2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar benimde batıma 10 gün kaldı ama umut yok. Sadece bir kez korunmasız ilişki oldu onda da tutacağını hiç sanmıyorum.
Benimde pek umudum yok canım hiç bişey hissetmiyorum benimde üç dört kere korunmasız oldu.altı gün kaldı batıma.belirti falan yok bişeyde hissetmiyorum.kasıma kaldm sanırım

Hyr canım zaten geçen kontrolünde de alttan muayene yapıldı ama ilk gebelikte yapılırmış onu merak ediyorum yeni oluşan bebek için alttan muayene iyi değil denilir

Hadi ya ben onu bilmiyordum. Zarar mı verirmiş ki. Ahan da pimpirik yaptım an itibari ile.

Tatlım doktorlar hcg 2000 lere gelmeden bakmıyor hcg 1500 2000 kere ulaştığında görülebiliyor çünkü kese ki bebek anca 5000 i geçince görünür kan testi mecbur yaptırcan canım doktor istiycek zaten

Kizlarrrrrrr
Kahverengi lekelenme olmus camasirimda simdi fark etim. Peceteye silince geldi azcik. Sonra seffaf oldu. Kasiklarima agri giriyor noluyor ya adet mi olcam. Ben de lekelenmeyle baslamaz ki adet
Ayyy şu sonuç çıksın artık
Yorma kendini sakın otur dinlen

Tatlım doktorlar hcg 2000 lere gelmeden bakmıyor hcg 1500 2000 kere ulaştığında görülebiliyor çünkü kese ki bebek anca 5000 i geçince görünür kan testi mecbur yaptırcan canım doktor istiycek zaten
Yani ilk gittiğimde sadece kan testi yle değerlendirilir diyorsun iyi o halde rahatladım sağol canım :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…