2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende önğm
Bnde önümüzdeki aylara hamiş olarak girmek istiyorum

Kan testi yaptır o zaman canım geç döllenme bile olmuş olsa değer düşük çıkar ama yinede çıkar bence
İnsallah canim. Bide sey kadin dogumdan sira alma gibi bi durumum olmucak. Sadece hani hamilelik baktircam acilden yaparlar mi ki nereye gitcem yani ? Cunku kadin doguma gitsem sira falan beklicem cok

Yeter dun geceden beri basimiza gelmeyen kalmadi bugunde boyle oldu. Zaten regl du gece yasananlarin uzuntusunden geldi hemen. Belliydi. O cizgilerde yalanmis. Markaya guvenmemekte hakliymisim

Canim sen de kirmizlari görenler kervanina katilmissin olsun bozma moralini sakin,en.azindan.adetimiz geldi bundan.sonraki ay yine çalışmalara devam edicez,stres yapmamak en.dogrusu ama elimizde degil iste Napalim..benden sonra evlenen arkadaşların ikiser cocugu oldu resmen insan gerçekten kötü bi psikoloji yasiyor hamilelik öncesi. Oldu mu tuttu mu hamile miyim diye..Rabbim.hayirli zamanda ve sağlıkla versin ins ben hepimize öyle dua ediyorum tatlim.demek ki şimdi olmasi hayrli degilmis diyorum. Kuzenim hamile kaldi 3aylıkken karninda ölmüş, okadar yıkıldı ki kiz..hep onu düşünüyorum Rabbim hayırlı zamanda versin diye..hic skma canını sen bizi bizden baskasi da anlamiyor zaten..dun gece ne oldu canim,esinle mi sorun yasadin?ozelse eger sordum ama kusra bakma caninin cok sıkkın oldugu anlasiliyor yardimci oluruz belki burda icine atma

İnsallah canim. Bide sey kadin dogumdan sira alma gibi bi durumum olmucak. Sadece hani hamilelik baktircam acilden yaparlar mi ki nereye gitcem yani ? Cunku kadin doguma gitsem sira falan beklicem cok
Evet acılden yapılıyo ordan seni kan almaya gönderiliyor 2 saate yada ertesi güne alabılıyosn sonucunu

A angelina 34 Burmera cgdmkrks gelmucizegel
Sağolun kızlar gerçekten çok içime oturdu ya benımkı ıyılıgıne ıyıdır ama cok patavatsız ya bu iş yaptırsın razıyım ama dil yarası bırakmasın dıyorum o dereceye getiriyor iş konusnda rahatım ama kalp kırgnlıgı daha kötüymüş zamanla bunu anladm söyledıklerı hep aklımda içimde Allah bizlere sabır versın bizim böyle kaynanalar olmamızı nasip etmesin iyi olalım inşaAllah

ama sen yine de dene şansını tatlım bizim burdakş hastane yapmaz acilden gece gittim ben bi kere yapmadı ama senin gideceğin hastane yapar belki denemeden bilemeyiz :)

Evet acılden yapılıyo ordan seni kan almaya gönderiliyor 2 saate yada ertesi güne alabılıyosn sonucunu

evet sıra alman gerekli canım kadın doğum laboratuvara sevk edecek seni acil yapmaz sanmıyorum

Ben acilden yaptırdım kadın doğum uzmanı izne gitmişti

Bende oyle dusunuyorum kadin doguma yollayacak acaba oglen sonu icin sira alsam sonuca da internetten baksam olur mu ?

