Bakabiliyorum canim kani verip gelirim internetten bakarim artikBakabiliyorsan olur bence biraz da gidecegin hastaneye baglı işini kolaylaştırmaları lazım
Bak hala cikisiyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun bile arkadaşım tekrar tekrar söylüyorum HEPİMİZ AYNİ SORUNLARİ YASİYORUZ AMA BİZE TESELLİ VERMEYE CALİSAN BİRİNİN MESAJİNA YETER DİYE CVPLA YAZARSAK KARSİMİZDAKİ İSTER İSTEMEZ NOLUYOR YASADİGİN SORUNDAN OTURU BANA NE CİKİSİYORSUN DER! HAKSİZSİN Kİ HALA NE KONUSTUGUNU BİLMİYORSUN. BEN SANA HALA MESAJLARİMDA GUZEL BİR DİLLE YİNE ANLAYİSLİ SEKİLDE KONUSMAMA RAGMEN HALA TERS TERS KONUSUYORSUN KENDİNE GEL!!!! BURDA KİME YAZSAN KİMSE DE TEPKİSİZ KALMAZ. NE SORUN YASARSAN YASA SORUNLARİNDAN DOLAYİ BU SEKİLDE KONUSMAN YANLİS. NERDEN BİLİYORSUN SENİN SORUNUNUN BASKASİNİN SORUNLARİNDAN DAHA BUYUK OLDUGUNU? BİLEMEZSİN! BENDE Mİ YASADİKLARİMİN ARKASİNA SİGİNİP BANA TESELLİ VERMEYE CALİSANLARİ KİRAYİM SACMALİK! DAHA FAZLA SACMALAMA VE KONUSMA USLUBUNA DİKKAT ET LUTFEN KONUSMAYALİM BENCE SEN SAKİNLES SONRA YAZDİKLARİNİ TEKRAR TEKRAR OKU! BYBY
benim kaynanamda yapiyordu.evliligin 2.ayinda sormaya basladi.sorun senin oğlunda deyince sustu.artik herkeze daha erken diyorQUOTE="morsevdam5, post: 48331575, member: 765922"]Eşim duyuyor bunları biliyor ama erkek işte ne kadar umrsar takma diyor birşeyde demiyor annesine
aminnnn kuzum inşallah@angelina 34 @Burmera @cgdmkrksgelmucizegel
Sağolun kızlar gerçekten çok içime oturdu ya benımkı ıyılıgıne ıyıdır ama cok patavatsız ya bu iş yaptırsın razıyım ama dil yarası bırakmasın dıyorum o dereceye getiriyor iş konusnda rahatım ama kalp kırgnlıgı daha kötüymüş zamanla bunu anladm söyledıklerı hep aklımda içimde Allah bizlere sabır versın bizim böyle kaynanalar olmamızı nasip etmesin iyi olalım inşaAllah
Esin duymuyor mu bunlari?
Eşim duyuyorda birşey demiyorum erkek değil mi işte hepsi bir değil ama geneli böyle kafam karısık sadece canım geçer tekrar hevesım gelır eşimde istemedi zaten hap kullanmamı gerek yok vucudna zarar verme dedıBenimde kv cocuk istemiyordu daha cok erken sakin sakin kabul etmem dedi ama eşim onada mı mühür vurcaksın deyiverdi. Bazen konuşmak gerek öyle herkes herseye karisamaz. O senin esinle olan sorunun canim Allah ne zaman ol derse olucak gönlunu ferah tut sanirim sinavin bu oyle dusun gecene kadar isyan etme ki verdigi hayirli bir evlat olsun. Uzulme ve sadece kocanla askla yap cocuk dusuncesini tamemen cikar at. Eşini hisset sadece. Bakarsin oyle olur :) miral bozucak bisey yok bizde istiyoruz ama olmadi pes mi edelim bebek hepimizin hayali sakin ilac kullanma bak tavsiye
Rabbim yardimcimiz olsun canim ama sende sessiz kalma bisey söyle icine attikca daha kotu olursun ama kesinlikle korunmaEşim duyuyor bunları biliyor ama erkek işte ne kadar umrsar takma diyor birşeyde demiyor annesine
takma kafana canım kimse kimsenin ses tonunu konuşma tarzını ne tanıyor nede duyuyor böyle yanlış anlaşılmalar olabilir.burda kimse kimseyi tanımadan hatta ismini cismini bile bilmeden birbirine yardımcı olmaya çalışıyor dertlerine ortak olmaya çalışıyor.bu kadar derdin sıkıntının üstüne yenisini ekleme.seni çok iyi anlıyorumCanim dogrudur sagolasin. Evet belli ediyorum canim sikkin ama canim regl olmama sikkin degil. Az once bir arkadasa da yazdim evde cinnet cikti diye. Olaylar oldu. Esim bicak yarasi aldi gecenin 2 sinde. Mutlu huzurlu uyurken gece 2 de yataktan firladik. Hic iyi seyler olmadi. Ve hala daha kavga kiyamet evin ici. Evden kovulucaz az kaldi. Beni yanlis anladilar. Rabbim hic birinizin basina vermesin. Ben uzuntumle oraya bir kelime yazmisim ama bu kelime o arkadasa degildi. Defalarca belirttim. Bunu anlamak istemiyor sanirim.
Ben kimseyi kirabilcek bi insan degilim. Kendim kirilirim ama kiramam.
Dun geceden bu yana yasanilanlar az buz seyler degil. Uzun uzun yazmak isterim ama burasi BDV BOLUMU degil. Konuyu isgal etmek istemiyorum.
