2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bana da Folio verdi doktor. Kutuu da çok şeker bayılıyorum

Deme öyle şeyler kuzum o da etkilenmesin

Günaydınn kızlarr. ayy cok fena grip oldum işteyim kafam zor duruyor. süreklide meyve tüketirim ama işte olacağından demek ki birde gebelik ilk ayı bi hastalanırmış insanlar. cok dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun canım..
Bende çok dikkat ediyorum kendime zor oluyor hamilelikte.
Umarım bir an önce toparlarsın

Ayni seyi soyluyoruz canim.yumurta catlar.14 gun sonra adet olur.ama igneyle yunurta catliyor bazen 15 16 gun sonra adet oluyor.oda ilacin icindeki hcg den.gecte catlasa erkende catlasa onemli olan ne zamam catladigi deil.normalde catladiginda 14 gun sonra adet olmasi gerektigidir canim

arkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg 2,0 çıktı ama bat'a 2 gün varken bakıldı.sizce yükselir mi ???
Canım ümit her zaman var ama çok düşük negatif olarak kabul ediliyor bu değer. Pazartesi tekrar kan ver adet olmazsan eğer 8 üstü olursa yani katlzrsa olabilir. Ama ben öğrenmeden 2 gün önce yaptırdım negatif 3 gün sonra yaptırdım direk 64 çıktı.
Beklemen en doğrusu ama nötr ol..

geçen hafta pazartesi gittim canım adet söktürücü verdi kullandım bitti olmazsam pazartesi tekrar gidecem
Anladım canım bende kürtaj oldum kürtaj dan 30 40 gün sonra adet görülmesi gerekiyor normalde. Seninki fazla uzamış korkutmak istemem ama doktorum bana cok uzadığı zaman yapısıklık veya kist olur demişti

Kizlar simdi bisey sorucam adetten hemen sonra hamis kalanlar olmus cok sizce ne kadar siklikta olmali adetten hemen sonra mi basliyim calismalara Allahim cok istiyorum ya bu ay insallah olur artik
Gun asiri olmasi gerekiyir canim.adet sonrasj hamile kalanlar genelde duzensiz adet olanlar yani duzensiz yumurtlayanlardir.duzenli olan birinin adetten hemen sonra hamile kalmasi cok cok dusuk bi ihtimal.ama gun asiri iliski sart her durumda

Kizlar bugun agrilarimda gitti yok ne oluyor bi fikriniz varmi ? Bugun bat tarihim ve dun sadece peceteye bi kere pembe kan geldi akintiyla karisik. Bugun hic bisey yok ne zaman yapayim ben bu testi yaa. Elimdeki de erken gebelik testi bide
Canım yarın da geçsin yap çıkar belki. Lekelenme olmuş olabilir
ayyy heyecenlandım

Yok canim adim Ayşe

Son haftaya girdik canim inş hayırlı si ile mutlu oluruz yuzumuz guler bende daha hic bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…