2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yahu arkadaşım bir şey yazmayayım diyorum ama neden bu kadar halden anlamadınız anlayamıyorum. Neden bu ısrarla aynı cümleleri söyleme derdi. Hepimizin derdi bebek falan. Değil diyor işte arkadaş. Dün evde cinnet çıktı diyor. Bir mesajında bıçaklama ile ilgili bir şey demiş. Size demedim yeter diye diyor. Üstüne tüm hanımefendiliği ile şu kocaman kocaman yazı dilinde bağırmak olan mesajınızı da beğeniyor. Azıcık halden anlayın rica ediyorum.

QUOTE="morsevdam5, post: 48331575, member: 765922"]Eşim duyuyor bunları biliyor ama erkek işte ne kadar umrsar takma diyor birşeyde demiyor annesine [/QUOTE]benim kaynanamda yapiyordu.evliligin 2.ayinda sormaya basladi.sorun senin oğlunda deyince sustu.artik herkeze daha erken diyor

Hanımlar,
zorlanıyorsunuz, arada moraliniz bozuluyor, üzülüyorsunuz, bazen de kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılıyorsunuz, gerilmeye lüzum yok, kırıcı olmamaya ve birbirinizi anlamaya çalışın lütfen.
Hiçbirinizi polemikten veya üsluptan banlamak istemem, zorlamayın isterseniz.

Birde rica ediyorum büyük harf kullanmayınız, bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

QUOTE="morsevdam5, post: 48331575, member: 765922"]Eşim duyuyor bunları biliyor ama erkek işte ne kadar umrsar takma diyor birşeyde demiyor annesine
benim kaynanamda yapiyordu.evliligin 2.ayinda sormaya basladi.sorun senin oğlunda deyince sustu.artik herkeze daha erken diyor [/QUOTE]
Biz 12. Aydayz bu ayda olmazsa esimi gotrcm tabi gelmck hastanye biliyrm sizinki yine iyi bizimki her ay bana bakiyo yok sende bu ayda bebek yok diyo zoruma gidiyo cok ama sadece sen Allah misin nerden biliysun dyrm esime karin cok cevap veryo dyo doktr bnde bi sikinti olmadgni soyledgi halde benm yuzumde doguracak ifade yokmus dyr esimde dinleme snnemi bosver dye gecistro piskolojm bozuldu

aminnnn kuzum inşallah

Esin duymuyor mu bunlari?

Eşim duyuyorda birşey demiyorum erkek değil mi işte hepsi bir değil ama geneli böyle kafam karısık sadece canım geçer tekrar hevesım gelır eşimde istemedi zaten hap kullanmamı gerek yok vucudna zarar verme dedı

takma kafana canım kimse kimsenin ses tonunu konuşma tarzını ne tanıyor nede duyuyor böyle yanlış anlaşılmalar olabilir.burda kimse kimseyi tanımadan hatta ismini cismini bile bilmeden birbirine yardımcı olmaya çalışıyor dertlerine ortak olmaya çalışıyor.bu kadar derdin sıkıntının üstüne yenisini ekleme.seni çok iyi anlıyorum

Canım bundan sonra hamileliğinle ilgili o kadınla hiç bir şey ama hiç bir şey paylaşma. Olur da sorarsa kısa kısa cevaplar ver. Başka hiç bir hevesini kursağında bırakmasın. Bir şey mi aldın bir heves gidip gösterme sakın. Hiç bir fikrini sorma. Her şeyi kendi zevkinle al. Çok sinir oldum.

kusura bakma sabahtan beri sinirlerimi gerdin oku geç ne ötüp duruyon sabahtan beri kız belli ki bozuk düzgün konuş düzgün hitap et sana yazmadıgı bariz belli şizofrenmisin ne Smile Forever kardeşimizi ne yargılayıp duruyorsun @despa yeni gelmişsin belli o kızı uzun zamandır tanıyoruz öyle bir insan degil aklını başına al kapat konuyu düzgün davran herkesin amacı belli polemik yaratma kapa çeneni yeter diye sana demedi kız

takma şu kızı sinirlerimi gerdi zaten muhattap olma aklı dengesi yerinde degil belli laf yetştirme kavga istiyor

evet canim haklisin yinede umudunu yitirmede bakarsin duan kabul olur inslh yok test mest yok
Canim senin 2.cocuk olucak ya hani ilk gebeliginde belirti yaşadın mi bide hic gebelik hissi icine dogdu mu hissettin mi gebe oldugunu?

Canim yazma boyle lutfen polemige girme rica ediyorum lutfen kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…