2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sonucu aldim dedigim gibi 2 cikti kac aydir hep 2 cikiyor zaten.

Kaç aydır deniyorsunuz? Sıkmayın canınızı. En güzel en hayırlı zamanlarda gelir inşallah.
Benim yaş 33, ilk bebeğim 6-7 aydır da deniyoruz ama sadece 1 kimyasal gebeliğim oldu. Bir de kardeş de istiyorum ne zaman yapacaksam. İkiz olursa belki :)

İnsAllahh yaa Rabbim yuzunu guldursunn ikiz olsunnn :)

Ben de ikiz çok istiyorum çünkü yaş geçiyor 36 oldu bir daha hamile kalabilir miyim bilmiyorum ama oğlum var Rabbime şükürler olsun 7 yaşında :)

3 bucuk senelik evliyim. Ve hic gebelik gecirmedim. Esimle toplamda belki 2 3 ay korunduk gerisinde hic korunmadik. Hayat uzulmuyorum zaten uzulecegim baska dertlerim var basimda. Zaten bir sure ara vericem bu bebek mevzuna. Su durumda bebek olmamasi daha hayirli. Rabbim gercekten en dogrusunu biliyor. Sonsuz sukurler olsun. Insallah hepinize en kisa vakitte nasip olur

senin için en güzeli olsun , inş hersey yoluna gırınce hemencecık olur...

arkadaşın belliki morali bozuk zor şeyler yaşamış azcık hoşgörülü olsan empati yapsan çok mu zor yazmıyayım dedim ama dayanamadım artık sinirlerim bozuldu
Olabilir canım benim olabilir dünden beri morali
yazık gerçekten ya... Ben ne dedim mesajlarını gormuyormusunuz. Biz burada birbirimizi tanımıyoruz birbirimize ancak Dualarla yardımcı olabiliriz değilmi isyan ederek kalp kırarak birbirimize ne gibi bir fayda sağlayabiliriz? Ben kendisine hala anlayışla durumundan ötürü psikolojinin iyi olmayıp sakinlesmesini söylüyorum onu bile yanlış anlıyor ve sizde destek veriyorsunuz arkadaşlar yanlışa yanlışla destek verilmez hele ki kalp kiriyorsunuz farkinda misiniz ben ilk mesajdan su ana kadar da hala da aynı şeyi söylüyorum birine isyan ederek konuşup kalp kırarken karşımdaki insanin da sorunları olabileceğini unutmayalım. Neler yaşadığımı benim iki aydır neler atlattigimi kim bilebilir anlatsam aklınız şaşar. Fakat kalkipta hanginize ki destek olmaya çalışan birine TERS konustumda kalbinizi kırdım. Bence biraz da siz empati yapıp düşünün..

Canim yazma boyle lutfen polemige girme rica ediyorum lutfen kizlarr
yazık gerçekten ya... Ben ne dedim mesajlarını gormuyormusunuz. Biz burada birbirimizi tanımıyoruz birbirimize ancak Dualarla yardımcı olabiliriz değilmi isyan ederek kalp kırarak birbirimize ne gibi bir fayda sağlayabiliriz? Ben kendisine hala anlayışla durumundan ötürü psikolojinin iyi olmayıp sakinlesmesini söylüyorum onu bile yanlış anlıyor ve sizde destek veriyorsunuz arkadaşlar yanlışa yanlışla destek verilmez hele ki kalp kiriyorsunuz farkinda misiniz ben ilk mesajdan su ana kadar da hala da aynı şeyi söylüyorum birine isyan ederek konuşup kalp kırarken karşımdaki insanin da sorunları olabileceğini unutmayalım. Neler yaşadığımı benim iki aydır neleratlattigimi kim bilebilir anlatsam aklınız şaşar. Fakat kalkipta hanginize ki destek olmaya çalışan birine TERS konustumda kalbinizi kırdım. Bence biraz da siz empati kurun...

Ben şizofren değilim herkes de görüyor yazdıklarımı ama tabi sen anlamak istediği i anlıyorsun değilmi. Terbiyesizlesme saygıli ol rica ediyorum

Ben de ikiz çok istiyorum çünkü yaş geçiyor 36 oldu bir daha hamile kalabilir miyim bilmiyorum ama oğlum var Rabbime şükürler olsun 7 yaşında :)

Ya aslında öğretmen bir arkadaşım var. Gebeliğinde doktor sanki ikiz gibi demiş. Eşi çok sevinmiş ama kendisi Allah affetsin ama ben ikiz öğrencilerimin anne babalarının hallerini biliyorum, olmasın demiş. Neyse ikiz değilmiş zaten ama benim de gözümü korkutmuştu :)

Siz gerçekten ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. Bakın hamilelik gibi bir konu sizin yüzünüzden Mune dan uyarı da yedi. Arkadaş tane tane güzel güzel size durumu anlatıyor, üstüne özür bile diledi ki dilemesine hiç gerek yoktu gene de sizde değişen bir şey yok. Bu kadar insan mesajlarınızı mantıklı bulmadıysa bir kendinize dönün de sorgulayın derim.

Bazen de vazgeçince geliyor bu bebişler. Siz gene korunmayın en iyisi. Kim bilir.

Cevap yazma bence canım

Bazen de vazgeçince geliyor bu bebişler. Siz gene korunmayın en iyisi. Kim bilir.
Kuzum korunsakta korunmasakta Rabbim nasip etmedikce olmayacak. Hem 2 3 ay kendime izin verdim artik ugrasmayacagim. Boyle belki daha hayirli olur. Yine buralardayim yine hepinize destekciyim. Ama artik kendim icin ekstra caba sarf etmiycem. Ya nasip ya kismet en guzeli sabretmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…