Eşim duyuyorda birşey demiyorum erkek değil mi işte hepsi bir değil ama geneli böyle kafam karısık sadece canım geçer tekrar hevesım gelır eşimde istemedi zaten hap kullanmamı gerek yok vucudna zarar verme dedı
Yok be canim normal adet oldum kisa da surmedi normal her zaman oldugum.gibi adet oldum bu ay da olursam 2kere adet olmus olucam insallah gebeyizdir bu ay yuzumuz gulertakma kafana canım belki hiç sıkıntı yaşamayan şanslı kesimdesindir. Umudunu kesme sen
kusura bakma sabahtan beri sinirlerimi gerdin oku geç ne ötüp duruyon sabahtan beri kız belli ki bozuk düzgün konuş düzgün hitap et sana yazmadıgı bariz belli şizofrenmisin neBak hala cikisiyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun bile arkadaşım tekrar tekrar söylüyorum HEPİMİZ AYNİ SORUNLARİ YASİYORUZ AMA BİZE TESELLİ VERMEYE CALİSAN BİRİNİN MESAJİNA YETER DİYE CVPLA YAZARSAK KARSİMİZDAKİ İSTER İSTEMEZ NOLUYOR YASADİGİN SORUNDAN OTURU BANA NE CİKİSİYORSUN DER! HAKSİZSİN Kİ HALA NE KONUSTUGUNU BİLMİYORSUN. BEN SANA HALA MESAJLARİMDA GUZEL BİR DİLLE YİNE ANLAYİSLİ SEKİLDE KONUSMAMA RAGMEN HALA TERS TERS KONUSUYORSUN KENDİNE GEL!!!! BURDA KİME YAZSAN KİMSE DE TEPKİSİZ KALMAZ. NE SORUN YASARSAN YASA SORUNLARİNDAN DOLAYİ BU SEKİLDE KONUSMAN YANLİS. NERDEN BİLİYORSUN SENİN SORUNUNUN BASKASİNİN SORUNLARİNDAN DAHA BUYUK OLDUGUNU? BİLEMEZSİN! BENDE Mİ YASADİKLARİMİN ARKASİNA SİGİNİP BANA TESELLİ VERMEYE CALİSANLARİ KİRAYİM SACMALİK! DAHA FAZLA SACMALAMA VE KONUSMA USLUBUNA DİKKAT ET LUTFEN KONUSMAYALİM BENCE SEN SAKİNLES SONRA YAZDİKLARİNİ TEKRAR TEKRAR OKU! BYBY
takma şu kızı sinirlerimi gerdi zaten muhattap olma aklı dengesi yerinde degil belli laf yetştirme kavga istiyorGayet sakinim. Argo konusmuyorum kufretmiyorum. Aciklama yapmaya ugrasiyorum ama anlamak istemiyorsun. Bu son kez soyleyisim. "Yeter diye sana yazmadim"
Ozel hayatimda sorunumun olmasi buraya yazamayacagim anlamina geliyorsa burdaki onca arkadasliklar bosuna. Ben kimsenin yasadiklarini kucumsemiyorum.
Ozellikle defalarca belirtmeme ragmen bana hala sen sunu yazdin bunu yazdin diyorsun. O sana alinti yaptigim paragrafta seni kiracak bir cumle kullanmamisim. Sadece mesajin basinda yeter yazmisim ki bunuda sana acikca soyluyorum sana degildi. Kendi uzuntumden oturu mesaja oyle giris yapmisim diye. Neyse daha polemige girmeye gerek yok. Buyukluk bende kalsin ve alintimis oldugum mesajdaki yanlis anladigin ;
"yeter" kelimesi icin ozur dilerim.
Ben burda asla hic birinizi kirmam yargilamam.
Bu yasanilanlardan oturu hepinizden ozur dilerim. Hayat okadar acimasiz ki insanlar kendilerini dev aynasinda gorup oyle davraniyor.
Bir sucum varsa soyleyebilirsiniz. Hakkinizi helal edin.
Umarim yeterince aciklayici bir mesaj olmustur. Daha fazla uzamasini istemiyorum bu konunun.
Canim senin 2.cocuk olucak ya hani ilk gebeliginde belirti yaşadın mi bide hic gebelik hissi icine dogdu mu hissettin mi gebe oldugunu?evet canim haklisin yinede umudunu yitirmede bakarsin duan kabul olur inslh yok test mest yok
Canim yazma boyle lutfen polemige girme rica ediyorum lutfen kizlarrkusura bakma sabahtan beri sinirlerimi gerdin oku geç ne ötüp duruyon sabahtan beri kız belli ki bozuk düzgün konuş düzgün hitap et sana yazmadıgı bariz belli şizofrenmisin neSmile Forever kardeşimizi ne yargılayıp duruyorsun despa yeni gelmişsin belli o kızı uzun zamandır tanıyoruz öyle bir insan degil aklını başına al kapat konuyu düzgün davran herkesin amacı belli polemik yaratma kapa çeneni yeter diye sana demedi kız
Kuzum polemige girme olan bize olcaktakma şu kızı sinirlerimi gerdi zaten muhattap olma aklı dengesi yerinde degil belli laf yetştirme kavga istiyor
bat kaç canımBenide eklermisiniz
hazır canım ama belirsiz olan cok var ve yarına anca yazarım
bat kaç canım
hazır canım ama belirsiz olan cok var ve yarına anca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?