Eşim duyuyor bunları biliyor ama erkek işte ne kadar umrsar takma diyor birşeyde demiyor annesine

Canim dogrudur sagolasin. Evet belli ediyorum canim sikkin ama canim regl olmama sikkin degil. Az once bir arkadasa da yazdim evde cinnet cikti diye. Olaylar oldu. Esim bicak yarasi aldi gecenin 2 sinde. Mutlu huzurlu uyurken gece 2 de yataktan firladik. Hic iyi seyler olmadi. Ve hala daha kavga kiyamet evin ici. Evden kovulucaz az kaldi. Beni yanlis anladilar. Rabbim hic birinizin basina vermesin. Ben uzuntumle oraya bir kelime yazmisim ama bu kelime o arkadasa degildi. Defalarca belirttim. Bunu anlamak istemiyor sanirim.
Ben kimseyi kirabilcek bi insan degilim. Kendim kirilirim ama kiramam.
Dun geceden bu yana yasanilanlar az buz seyler degil. Uzun uzun yazmak isterim ama burasi BDV BOLUMU degil. Konuyu isgal etmek istemiyorum.

Bak hala cikisiyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun bile arkadaşım tekrar tekrar söylüyorum HEPİMİZ AYNİ SORUNLARİ YASİYORUZ AMA BİZE TESELLİ VERMEYE CALİSAN BİRİNİN MESAJİNA YETER DİYE CVPLA YAZARSAK KARSİMİZDAKİ İSTER İSTEMEZ NOLUYOR YASADİGİN SORUNDAN OTURU BANA NE CİKİSİYORSUN DER! HAKSİZSİN Kİ HALA NE KONUSTUGUNU BİLMİYORSUN. BEN SANA HALA MESAJLARİMDA GUZEL BİR DİLLE YİNE ANLAYİSLİ SEKİLDE KONUSMAMA RAGMEN HALA TERS TERS KONUSUYORSUN KENDİNE GEL!!!! BURDA KİME YAZSAN KİMSE DE TEPKİSİZ KALMAZ. NE SORUN YASARSAN YASA SORUNLARİNDAN DOLAYİ BU SEKİLDE KONUSMAN YANLİS. NERDEN BİLİYORSUN SENİN SORUNUNUN BASKASİNİN SORUNLARİNDAN DAHA BUYUK OLDUGUNU? BİLEMEZSİN! BENDE Mİ YASADİKLARİMİN ARKASİNA SİGİNİP BANA TESELLİ VERMEYE CALİSANLARİ KİRAYİM SACMALİK! DAHA FAZLA SACMALAMA VE KONUSMA USLUBUNA DİKKAT ET LUTFEN KONUSMAYALİM BENCE SEN SAKİNLES SONRA YAZDİKLARİNİ TEKRAR TEKRAR OKU! BYBY

arkadaşın belliki morali bozuk zor şeyler yaşamış azcık hoşgörülü olsan empati yapsan çok mu zor yazmıyayım dedim ama dayanamadım artık sinirlerim bozuldu

Gayet sakinim. Argo konusmuyorum kufretmiyorum. Aciklama yapmaya ugrasiyorum ama anlamak istemiyorsun. Bu son kez soyleyisim. "Yeter diye sana yazmadim"
Ozel hayatimda sorunumun olmasi buraya yazamayacagim anlamina geliyorsa burdaki onca arkadasliklar bosuna. Ben kimsenin yasadiklarini kucumsemiyorum.
Ozellikle defalarca belirtmeme ragmen bana hala sen sunu yazdin bunu yazdin diyorsun. O sana alinti yaptigim paragrafta seni kiracak bir cumle kullanmamisim. Sadece mesajin basinda yeter yazmisim ki bunuda sana acikca soyluyorum sana degildi. Kendi uzuntumden oturu mesaja oyle giris yapmisim diye. Neyse daha polemige girmeye gerek yok. Buyukluk bende kalsin ve alintimis oldugum mesajdaki yanlis anladigin ;
"yeter" kelimesi icin ozur dilerim.

Ben burda asla hic birinizi kirmam yargilamam.
Bu yasanilanlardan oturu hepinizden ozur dilerim. Hayat okadar acimasiz ki insanlar kendilerini dev aynasinda gorup oyle davraniyor.
Bir sucum varsa soyleyebilirsiniz. Hakkinizi helal edin.

Umarim yeterince aciklayici bir mesaj olmustur. Daha fazla uzamasini istemiyorum bu konunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…