- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ya bu hamileler demiyomu adet sancisi gibi bazen daha fazla sanci cektim diye sen niye hep kotu dusunuysun seni doverim heeeee olumlu dusun artk hiiiiimmmmmInsallah canim ama sanmam
Yok kuzum sancim var
İnşallah yüksek çıkacak canım hayırlısıyla içini rahatlar di cem ama rahatlamaz :) hayırlı haberlerini bekliyoruz...Kani verdim ama. Deger olarak 2 3 cikacak :)) eminimmmmm
Bebegim haklisin da. Lekelenmem basladi kahvemsiYa bu hamileler demiyomu adet sancisi gibi bazen daha fazla sanci cektim diye sen niye hep kotu dusunuysun seni doverim heeeee olumlu dusun artk hiiiiimmmmmbnce geliyo o
canım söktürücü verdi doktor adetin 2. veya 3. günü hormon testi yaptırıcam sonucu alınca kontrole gidicem ilaç tedavisi başlıcaz dedi bakalım neler olacak bilemiyorumşimdi ne yapacan peki nasıl gidecek o kist bende adet oldum çok şükür dün öğlen çok azdı bugün sabah tam söküldü eskisi gibi yoğun olmasada adet olduğuma çok seviniyorum bir sorun olduğunu düşünmeye başalmıştım doktor bana 3.gün gel dedi kiste bakacak şimdi ben yarın mı gidiyim cumartesi mi kızlar ne diyorsunuz karar veremedim
Tmm da kahvemsi ve pembe renkler yerlesme kanamasi oluyo cnm zaten kahve lekeden sonra yarim saate kirmizi gelir adette bnm kahve geliyo yarimsaat sonrada kirmizilar geliyo ama senin kahveden sonra kirmizi gelmemis anladn mi cnm varmi kirmizi falan yoksa sikinti yapma lutfn tmm saat 4u bkliyrm suanBebegim haklisin da. Lekelenmem basladi kahvemsi
gercekten cok ayip.en sinir olduğum sey.ben birinin yatak odasina girerken bile musade istiyorum.bide biz daha genciz.kizdim valla kayinvaldenekız napayım benim evime ben varken yalvarsam gelmez ben yokken benim evimde ne işi var, bide onu geçtim gidiyor odama giriyor çamaşırlarıma bakıyor kirli varsa yıkıyor bu iyilik degil düpedüz hakaret bana yani sen benim özel eşyalarımı nasıl karıştırırsın ben daha kimsenin özel eşyasına dokunmadım sen ben yokken bunu nasıl yaparsın,
canım peki hiç belirtin var mı ?canim bende 4 gün kala yaptim negatif çıktı. simdi bat 2.ve ben meraktan ve heyecamdan öl cem.tabi negatif çıkmasıyla benim biraz umudum azalsa da adet geciktikten sonra pozitifi gorenker biraz içime su serpiyor
normal canım hiç canını sıkmaKızlar adet günüm yarın hamileyim ama karnım ağrıyo adet olcakmış gibi normal midir
canım hayırolsun,sen kötü bişey yaşamadın değil mi ?Dun gece cok kotu olaylar yasandi evde. Cok kotu oldum bayiliyordum az daha. Ciddi problemlerdi. Apartman ayaga kalkti.
Kasiklarim agrimisti.
Belkide ondan boyle regl olucam
bende yarın gidecem umarım kist gitmiş olur bende artık korunmak zorunda kalmamcanım söktürücü verdi doktor adetin 2. veya 3. günü hormon testi yaptırıcam sonucu alınca kontrole gidicem ilaç tedavisi başlıcaz dedi bakalım neler olacak bilemiyorum
Evet geçsin öyle canım. Benim bir önceki gebeliğimde 4. Gün çıkmıştı idrar testinde. Gerçi dış gebelikti. O stresin bile beni etkilediğini düşünüyorum. Bat geçmeden test yok banaGelsin bebisler birakiriz inş gunde 10 tane falan iciyorumdur
Aynen yaa gecen ay ne uzulduk yiprandik oyle 0arzu birde senin cizgi bile cikmistionun icin batimiz gecsin oyle yapalim test
Bende 18 Ağustos benden hormon testi istedi doktor yarin ckcak beta hcg de istediCnm ben en son 23 ağustos olmuştum
Cok guzel olur bebegim ben yaparımKIZLAR Bİ DUA ZİNCİRİ Mİ OLUŞTURSAK ACABA HAZIR MUHARREM AYINA GİRMİŞKEN NE DERSİNİZ?
KIZLAR Bİ DUA ZİNCİRİ Mİ OLUŞTURSAK ACABA HAZIR MUHARREM AYINA GİRMİŞKEN NE DERSİNİZ?
NoDun gece cok kotu olaylar yasandi evde. Cok kotu oldum bayiliyordum az daha. Ciddi problemlerdi. Apartman ayaga kalkti.
Kasiklarim agrimisti.
Belkide ondan boyle regl olucam
Tamam bende yapim kuzum kapanip mi demem lazim abdestli falan nasil olcakCanım ben her gün bolca Rabbi hebli minessalihin okuyorum hem kendim hem de herkes için. Rabbim kabul eylesin.
Hepberaber okusak daha güzel olur. Kimin duası kabul olacak bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?