladim canim gecenlerde fena midemi usutmustum bagirsaklarim,karnim falan cok agriyordu afedersin yediklerimi 2 3 kere çıkarttımsağol tatlım yok mutlaka hasta olacak diye bişey yok ama bağışıklık daha düşük olduğu için enfeksiyonlara daha acık oluyormuşuz ondan dolayı öyle söyledim
Yok canım adetime3-4 gün varkencnm adette geçikme olduktan sonra mı bu şekilde çıktı
30 ekim bat23 eylül
hayırlı olsun canım..iki katı olmalı derken en az iki katı diyor doktorlar ..maşallah seninki iki katını da aşmış..maşallahİ
Kızlar 2 gün önce kan testi sonucum 74,53'tü bugün tekrar kan verdim 266,56 çıktı en az 2 katına çıkmalı diyordu doktorum. Hala korkuyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir.
Yalnız senin adet olmaman normal degil doktora gittin migünaydın kızlar nasılsınız morsevdam5 canım ben 55 gün önce kürtaj oldum korundum hala adetimi bekliyorum onun için ben bat veremiycem canım bir adet olayım bende korunmayacam ama olamıyorum
Merhaba arkadaslar girmeyeli topigimiz kalabalıklasmıs ve bir suru guzel haber alan arkadaslar var hepinize hayırlı ugurlu olsun allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İNŞALLAH
Bizlerede nasip etsin rabbim herkesin kalbindeki duayı kabul etsin rabbim ben gecen ay kırmızaları görünce baya kotü oldum biraz sessizligimi koruyorum ama hepinizi takip ediyorum.EceCigdem @Dontsay L lucccck @Senur94 O onurumbenim ve diger tum arkadaşlara slm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?