- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Sana demedi o canım neden üstüne alındın.. Kendi hayatına isyan etti.Arkadaşım burda yanlış anlaşılacak bir durum yok herşey ortada! Ben sana üzülme sonucunu bekle diye mesaj yazıyorum ardından gelen cvp YETER oluyor! Senin su an psikolojinin iyi değil o yüzden daha fazla kırıcı olma söylediğinin arkasında özrünün olacağına yine kalkanlarin cikariyorsun yaptığın çok ayıp! Hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz ama kalkipta kimseye kırıcı konuşmuyoruz öyle bir hakkımız yok çünkü ki hepimiz birbirimize bilgilerimizle fikir alisverisimiz ve fikirlerimizle birbirimize umut olmaya çalışıyoruz. Sen kendi kendine umudunu kırıp üstüne sana yardımcı olmaya çalışanlara cikisarak cvp verme hakkın yok. Daha fazla uzatmayalım sen biraz dinlen düşün bence...
Yani iş yerindeyim son sayfaya baktım neler oldu diye geri dönüp baktım ama yazmadan geçemeyeceğim. Algılarınız ve anlayışınızda bir sorun olduğunu düşünüyor sizi bir terapiste gitmenizi öneriyorum. Ahlak kuralları dışına çıkmışsınız ve o bayanın yeter kelimesini başta yazdığında bile içinde olduğu durumdan dolayı yazdığı çok açık ve net. Sizin bence moreliniz bozuk patlayacak yer aramışsınız. Bence siz bu sayfayı işgal etmeyin. Dönüp yazdıklarınızı asıl siz bence okuyun !!!Ben şizofren değilim herkes de görüyor yazdıklarımı ama tabi sen anlamak istediği i anlıyorsun değilmi. Terbiyesizlesme saygıli ol rica ediyorum
Gelmesin yaaaKizlar tuvalete gittim nasil desem kucuk parmaginizin tirnagini dusunun o kadar buyuklukte azcik fazla olabilir bir kahverengi akinti gibi leke gibi bisey var camasirimda. Sizce adet mi gelcek ?
Bende istemiyorum ama gelcek galiba :-(Gelmesin yaaa
Bencede çok haklısın. Başka gruba gitsin işi gücü bıraktım o kadar kızdım ki yazıyorum burdan ne kadar ayıp bu yaptıgı herkesten tepki aldı yaptığını bir düşünsün bence!!!despa lütfen grubun huzurunu bozma..
Biz burada kardeş gibiyiz. Bak abartıp ceza almışsın.
Polemik oluyor arada ama bu kadar büyütmeye gerek yok..
Başka gruplarda var forumda bence sen oralardan devam et..
Arkadaşlar çok üzüldüm olanlara. Neyse..
Evet canım maalesef oldu böyle bir durum..Bencede çok haklısın. Başka gruba gitsin işi gücü bıraktım o kadar kızdım ki yazıyorum burdan ne kadar ayıp bu yaptıgı herkesten tepki aldı yaptığını bir düşünsün bence!!!
Ne demek canımGerçekten miiiçok heyecanlandm. Teşekkür ederim cevapladığın için
Bence anlamamış ki hala savunmuş kendini tatlım. Herkesin sinirlerini bozdu. Neyse konu kapansın bence ve böyle durumlara izin vermeyelim saygısız insanlara cevap bile vermemek lazımda işte tutamadım kendimi kızı ezmeye çalışmış ve oda hanımefendiliğini bozmamış ona üzüldüm yazdım zaten.Evet canım maalesef oldu böyle bir durum..
İnşallah anlar ne diyebiliriz ki..
gulii7 @Senur94 @Mina sevde
canlar tesekkür ederım cevaplarınız için kararsızm kırgınım içimi dökmek adına yazdm kafam allak bullak
Uzulme kiyamm sana bnm de yok bu ay kesin sancim var e bidahaki ayi birlikte bekleriz canisi hic biseyide takma kafanaSonucu aldim dedigim gibi 2 cikti kac aydir hep 2 cikiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?