Kan testi yaptır o zaman canım geç döllenme bile olmuş olsa değer düşük çıkar ama yinede çıkar benceBat dun du canim bir gun gecti yani
Evet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
Bnde önümüzdeki aylara hamiş olarak girmek istiyorumEvet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
İnsallah canim. Bide sey kadin dogumdan sira alma gibi bi durumum olmucak. Sadece hani hamilelik baktircam acilden yaparlar mi ki nereye gitcem yani ? Cunku kadin doguma gitsem sira falan beklicem cokKan testi yaptır o zaman canım geç döllenme bile olmuş olsa değer düşük çıkar ama yinede çıkar bence
Yeter dun geceden beri basimiza gelmeyen kalmadi bugunde boyle oldu. Zaten regl du gece yasananlarin uzuntusunden geldi hemen. Belliydi. O cizgilerde yalanmis. Markaya guvenmemekte hakliymisim
Evet acılden yapılıyo ordan seni kan almaya gönderiliyor 2 saate yada ertesi güne alabılıyosn sonucunuİnsallah canim. Bide sey kadin dogumdan sira alma gibi bi durumum olmucak. Sadece hani hamilelik baktircam acilden yaparlar mi ki nereye gitcem yani ? Cunku kadin doguma gitsem sira falan beklicem cok
evet sıra alman gerekli canım kadın doğum laboratuvara sevk edecek seni acil yapmaz sanmıyorumİnsallah canim. Bide sey kadin dogumdan sira alma gibi bi durumum olmucak. Sadece hani hamilelik baktircam acilden yaparlar mi ki nereye gitcem yani ? Cunku kadin doguma gitsem sira falan beklicem cok
Ben acilden yaptırdım kadın doğum uzmanı izne gitmiştievet sıra alman gerekli canım kadın doğum laboratuvara sevk edecek seni acil yapmaz sanmıyorum
ama sen yine de dene şansını tatlım bizim burdakş hastane yapmaz acilden gece gittim ben bi kere yapmadı ama senin gideceğin hastane yapar belki denemeden bilemeyiz :)İnsallah canim. Bide sey kadin dogumdan sira alma gibi bi durumum olmucak. Sadece hani hamilelik baktircam acilden yaparlar mi ki nereye gitcem yani ? Cunku kadin doguma gitsem sira falan beklicem cok
burda yapmıyorlar yaBen acilden yaptırdım kadın doğum uzmanı izne gitmişti
Evet acılden yapılıyo ordan seni kan almaya gönderiliyor 2 saate yada ertesi güne alabılıyosn sonucunu
evet sıra alman gerekli canım kadın doğum laboratuvara sevk edecek seni acil yapmaz sanmıyorum
Ben acilden yaptırdım kadın doğum uzmanı izne gitmişti
Canım bırak ya takma. Konuştuğuyla kalsın.,Çok kızıyorum bu işlere!!
Kimene ya?? Sormak ayıp artık hangi devirdeyiz??
Eşine bişey yansıtma canım benden de tavsiye. Kendi görür zaten zaman içinde olanı.
Çocuğun olunca tavrını koyarsın. Vazgeçme sen eşin ve kendin için.
Eşim duyuyor bunları biliyor ama erkek işte ne kadar umrsar takma diyor birşeyde demiyor annesineCanim burda hepimiz ayni dertten muzdaribiz lutfen kimseye aldirma biliyorum cok zor olanlari gormemek soylenenleri duymamak ama onlar icin kendini de esini de uzmeye degmez cocuk olur baska biseye kusur bulurlar o olur şu niye boyle derler. Senin anlayacagin derler de derler cok fazla takmamak kaydiyla çocuk isine sakin ara vermeyin ne zaman olacagini ah bilsek ona gore stres yapmayiz ama elimizden biseu gelmiyor insaniz sonucta kesinlikle hap kullanip hormonlarinla oynama hapi kullanma yine korunma ama ustune dusme belki daha iyi gelir..
