geçen hafta pazartesi gittim canım adet söktürücü verdi kullandım bitti olmazsam pazartesi tekrar gidecemYalnız senin adet olmaman normal degil doktora gittin mi
Olabilir canım.kizlar baş agrisi bel agrisi ve çok su icme ağız kurulugu belirti mi...bat son 3
Bana da Folio verdi doktor. Kutuu da çok şeker bayılıyorumKızlar günaydın pek yazamıyorum çalıştığım için ama her yazdığınızı okuyorum.
Biz geçen ay denemeye başlamıştık 1 yıllık evliyiz bat dün bitti bu ay çalışmalar başlasın bakalımBir tavsiye benim doktorum çok iyi bir doktor Folio diye folik asit içiyorum biraz pahalı ama tavsiye ederim. Bu ay inş tüm listemiz güzel haberler alırız inşaallah
Amin canım çok sağolSagol canım iyi dileklerin için, ne güzel işte en azından birbirimize destek oluyoruz Allah inşallah hayırlı haberlerle buluştursun bizleri burada...
Canım çok yok 2 günde bir 2 ye katlıyor. Kısa sürede artar.2000 mi daha benimkinin cok yolu var
Deme öyle şeyler kuzum o da etkilenmesinGünaydın kızlar naslsınızz
Merhaba cnm aminn inşallah dualarımız kabul olur...acaba senin ismin azize mi?
İnşallh yaa ama ne bileyip hep okuyorum ya dış gebelikmi die acba dio insan..teşekkür ederim moral için
İnşallah değildir gersey normaldır..bnde okuya okuya korkmaya başladm...dış gebelik ihtimalinden
Geçmiş olsun canım..Günaydınn kızlarr. ayy cok fena grip oldum işteyim kafam zor duruyor. süreklide meyve tüketirim ama işte olacağından demek ki birde gebelik ilk ayı bi hastalanırmış insanlar. cok dikkat edin kendinize
Ayni seyi soyluyoruz canim.yumurta catlar.14 gun sonra adet olur.ama igneyle yunurta catliyor bazen 15 16 gun sonra adet oluyor.oda ilacin icindeki hcg den.gecte catlasa erkende catlasa onemli olan ne zamam catladigi deil.normalde catladiginda 14 gun sonra adet olmasi gerektigidir canimben de tam aksi biliyordum sonucta yumurta geç gelişebilir çatlaması daha sonraya kalabilir .ama iğne ile sistematik olarak çatlıyor ve doktor çatladıgını goruyor o gun uzerıne 14 gün saydıgında zaten doğal döngü ile aynı olmuyormu ? kafam karıstı valla cnm
Canım ümit her zaman var ama çok düşük negatif olarak kabul ediliyor bu değer. Pazartesi tekrar kan ver adet olmazsan eğer 8 üstü olursa yani katlzrsa olabilir. Ama ben öğrenmeden 2 gün önce yaptırdım negatif 3 gün sonra yaptırdım direk 64 çıktı.arkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg 2,0 çıktı ama bat'a 2 gün varken bakıldı.sizce yükselir mi ???
Belki vardır canım3 gun gecti canim
Evet canım öyle. Folio günde 1Folio da 1 tane ama folbiolda 3 tane diye biliyorum ben
AmiiinnnnnUyusam uyusam uyandığımda 17 ekim gelse test yapsam pozitif olsa
Anladım canım bende kürtaj oldum kürtaj dan 30 40 gün sonra adet görülmesi gerekiyor normalde. Seninki fazla uzamış korkutmak istemem ama doktorum bana cok uzadığı zaman yapısıklık veya kist olur demiştigeçen hafta pazartesi gittim canım adet söktürücü verdi kullandım bitti olmazsam pazartesi tekrar gidecem
Gun asiri olmasi gerekiyir canim.adet sonrasj hamile kalanlar genelde duzensiz adet olanlar yani duzensiz yumurtlayanlardir.duzenli olan birinin adetten hemen sonra hamile kalmasi cok cok dusuk bi ihtimal.ama gun asiri iliski sart her durumdaKizlar simdi bisey sorucam adetten hemen sonra hamis kalanlar olmus cok sizce ne kadar siklikta olmali adetten hemen sonra mi basliyim calismalara Allahim cok istiyorum ya bu ay insallah olur artik
Canım yarın da geçsin yap çıkar belki. Lekelenme olmuş olabilirKizlar bugun agrilarimda gitti yok ne oluyor bi fikriniz varmi ? Bugun bat tarihim ve dun sadece peceteye bi kere pembe kan geldi akintiyla karisik. Bugun hic bisey yok ne zaman yapayim ben bu testi yaa. Elimdeki de erken gebelik testi bide
Yok canim adim AyşeGünaydın kızlar naslsınızz
Merhaba cnm aminn inşallah dualarımız kabul olur...acaba senin ismin azize mi?
İnşallh yaa ama ne bileyip hep okuyorum ya dış gebelikmi die acba dio insan..teşekkür ederim moral için
İnşallah değildir gersey normaldır..bnde okuya okuya korkmaya başladm...dış gebelik ihtimalinden
Canım leken geldiyse bekle hemen çıkmaz. Yarını da geçir sonrak gün yap. Kesin olurYarin ilk idrar ile yapayim diyorum
Son haftaya girdik canim inş hayırlı si ile mutlu oluruz yuzumuz guler bende daha hic bir belirti yokHe anladim canim gecenlerde fena midemi usutmustum bagirsaklarim,karnim falan cok agriyordu afedersin yediklerimi 2 3 kere çıkarttımresmen alt tarafim grip olmus gibiydi yani bi kac kidi faha hamileyken hasta olmuslar burda da senin yazini okuyunca hemen acaba mi dedim umutlandim yine kapi gicirtisina oynuyor derler ya bende o hesap kapi gicirtisina umutlaniyorum
Yok kuzum hala beklemedeyim kargo bugun gelicek bi test yapicam ordan gelsinde tuvalete gtmedim sırf ilk.idrarla olsun diye :))))F Findikkiran var mı canım gelen giden?
Sonucu bekliyorum.Yok kuzum hala beklemedeyim kargo bugun gelicek bi test yapicam ordan gelsinde tuvalete gtmedim sırf ilk.idrarla olsun diye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?