Benimde pek umudum yok canım hiç bişey hissetmiyorum benimde üç dört kere korunmasız oldu.altı gün kaldı batıma.belirti falan yok bişeyde hissetmiyorum.kasıma kaldm sanırımKızlar benimde batıma 10 gün kaldı ama umut yok. Sadece bir kez korunmasız ilişki oldu onda da tutacağını hiç sanmıyorum.
NEDEN İSTEMIYOR SUNYa inşallah alttan bakmaz ya
Zararlı değilmi eğer bebek varsa? Genelde zararlı olduğu soyleniyorNEDEN İSTEMIYOR SUN
Hadi canım belki yerleşme kanamasidir bi tahlil sonucu bekleyelimREGL OLDUM
Yok degil. Kan geldiHadi canım belki yerleşme kanamasidir bi tahlil sonucu bekleyelim
Ya inşallah alttan bakmaz ya
Bakalım artık nasıl olacakÖyle düşünmeyin. İlerde doğumda açılma falan oldu mu diye elini falan sokacak sonuçta. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışın kendinizi.
Hyr canım zaten geçen kontrolünde de alttan muayene yapıldı ama ilk gebelikte yapılırmış onu merak ediyorum yeni oluşan bebek için alttan muayene iyi değil denilir
Sağol canım teşekkürlernormal canım hiç canını sıkma
Bekle sen canım sonucunu bekle bakalım üzülme hemenYok degil. Kan geldi
Tatlım doktorlar hcg 2000 lere gelmeden bakmıyor hcg 1500 2000 kere ulaştığında görülebiliyor çünkü kese ki bebek anca 5000 i geçince görünür kan testi mecbur yaptırcan canım doktor istiycek zatenŞimdi şöyle hamile olma ihtimalim var ya henüz tahlil yapmadım doktordan öğrenmek istiyorum ama doktora gidince ulturasyonla mi bakar anlamak için onu soruyorum. Ulturasyonla bakarsa eğer alttan mi bakar anlamak için normalde nasıl yapılıyor?
Ayyy şu sonuç çıksın artıkKizlarrrrrrr
Kahverengi lekelenme olmus camasirimda simdi fark etim. Peceteye silince geldi azcik. Sonra seffaf oldu. Kasiklarima agri giriyor noluyor ya adet mi olcam. Ben de lekelenmeyle baslamaz ki adet
Evet öyle söyleniyor bebek yeni oluşuyor sonuçta ve içeri ulturasyon cihazı giriyor bana da mantıksız yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorumHadi ya ben onu bilmiyordum. Zarar mı verirmiş ki. Ahan da pimpirik yaptım an itibari ile.
Yeter dun geceden beri basimiza gelmeyen kalmadi bugunde boyle oldu. Zaten regl du gece yasananlarin uzuntusunden geldi hemen. Belliydi. O cizgilerde yalanmis. Markaya guvenmemekte hakliymisimBekle sen canım sonucunu bekle bakalım üzülme hemen
Yani ilk gittiğimde sadece kan testi yle değerlendirilir diyorsun iyi o halde rahatladım sağol canım :*Tatlım doktorlar hcg 2000 lere gelmeden bakmıyor hcg 1500 2000 kere ulaştığında görülebiliyor çünkü kese ki bebek anca 5000 i geçince görünür kan testi mecbur yaptırcan canım doktor istiycek zaten
Adet oldum bile kuzum. Suanda aslinda adet olmama uzulmuyorum. Evde yasananlara uzuluyorum.Ayyy şu sonuç çıksın artık
Yorma kendini sakın otur dinlen
Hadi ya ben onu bilmiyordum. Zarar mı verirmiş ki. Ahan da pimpirik yaptım an itibari ile.
Alttan muayene nin bebeğe hiçbir zararı yok aksine daha iyi görünüyor bu yüzden yurtdışında 12 haftaya kadar hep alttan bakılır karından asla bakmazlar korkmayınBakalım artık nasıl olacak
OlmayacaksınYa boyle olcagini bilseydim kan vermezdim. Simdi adet de olcam offr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?