Canim sen de kirmizlari görenler kervanina katilmissinolsun bozma moralini sakin,en.azindan.adetimiz geldi bundan.sonraki ay yine çalışmalara devam edicez,stres yapmamak en.dogrusu ama elimizde degil iste Napalim..benden sonra evlenen arkadaşların ikiser cocugu oldu resmen insan gerçekten kötü bi psikoloji yasiyor hamilelik öncesi. Oldu mu tuttu mu hamile miyim diye..Rabbim.hayirli zamanda ve sağlıkla versin ins ben hepimize öyle dua ediyorum tatlim.demek ki şimdi olmasi hayrli degilmis diyorum. Kuzenim hamile kaldi 3aylıkken karninda ölmüş, okadar yıkıldı ki kiz..hep onu düşünüyorum Rabbim hayırlı zamanda versin diye..hic skma canını sen bizi bizden baskasi da anlamiyor zaten..dun gece ne oldu canim,esinle mi sorun yasadin?ozelse eger sordum ama kusra bakma caninin cok sıkkın oldugu anlasiliyor yardimci oluruz belki burda icine atma
Bakabiliyorsan olur bence biraz da gidecegin hastaneye baglı işini kolaylaştırmaları lazımBende oyle dusunuyorum kadin doguma yollayacak acaba oglen sonu icin sira alsam sonuca da internetten baksam olur mu ?
Bak hala cikisiyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun bile arkadaşım tekrar tekrar söylüyorum HEPİMİZ AYNİ SORUNLARİ YASİYORUZ AMA BİZE TESELLİ VERMEYE CALİSAN BİRİNİN MESAJİNA YETER DİYE CVPLA YAZARSAK KARSİMİZDAKİ İSTER İSTEMEZ NOLUYOR YASADİGİN SORUNDAN OTURU BANA NE CİKİSİYORSUN DER! HAKSİZSİN Kİ HALA NE KONUSTUGUNU BİLMİYORSUN. BEN SANA HALA MESAJLARİMDA GUZEL BİR DİLLE YİNE ANLAYİSLİ SEKİLDE KONUSMAMA RAGMEN HALA TERS TERS KONUSUYORSUN KENDİNE GEL!!!! BURDA KİME YAZSAN KİMSE DE TEPKİSİZ KALMAZ. NE SORUN YASARSAN YASA SORUNLARİNDAN DOLAYİ BU SEKİLDE KONUSMAN YANLİS. NERDEN BİLİYORSUN SENİN SORUNUNUN BASKASİNİN SORUNLARİNDAN DAHA BUYUK OLDUGUNU? BİLEMEZSİN! BENDE Mİ YASADİKLARİMİN ARKASİNA SİGİNİP BANA TESELLİ VERMEYE CALİSANLARİ KİRAYİM SACMALİK! DAHA FAZLA SACMALAMA VE KONUSMA USLUBUNA DİKKAT ET LUTFEN KONUSMAYALİM BENCE SEN SAKİNLES SONRA YAZDİKLARİNİ TEKRAR TEKRAR OKU! BYBYBak canim sana anlatamadim sanirim oku bir daha. YETER DIYE SANA YAZMADIM.
Cumleye sitem ederek girmisim ama bu sana degildi. Az oncede belirttim baska sorunlardan oturu sinirlerim bozuk. Eger ki o kelimeyi sana kullanmis olsaydim ben ozrumu dilerdim. Ben bugun buraya yazarken bir yandan evin icinse savas cikiyordu. Neyi nasil yazdigimi bile fark etmedim. Tekrar soyluyorum ben o YETER kelimesini sana yazmadim. Sana ima etsem suanda arkasinda dururdum. Ozur dileyecek durumum olsa ozrumu dilerdim.
Ayrica neye gore kime gore psikolijimin bozuk oldugunu cikarttin. Ben dun gece neler yasadim sen bilmiyorsun. Onlarin etkisindeyim ve bugun boyle olunca sinirlerim bozuldu. Bende yeter yazmisim .
