Hayırdır kuzum noldu dünAdet oldum bile kuzum. Suanda aslinda adet olmama uzulmuyorum. Evde yasananlara uzuluyorum.
Zararlı değilmi eğer bebek varsa? Genelde zararlı olduğu soyleniyor
İçeriye kadar girmiyor canım ucundan tutuyor bu arada sen hiç kan testi vermediysen gününde geçtiyse doktor önce test ister ama sonuç hrmen çıkmayacağı için belki vajinal bakabilir bilgin olsunEvet öyle söyleniyor bebek yeni oluşuyor sonuçta ve içeri ulturasyon cihazı giriyor bana da mantıksız yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorum
Cinnet cikti evde. Gecenin korunde saat 2 de alim basimi gidecem buralardan artik. DuramiyorumHayırdır kuzum noldu dün
Kendine gel arkadaşım bize neden kukruyorsun burda herkes dünden beri sana yardımcı olmaya çalışıyor teselli vermeye çalışıyor ki zaten hepimizde seninle aynı durumu yasiyoruzzzz!! Senin bizden fazla kalır yanin yok. Herkes bebek sahibi olmak için umutların peşinden koşuyor bir teselli hepimize umut oluyor senin ise yaptığına bak!! Özel hayatında ne yasar san yasa burda kimseye sitem etmeye hakkın yok!Yeter dun geceden beri basimiza gelmeyen kalmadi bugunde boyle oldu. Zaten regl du gece yasananlarin uzuntusunden geldi hemen. Belliydi. O cizgilerde yalanmis. Markaya guvenmemekte hakliymisim
Ben canımKızlar merhaba size de sorayım bugün adet günümdü test yaptm ama çok silik. Testi böyle çıkan oldu mu?
Anladım evet yarın günüm ertesi gün gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim yardimlariniz için :*İçeriye kadar girmiyor canım ucundan tutuyor bu arada sen hiç kan testi vermediysen gününde geçtiyse doktor önce test ister ama sonuç hrmen çıkmayacağı için belki vajinal bakabilir bilgin olsun
Evet Canım öyle yap cam o halde teşekkür ederimZARARLI OLSA DOKTOR BAKMAZ Kİ ZATEN AMA SEN SÖYLE ALTTAN İSTEMIYORUM DİYE
Canım şu sonucu bekle ve sakin ol!Adet oldum bile kuzum. Suanda aslinda adet olmama uzulmuyorum. Evde yasananlara uzuluyorum.
Bi
Kendine gel arkadaşım bize neden kukruyorsun burda herkes dünden beri sana yardımcı olmaya çalışıyor teselli vermeye çalışıyor ki zaten hepimizde seninle aynı durumu yasiyoruzzzz!! Senin bizden fazla kalır yanin yok. Herkes bebek sahibi olmak için umutların peşinden koşuyor bir teselli hepimize umut oluyor senin ise yaptığına bak!! Özel hayatında ne yasar san yasa burda kimseye sitem etmeye hakkın yok!
Sana sitem falan etmedim. Ben burda kimseye kotu bir lafda etmedim. Mesajin basinda yazdigim YETER cumlesine takildiysan o sana degildi. Benim kendi yasadiklarim icindi. Once ne olup bittigini bilmedigin icin bu sekilde beni yargilayamazsin. Ben burda bilmiyor muyum kim ne istiyor. Her biriniz icin dua etmiyor muyum. Gelip size catayim. Bir seyi yanlis anladiysan sorarsin. Bende aciklamami yaparim. Bugune kadar burda hic bir kimseye tek kotu birsey demedim. Demem de.
Cumle devrik oldu diye sana sitem ettigim falanda yok. Tanimam etmem ne diye sutem edip ahkam keseyim. Paragrafin sonunda bile yazmisim teste guvenmemkte hakliymisim diye. Yanlis anlayarak bu sekilde benle konusma. Benim kalbimide bilen biliyor. Asla ben sana sitem etmek amacli bu yaziyi yazmadim. Yanlis anliyorsun
Çıkar tabii canımKizlar kan testi yaptirsam cikar mi ki kesin sonuc ?
Arkadaşım burda yanlış anlaşılacak bir durum yok herşey ortada! Ben sana üzülme sonucunu bekle diye mesaj yazıyorum ardından gelen cvp YETER oluyor! Senin su an psikolojinin iyi değil o yüzden daha fazla kırıcı olma söylediğinin arkasında özrünün olacağına yine kalkanlarin cikariyorsun yaptığın çok ayıp! Hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz ama kalkipta kimseye kırıcı konuşmuyoruz öyle bir hakkımız yok çünkü ki hepimiz birbirimize bilgilerimizle fikir alisverisimiz ve fikirlerimizle birbirimize umut olmaya çalışıyoruz. Sen kendi kendine umudunu kırıp üstüne sana yardımcı olmaya çalışanlara cikisarak cvp verme hakkın yok. Daha fazla uzatmayalım sen biraz dinlen düşün bence...
canım sen gebelik testi yaptıracağın için doktor mutlaka ki rahime bakmak ister ama sen muayene olmak istemediğini söylersen seni zorlamazHyr canım zaten geçen kontrolünde de alttan muayene yapıldı ama ilk gebelikte yapılırmış onu merak ediyorum yeni oluşan bebek için alttan muayene iyi değil denilir
İdrar negatif cikti ya birz kararsiz kaldim. Yarin da oglumun ilaclarini yazdircam ordan acilden bi kan testi istesem mi ?Çıkar tabii canım
Bat a kaç günün var canım 6 günden az varsa iste gitmişkenİdrar negatif cikti ya birz kararsiz kaldim. Yarin da oglumun ilaclarini yazdircam ordan acilden bi kan testi istesem mi ?
Bat dun du canim bir gun gecti yaniBat a kaç günün var canım 6 günden az varsa iste gitmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?