Canim bnm Allah yar ve yardimcin olsun esin icin bol ayetel kursi oku bizde okuruz sinav icin.Canlar neler olmus böyle ya moralim bozuktu iyice bozuldu en istemedigm şeydi topigim olunca icinde atisma olmasi falan olmus oldu kirmayalim birbirmizi zaten etrafımizda kıran cok insan var esler kv kp görumce falan filan destek olalım birbirimize hepinizi seviyorum ayrica icimi döküp yazdığım konuya cevap veren destek olan canlarıma teşekkur ederim Allah razı olsun kafamdan atmaya çalışıyorum sözlerini ama mesafemide koydum bebek konusunda ayni evin icinde oldugmz için ne kadar olabiliyorsa mesafe o kadar oluyor ve sizlerden dua istiyorum eşim kpssyi kazanabilirse gidicez bu sehirden insaAllah hem onun ailesinden hem de kendi ailemden uzaklasicaz ozlicem belki ama huzurm olucak en azından insaAllah yani bunu yazıp topign icerigini saptirmadan son veriyorum ic Dökmeme iyi ki varsınız
Amin canım benim Allah razı olsun okurum sinav niyetine bebislerin gelmesi niyetine Rabbim kabul etsin insaAllah üzülmem canım değmez kimse için zatenCanim bnm Allah yar ve yardimcin olsun esin icin bol ayetel kursi oku bizde okuruz sinav icin.
Kafanada hic birsey takma hersey cok guzel olcak tmm mi
Uzulmeni istemiyorum
Aynen oyle gulum yeternce bebis sitresndeyz bide onlarimi dusuncez Allah goruyo gonlunu ferah tut opuldunnnnnAmin canım benim Allah razı olsun okurum sinav niyetine bebislerin gelmesi niyetine Rabbim kabul etsin insaAllah üzülmem canım değmez kimse için zaten
Insallah canim kazanir gidersiniz o evden.bizde altli ustlu otryoruz bizimkiler cok cok karisiyor iyi anliyrum seni.bide ayni ev olunca cok daha zor oluyordur.bugun elham hatmi ogrendim.istegi oluyormus yapanin.istersen ozelden yazabilirim bende yapicam.insallah hersey gonlunce olsunCanlar neler olmus böyle ya moralim bozuktu iyice bozuldu en istemedigm şeydi topigim olunca icinde atisma olmasi falan olmus oldu kirmayalim birbirmizi zaten etrafımizda kıran cok insan var esler kv kp görumce falan filan destek olalım birbirimize hepinizi seviyorum ayrica icimi döküp yazdığım konuya cevap veren destek olan canlarıma teşekkur ederim Allah razı olsun kafamdan atmaya çalışıyorum sözlerini ama mesafemide koydum bebek konusunda ayni evin icinde oldugmz için ne kadar olabiliyorsa mesafe o kadar oluyor ve sizlerden dua istiyorum eşim kpssyi kazanabilirse gidicez bu sehirden insaAllah hem onun ailesinden hem de kendi ailemden uzaklasicaz ozlicem belki ama huzurm olucak en azından insaAllah yani bunu yazıp topign icerigini saptirmadan son veriyorum ic Dökmeme iyi ki varsınız
Allah sana da sabır versin canım cok sevinrm atarsan Rabbim kabul etsin insaAllahInsallah canim kazanir gidersiniz o evden.bizde altli ustlu otryoruz bizimkiler cok cok karisiyor iyi anliyrum seni.bide ayni ev olunca cok daha zor oluyordur.bugun elham hatmi ogrendim.istegi oluyormus yapanin.istersen ozelden yazabilirim bende yapicam.insallah hersey gonlunce olsun
Bu arkadaş napmaya calismis ben anlamadim ki. Yanlis okuyor sanirsam kuzumm skma sen canini biz seni biliyoruzzBak canim sana anlatamadim sanirim oku bir daha. YETER DIYE SANA YAZMADIM.
Cumleye sitem ederek girmisim ama bu sana degildi. Az oncede belirttim baska sorunlardan oturu sinirlerim bozuk. Eger ki o kelimeyi sana kullanmis olsaydim ben ozrumu dilerdim. Ben bugun buraya yazarken bir yandan evin icinse savas cikiyordu. Neyi nasil yazdigimi bile fark etmedim. Tekrar soyluyorum ben o YETER kelimesini sana yazmadim. Sana ima etsem suanda arkasinda dururdum. Ozur dileyecek durumum olsa ozrumu dilerdim.
Ayrica neye gore kime gore psikolijimin bozuk oldugunu cikarttin. Ben dun gece neler yasadim sen bilmiyorsun. Onlarin etkisindeyim ve bugun boyle olunca sinirlerim bozuldu. Bende yeter yazmisim .
