2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dun gece cok kotu olaylar yasandi evde. Cok kotu oldum bayiliyordum az daha. Ciddi problemlerdi. Apartman ayaga kalkti.
Kasiklarim agrimisti.
Belkide ondan boyle regl olucam

canım söktürücü verdi doktor adetin 2. veya 3. günü hormon testi yaptırıcam sonucu alınca kontrole gidicem ilaç tedavisi başlıcaz dedi bakalım neler olacak bilemiyorum

Bebegim haklisin da. Lekelenmem basladi kahvemsi
Tmm da kahvemsi ve pembe renkler yerlesme kanamasi oluyo cnm zaten kahve lekeden sonra yarim saate kirmizi gelir adette bnm kahve geliyo yarimsaat sonrada kirmizilar geliyo ama senin kahveden sonra kirmizi gelmemis anladn mi cnm varmi kirmizi falan yoksa sikinti yapma lutfn tmm saat 4u bkliyrm suan

gercekten cok ayip.en sinir olduğum sey.ben birinin yatak odasina girerken bile musade istiyorum.bide biz daha genciz.kizdim valla kayinvaldene

canim bende 4 gün kala yaptim negatif çıktı. simdi bat 2.ve ben meraktan ve heyecamdan öl cem.tabi negatif çıkmasıyla benim biraz umudum azalsa da adet geciktikten sonra pozitifi gorenker biraz içime su serpiyor
canım peki hiç belirtin var mı ?

canım söktürücü verdi doktor adetin 2. veya 3. günü hormon testi yaptırıcam sonucu alınca kontrole gidicem ilaç tedavisi başlıcaz dedi bakalım neler olacak bilemiyorum
bende yarın gidecem umarım kist gitmiş olur bende artık korunmak zorunda kalmam

KIZLAR Bİ DUA ZİNCİRİ Mİ OLUŞTURSAK ACABA HAZIR MUHARREM AYINA GİRMİŞKEN NE DERSİNİZ?

Gelsin bebisler birakiriz inş gunde 10 tane falan iciyorumdur

Aynen yaa gecen ay ne uzulduk yiprandik oyle 0arzu birde senin cizgi bile cikmistionun icin batimiz gecsin oyle yapalim test
Evet geçsin öyle canım. Benim bir önceki gebeliğimde 4. Gün çıkmıştı idrar testinde. Gerçi dış gebelikti. O stresin bile beni etkilediğini düşünüyorum. Bat geçmeden test yok bana

Canım ben her gün bolca Rabbi hebli minessalihin okuyorum hem kendim hem de herkes için. Rabbim kabul eylesin.
Hepberaber okusak daha güzel olur. Kimin duası kabul olacak bilemeyiz.
Tamam bende yapim kuzum kapanip mi demem lazim abdestli falan nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…