2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sana demedi o canım neden üstüne alındın.. Kendi hayatına isyan etti.
Lütfen kırmayın birbirinizi olur böyle yanlış anlaşılmalar.
Arkadaş zaten herkesin mesajına alıntı yapıp cevap veriyor senle ilgili değil

Kizlar tuvalete gittim nasil desem kucuk parmaginizin tirnagini dusunun o kadar buyuklukte azcik fazla olabilir bir kahverengi akinti gibi leke gibi bisey var camasirimda. Sizce adet mi gelcek ?

Ben şizofren değilim herkes de görüyor yazdıklarımı ama tabi sen anlamak istediği i anlıyorsun değilmi. Terbiyesizlesme saygıli ol rica ediyorum
Yani iş yerindeyim son sayfaya baktım neler oldu diye geri dönüp baktım ama yazmadan geçemeyeceğim. Algılarınız ve anlayışınızda bir sorun olduğunu düşünüyor sizi bir terapiste gitmenizi öneriyorum. Ahlak kuralları dışına çıkmışsınız ve o bayanın yeter kelimesini başta yazdığında bile içinde olduğu durumdan dolayı yazdığı çok açık ve net. Sizin bence moreliniz bozuk patlayacak yer aramışsınız. Bence siz bu sayfayı işgal etmeyin. Dönüp yazdıklarınızı asıl siz bence okuyun !!!

Bencede çok haklısın. Başka gruba gitsin işi gücü bıraktım o kadar kızdım ki yazıyorum burdan ne kadar ayıp bu yaptıgı herkesten tepki aldı yaptığını bir düşünsün bence!!!

Sanirim yarin test yaptirmicam o saate kadar kirmizilari gorcem peceteye az az kirmiziliklar bulasiyo

Evet canım maalesef oldu böyle bir durum..
İnşallah anlar ne diyebiliriz ki..
Bence anlamamış ki hala savunmuş kendini tatlım. Herkesin sinirlerini bozdu. Neyse konu kapansın bence ve böyle durumlara izin vermeyelim saygısız insanlara cevap bile vermemek lazımda işte tutamadım kendimi kızı ezmeye çalışmış ve oda hanımefendiliğini bozmamış ona üzüldüm yazdım zaten.

Kızlar bende şimdi ginekologda geliyorum echo ile rahime baktı. Kist gibi bise gordu, yumurtaların toplanmasından olabilir dedi. 6 haftaya tekrar bakacak, bu hep duyduğumuz çikolata kistimi nedir? Kafam çok karıştı ya :/

Ya kızlar sizide boş bırakmaya gelmiyo neler olmuş böyle 400 küsür msj birikiince pek okuyamadım ama üzmeyin canınızı.burda kimse birbirini tanımadan derdini anlatıyo hafifliyo ne gerek var böyleşeylere.neyse ne işte zaten yeterince stresimiz var bide bunlara takılmayalım.hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…