Arkadas sana neden sitem edeyim mantikli dusunsene. Neyse ya
Ben yazmam gerekeni yazip aciklamami yaptim. Ister inan ister inanma. Kendi bilecegin is. Burda hic bir zaman kimseyi terslemedim
Yasadigim durumun icinde sen olsaydin. Sen de benim gibi ne yazdigini bilmezdin. Ki ben sana aciklama yapiyorum. Sen hala yargiliyorsun. Neyse a.e.o
Ne zahmeti canım taş attım da kolum mu yorulduTamam canım sana da zahmet oldu eline saglik
Canimm konuşmak istersen biz buradayız cok geçmiş olsunn biz her derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor oyle düşünmeCanim dogrudur sagolasin. Evet belli ediyorum canim sikkin ama canim regl olmama sikkin degil. Az once bir arkadasa da yazdim evde cinnet cikti diye. Olaylar oldu. Esim bicak yarasi aldi gecenin 2 sinde. Mutlu huzurlu uyurken gece 2 de yataktan firladik. Hic iyi seyler olmadi. Ve hala daha kavga kiyamet evin ici. Evden kovulucaz az kaldi. Beni yanlis anladilar. Rabbim hic birinizin basina vermesin. Ben uzuntumle oraya bir kelime yazmisim ama bu kelime o arkadasa degildi. Defalarca belirttim. Bunu anlamak istemiyor sanirim.
Ben kimseyi kirabilcek bi insan degilim. Kendim kirilirim ama kiramam.
Dun geceden bu yana yasanilanlar az buz seyler degil. Uzun uzun yazmak isterim ama burasi BDV BOLUMU degil. Konuyu isgal etmek istemiyorum.
Neyin kafasi bu ya. Bizde okuyoruz yazışmalari bence senin bi skntin varBak hala cikisiyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun bile arkadaşım tekrar tekrar söylüyorum HEPİMİZ AYNİ SORUNLARİ YASİYORUZ AMA BİZE TESELLİ VERMEYE CALİSAN BİRİNİN MESAJİNA YETER DİYE CVPLA YAZARSAK KARSİMİZDAKİ İSTER İSTEMEZ NOLUYOR YASADİGİN SORUNDAN OTURU BANA NE CİKİSİYORSUN DER! HAKSİZSİN Kİ HALA NE KONUSTUGUNU BİLMİYORSUN. BEN SANA HALA MESAJLARİMDA GUZEL BİR DİLLE YİNE ANLAYİSLİ SEKİLDE KONUSMAMA RAGMEN HALA TERS TERS KONUSUYORSUN KENDİNE GEL!!!! BURDA KİME YAZSAN KİMSE DE TEPKİSİZ KALMAZ. NE SORUN YASARSAN YASA SORUNLARİNDAN DOLAYİ BU SEKİLDE KONUSMAN YANLİS. NERDEN BİLİYORSUN SENİN SORUNUNUN BASKASİNİN SORUNLARİNDAN DAHA BUYUK OLDUGUNU? BİLEMEZSİN! BENDE Mİ YASADİKLARİMİN ARKASİNA SİGİNİP BANA TESELLİ VERMEYE CALİSANLARİ KİRAYİM SACMALİK! DAHA FAZLA SACMALAMA VE KONUSMA USLUBUNA DİKKAT ET LUTFEN KONUSMAYALİM BENCE SEN SAKİNLES SONRA YAZDİKLARİNİ TEKRAR TEKRAR OKU! BYBY
İnşallah eşin sınavı kazanır canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.Canlar neler olmus böyle ya moralim bozuktu iyice bozuldu en istemedigm şeydi topigim olunca icinde atisma olmasi falan olmus oldu kirmayalim birbirmizi zaten etrafımizda kıran cok insan var esler kv kp görumce falan filan destek olalım birbirimize hepinizi seviyorum ayrica icimi döküp yazdığım konuya cevap veren destek olan canlarıma teşekkur ederim Allah razı olsun kafamdan atmaya çalışıyorum sözlerini ama mesafemide koydum bebek konusunda ayni evin icinde oldugmz için ne kadar olabiliyorsa mesafe o kadar oluyor ve sizlerden dua istiyorum eşim kpssyi kazanabilirse gidicez bu sehirden insaAllah hem onun ailesinden hem de kendi ailemden uzaklasicaz ozlicem belki ama huzurm olucak en azından insaAllah yani bunu yazıp topign icerigini saptirmadan son veriyorum ic Dökmeme iyi ki varsınız
insaAllah canim sağolasınİnşallah eşin sınavı kazanır canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Canim ne sinaviydi ?insaAllah canim sağolasın
Rabbim beterinden korusun canim hamd olsun yine de halimize sende sıkma canını herşey olacağına varır istediğin zaman özelden yazabilirsin konusurzF Findikkiran - S selifor canlar sagolun desteginiz icin ve tum destek olan herkesten Allah razi olsun. Olay kapandi bu konuyla ilgili birsey yazmaya gerek kalmadi. Bende durumlar karisik.
Allah yardimcimiz olsun.
S selifor kuzum sende yazmissin derdini okuyamadim gozum gormedi . Uzulme canim. Ben cok iyi anliyorum seni. Bu hayatta sunu cok iyi anladim. Insanlarin hayatlari cok ucuz takma kafana. Seviyorum sizleriiiiiiii
Kpss canımCanim ne sinaviydi ?
Sustummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?