Arkadas sana neden sitem edeyim mantikli dusunsene. Neyse ya
Ben yazmam gerekeni yazip aciklamami yaptim. Ister inan ister inanma. Kendi bilecegin is. Burda hic bir zaman kimseyi terslemedim
Yasadigim durumun icinde sen olsaydin. Sen de benim gibi ne yazdigini bilmezdin. Ki ben sana aciklama yapiyorum. Sen hala yargiliyorsun. Neyse a.e.o
Gerçekten miiiBen canım
Tebrikleerrr
arkadaşın belliki morali bozuk zor şeyler yaşamış azcık hoşgörülü olsan empati yapsan çok mu zor yazmıyayım dedim ama dayanamadım artık sinirlerim bozulduBak hala cikisiyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun bile arkadaşım tekrar tekrar söylüyorum HEPİMİZ AYNİ SORUNLARİ YASİYORUZ AMA BİZE TESELLİ VERMEYE CALİSAN BİRİNİN MESAJİNA YETER DİYE CVPLA YAZARSAK KARSİMİZDAKİ İSTER İSTEMEZ NOLUYOR YASADİGİN SORUNDAN OTURU BANA NE CİKİSİYORSUN DER! HAKSİZSİN Kİ HALA NE KONUSTUGUNU BİLMİYORSUN. BEN SANA HALA MESAJLARİMDA GUZEL BİR DİLLE YİNE ANLAYİSLİ SEKİLDE KONUSMAMA RAGMEN HALA TERS TERS KONUSUYORSUN KENDİNE GEL!!!! BURDA KİME YAZSAN KİMSE DE TEPKİSİZ KALMAZ. NE SORUN YASARSAN YASA SORUNLARİNDAN DOLAYİ BU SEKİLDE KONUSMAN YANLİS. NERDEN BİLİYORSUN SENİN SORUNUNUN BASKASİNİN SORUNLARİNDAN DAHA BUYUK OLDUGUNU? BİLEMEZSİN! BENDE Mİ YASADİKLARİMİN ARKASİNA SİGİNİP BANA TESELLİ VERMEYE CALİSANLARİ KİRAYİM SACMALİK! DAHA FAZLA SACMALAMA VE KONUSMA USLUBUNA DİKKAT ET LUTFEN KONUSMAYALİM BENCE SEN SAKİNLES SONRA YAZDİKLARİNİ TEKRAR TEKRAR OKU! BYBY
Offfff ya uzulme lutfen tmm mi lutfen bide sonucu yinede bi sor bizede soyleYok degil. Kan geldi
Bak hala cikisiyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun bile arkadaşım tekrar tekrar söylüyorum HEPİMİZ AYNİ SORUNLARİ YASİYORUZ AMA BİZE TESELLİ VERMEYE CALİSAN BİRİNİN MESAJİNA YETER DİYE CVPLA YAZARSAK KARSİMİZDAKİ İSTER İSTEMEZ NOLUYOR YASADİGİN SORUNDAN OTURU BANA NE CİKİSİYORSUN DER! HAKSİZSİN Kİ HALA NE KONUSTUGUNU BİLMİYORSUN. BEN SANA HALA MESAJLARİMDA GUZEL BİR DİLLE YİNE ANLAYİSLİ SEKİLDE KONUSMAMA RAGMEN HALA TERS TERS KONUSUYORSUN KENDİNE GEL!!!! BURDA KİME YAZSAN KİMSE DE TEPKİSİZ KALMAZ. NE SORUN YASARSAN YASA SORUNLARİNDAN DOLAYİ BU SEKİLDE KONUSMAN YANLİS. NERDEN BİLİYORSUN SENİN SORUNUNUN BASKASİNİN SORUNLARİNDAN DAHA BUYUK OLDUGUNU? BİLEMEZSİN! BENDE Mİ YASADİKLARİMİN ARKASİNA SİGİNİP BANA TESELLİ VERMEYE CALİSANLARİ KİRAYİM SACMALİK! DAHA FAZLA SACMALAMA VE KONUSMA USLUBUNA DİKKAT ET LUTFEN KONUSMAYALİM BENCE SEN SAKİNLES SONRA YAZDİKLARİNİ TEKRAR TEKRAR OKU! BYBY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?