2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar neler olmus böyle ya moralim bozuktu iyice bozuldu en istemedigm şeydi topigim olunca icinde atisma olmasi falan olmus oldu kirmayalim birbirmizi zaten etrafımizda kıran cok insan var esler kv kp görumce falan filan destek olalım birbirimize hepinizi seviyorum ayrica icimi döküp yazdığım konuya cevap veren destek olan canlarıma teşekkur ederim Allah razı olsun kafamdan atmaya çalışıyorum sözlerini ama mesafemide koydum bebek konusunda ayni evin icinde oldugmz için ne kadar olabiliyorsa mesafe o kadar oluyor ve sizlerden dua istiyorum eşim kpssyi kazanabilirse gidicez bu sehirden insaAllah hem onun ailesinden hem de kendi ailemden uzaklasicaz ozlicem belki ama huzurm olucak en azından insaAllah yani bunu yazıp topign icerigini saptirmadan son veriyorum ic Dökmeme iyi ki varsınız

Canim bnm Allah yar ve yardimcin olsun esin icin bol ayetel kursi oku bizde okuruz sinav icin.
Kafanada hic birsey takma hersey cok guzel olcak tmm mi
Uzulmeni istemiyorum

Canim bnm Allah yar ve yardimcin olsun esin icin bol ayetel kursi oku bizde okuruz sinav icin.
Kafanada hic birsey takma hersey cok guzel olcak tmm mi
Uzulmeni istemiyorum
Amin canım benim Allah razı olsun okurum sinav niyetine bebislerin gelmesi niyetine Rabbim kabul etsin insaAllah üzülmem canım değmez kimse için zaten

Amin canım benim Allah razı olsun okurum sinav niyetine bebislerin gelmesi niyetine Rabbim kabul etsin insaAllah üzülmem canım değmez kimse için zaten
Aynen oyle gulum yeternce bebis sitresndeyz bide onlarimi dusuncez Allah goruyo gonlunu ferah tut opuldunnnnn

Insallah canim kazanir gidersiniz o evden.bizde altli ustlu otryoruz bizimkiler cok cok karisiyor iyi anliyrum seni.bide ayni ev olunca cok daha zor oluyordur.bugun elham hatmi ogrendim.istegi oluyormus yapanin.istersen ozelden yazabilirim bende yapicam.insallah hersey gonlunce olsun

Allah sana da sabır versin canım cok sevinrm atarsan Rabbim kabul etsin insaAllah

Bu arkadaş napmaya calismis ben anlamadim ki. Yanlis okuyor sanirsam kuzumm skma sen canini biz seni biliyoruzz

Canimm konuşmak istersen biz buradayız cok geçmiş olsunn biz her derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor oyle düşünme

Neyin kafasi bu ya. Bizde okuyoruz yazışmalari bence senin bi skntin var Smile Forever dan ziyade sen ona patliyosun gibi görünüyor burdan bakinca.

Smile Forever
Canım geçmiş olsun insaAllah tez vakitte hallolur sorunlarınız Allah sabır versin huzur dirlik düzenlik versin

İnşallah eşin sınavı kazanır canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.

F Findikkiran - S selifor canlar sagolun desteginiz icin ve tum destek olan herkesten Allah razi olsun. Olay kapandi bu konuyla ilgili birsey yazmaya gerek kalmadi. Bende durumlar karisik.
Allah yardimcimiz olsun.
S selifor kuzum sende yazmissin derdini okuyamadim gozum gormedi . Uzulme canim. Ben cok iyi anliyorum seni. Bu hayatta sunu cok iyi anladim. Insanlarin hayatlari cok ucuz takma kafana. Seviyorum sizleriiiiiiii

Topigin guzel insanlari bugun yasanan tatsiz hadise icin hepinizden coook buyuk ozur dilerim. Topigin amaci parazitler yuzunden saptirildi. Olmamaliydi ama oldu. Vermis oldugumuz gecici rahatsizliktan oturu kusura bakmayin olur mu ?
( cok uzuldum boyle seyler yasaninca)

Rabbim beterinden korusun canim hamd olsun yine de halimize sende sıkma canını herşey olacağına varır istediğin zaman özelden yazabilirsin konusurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…