2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

TAMAM OZAMAN ARKADAŞLAR BEN DİYORUM Kİ KENZUL ARŞ DUASI İLE HERGÜN BİRİMİZ İÇİN OKUYALIM İLK BAŞTA 10 KŞİ GRUP KURARAK NE DERSİNİZ ARAMIZDA CEKLİŞ YAPARIZ KİME ÖNCE CIKARSA SIRASIYLA GİDERİZ ?

Kızlar bir sorum olacak. Benim bat 7 ekim ama tahlil yapmadan direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktor ilk gebelik olup olmadığını ulturasyonla mi (alttan) kontrol ediyor bilgisi olan yardımcı olsun lutfen

gercekten cok ayip.en sinir olduğum sey.ben birinin yatak odasina girerken bile musade istiyorum.bide biz daha genciz.kizdim valla kayinvaldene
kız ben melek diyordum zavallı diyordum acıma yetime diye devamını söylemiycem bi laf var aynen bana uygun salagım salak kaynanadan anne olurmu

takma kafana canım belki hiç sıkıntı yaşamayan şanslı kesimdesindir. Umudunu kesme sen

Kızlar bir sorum olacak. Benim bat 7 ekim ama tahlil yapmadan direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktor ilk gebelik olup olmadığını ulturasyonla mi (alttan) kontrol ediyor bilgisi olan yardımcı olsun lutfen
KAN TAHLILI ISTIYORLAR CÜNKİ BAZEN GÖREMIYORLARLAR ULTRSNLA

Haydi listemizi yeniden güncelleyelim. Keşke kırmızı kart görenlerin isimlerini silmeseydin onları da alıntılardım ki onlarda batlarını yazsınlar.

Benim 16 ekim.

hamılelıgın gozukmesı için bir kac gun gecmesı lazım adetın dıye bılıyorum. ust den bakan da var alt dan bakanda ama adet gunu gıdersen kan testi yaptırır sana. niye test yapmak ıstemıyorsun ?
Su an değil yarından sonra doktor isterse test yaparım tabi ama alttan ulturasyon yapılıyorsa onu istemem daha yeni oluşacak bebeğe zarar vermesinden korkarım

Alttan muayeneden mi çekiniyorsunuz? Gebelik düşünmeden önceki muayenede bile alttan kontrol oldu ultrasonla. Yavaş yavaş alışmak lazım malesef.

Alttan muayeneden mi çekiniyorsunuz? Gebelik düşünmeden önceki muayenede bile alttan kontrol oldu ultrasonla. Yavaş yavaş alışmak lazım malesef.
Hyr canım zaten geçen kontrolünde de alttan muayene yapıldı ama ilk gebelikte yapılırmış onu merak ediyorum yeni oluşan bebek için alttan muayene iyi değil denilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…