Tamam bende yapim kuzum kapanip mi demem lazim abdestli falan nasil olcak
kız ben melek diyordum zavallı diyordum acıma yetime diye devamını söylemiycem bi laf var aynen bana uygun salagım salak kaynanadan anne olurmugercekten cok ayip.en sinir olduğum sey.ben birinin yatak odasina girerken bile musade istiyorum.bide biz daha genciz.kizdim valla kayinvaldene
takma kafana canım belki hiç sıkıntı yaşamayan şanslı kesimdesindir. Umudunu kesme senBen 2 tane test yaptim 1gun arayla ve ikisinde de silik cizgi belirmisti resmen hamileyim demiştim hatta sizlerde hayirli olsun bile dediniz ama maalesef 5 gun gecikmeli + 2 pozitif test ardindan koca bi hayal kirikligi yasadim şimdi en az 10 gun geçmeden test yapmam 10 gun gecerse zaten pozitiftir Allahin izni ile çünkü hic 5 gunun disinda gecikme yasamadim ilk defa 5 gun gecikme yaşadım onda da hemen test yapmistim büyük yikilma yaşadım yabenim icimde hamilelige dair hic bir his yok ne bileyim hani insanin icine dogarmis ya annem de oyle demisti icine dogarmis insanlarin en azindan ona oyle olmus ve burda da oyle hissettim icime dogmustu diyenler vardi o yuzden de hic umudum yok her ay ayni seyleri yasiyorum umudum 0
Allah allah bende merak ettim simdi test yaptin mi canim pekiDamla diyemem tam kahve rengi de diyemem ama kan renginde kirmizi degil. Hafif kahvemsi lekelenme tarzinda olmus ic camasirima. Ve peceteye silincde geldi cok az
KAN TAHLILI ISTIYORLAR CÜNKİ BAZEN GÖREMIYORLARLAR ULTRSNLAKızlar bir sorum olacak. Benim bat 7 ekim ama tahlil yapmadan direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktor ilk gebelik olup olmadığını ulturasyonla mi (alttan) kontrol ediyor bilgisi olan yardımcı olsun lutfen
hamılelıgın gozukmesı için bir kac gun gecmesı lazım adetın dıye bılıyorum. ust den bakan da var alt dan bakanda ama adet gunu gıdersen kan testi yaptırır sana. niye test yapmak ıstemıyorsun ?Kızlar cvp lütfen
Peki ulturasyonla üstten mi alttanmi bakılıyorKAN TAHLILI ISTIYORLAR CÜNKİ BAZEN GÖREMIYORLARLAR ULTRSNLA
anlamadımKızlar bir sorum olacak. Benim bat 7 ekim ama tahlil yapmadan direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktor ilk gebelik olup olmadığını ulturasyonla mi (alttan) kontrol ediyor bilgisi olan yardımcı olsun lutfen
Evet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
Su an değil yarından sonra doktor isterse test yaparım tabi ama alttan ulturasyon yapılıyorsa onu istemem daha yeni oluşacak bebeğe zarar vermesinden korkarımhamılelıgın gozukmesı için bir kac gun gecmesı lazım adetın dıye bılıyorum. ust den bakan da var alt dan bakanda ama adet gunu gıdersen kan testi yaptırır sana. niye test yapmak ıstemıyorsun ?
Peki ulturasyonla üstten mi alttanmi bakılıyor
Kızlar bir sorum olacak. Benim bat 7 ekim ama tahlil yapmadan direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktor ilk gebelik olup olmadığını ulturasyonla mi (alttan) kontrol ediyor bilgisi olan yardımcı olsun lutfen
Şimdi şöyle hamile olma ihtimalim var ya henüz tahlil yapmadım doktordan öğrenmek istiyorum ama doktora gidince ulturasyonla mi bakar anlamak için onu soruyorum. Ulturasyonla bakarsa eğer alttan mi bakar anlamak için normalde nasıl yapılıyor?anlamadım
Ya inşallah alttan bakmaz yaYA DOKTORUNDAN DOKTORUNA DEĞİŞİYOR AMA GENELDE ALTTAN BAKIYORLAR
Hyr canım zaten geçen kontrolünde de alttan muayene yapıldı ama ilk gebelikte yapılırmış onu merak ediyorum yeni oluşan bebek için alttan muayene iyi değil denilirAlttan muayeneden mi çekiniyorsunuz? Gebelik düşünmeden önceki muayenede bile alttan kontrol oldu ultrasonla. Yavaş yavaş alışmak lazım malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?