Benimkide polislik sinavlarina girmek istiyor insallah bizde altli ustlu oturmaktan kurtuluruzKpss canım
Kuzum ozel harekât alimi yapilacak 10 ekimde başvuru olacakmis. Polislik zor ama kuzum benim esimde polis bugun patlama oldu İstanbul da yüreğim agzimda bekliyorum evdeBenimkide polislik sinavlarina girmek istiyor insallah bizde altli ustlu oturmaktan kurtuluruz
Kuzum ozel harekât alimi yapilacak 10 ekimde başvuru olacakmis. Polislik zor ama kuzum benim esimde polis bugun patlama oldu İstanbul da yüreğim agzimda bekliyorum evde
Canim bende istemiyorum pek ama baska turlu buralardan kurtulamicaz. Babasinin ustune ev yapti abisinin yaninda kasaplik yapiyo falan hep onlar ne derse. O yuzden ben pek istemiyorum burlarda durmak. Cok zor oluyor. Uzmanliga da basvurduk ama tek basina gidemedi evi tasiyamadik cocuk kucuktu o yuzden simdi de polislik istiyor bakalm. Ben internetten arastirayim bakalm ozel harekati. İnsallah olur. Zaten askerligini irakta yapti atis bincilik belgeleri falan da var yani iyi bir askerlik yapmis belki ozel haarekat olurKuzum ozel harekât alimi yapilacak 10 ekimde başvuru olacakmis. Polislik zor ama kuzum benim esimde polis bugun patlama oldu İstanbul da yüreğim agzimda bekliyorum evde
canim gecmis olsun
insaAllah sizinkide olur canim hakkimizda hayırlısı neyse o olsunBenimkide polislik sinavlarina girmek istiyor insallah bizde altli ustlu oturmaktan kurtuluruz
Bende beraberm canım insaAllah en kisa zamanda kocalarimzida basbasa evimizde olurz zor oluyor benim is vsden degilde kalbim cok kiriliyor tahammül edemiyorum evin yasantisina sesine simarikliga falan filan işteKızlar siz yine altlı üstlü oturuyorsunuz ben beraber oturuyorum. Gerçekten olmuyor ya insan rahat rahat hareket edemiyor. Her istediğini yapamıyor. Ben bekarken evde şort atletle dolaşan insandım. Şimdi ise o konuda malesef hiç rahat değilim.
Dua ediyorum Rabbim sen sabır ver diye. Hiç bir zaman kötü birşey diyipte kv kp kalplerini kırmak istemiyorum. En önemliside eşim için katlanıyorum.
Sabrın sonu selamettir. Sabretmekten başka şansım yok. Bir kaç sene sonra geri Türkiyeye dönüş yapcaklar. Bakalım artık.
Bende beraberm canım insaAllah en kisa zamanda kocalarimzida basbasa evimizde olurz zor oluyor benim is vsden degilde kalbim cok kiriliyor tahammül edemiyorum evin yasantisina sesine simarikliga falan filan işte
Kızlar bende şimdi ginekologda geliyorum echo ile rahime baktı. Kist gibi bise gordu, yumurtaların toplanmasından olabilir dedi. 6 haftaya tekrar bakacak, bu hep duyduğumuz çikolata kistimi nedir? Kafam çok karıştı ya :/
Bende cahillik ettm diyorum ama nasibimizde böyle varmis demek ki canım insaAllah tez vakitte ayrılırz kendi yuvamizda huzurla olurzBende birlikte yasiyorum. Dun gece ne olduysa bu yuzden oldu. Ev ustune ev kurulmazzz. Ah bebim cahil kafam.
Hakkinizda hayirliysa olur insallah kuzum arastir bi 10.000 polis alinacakCanim bende istemiyorum pek ama baska turlu buralardan kurtulamicaz. Babasinin ustune ev yapti abisinin yaninda kasaplik yapiyo falan hep onlar ne derse. O yuzden ben pek istemiyorum burlarda durmak. Cok zor oluyor. Uzmanliga da basvurduk ama tek basina gidemedi evi tasiyamadik cocuk kucuktu o yuzden simdi de polislik istiyor bakalm. Ben internetten arastirayim bakalm ozel harekati. İnsallah olur. Zaten askerligini irakta yapti atis bincilik belgeleri falan da var yani iyi bir askerlik yapmis belki ozel haarekat olur
Nasip kismet bu isler. Ne yazildiysa onu yasiyacagiz. Bu aradaBende cahillik ettm diyorum ama nasibimizde böyle varmis demek ki canım insaAllah tez vakitte ayrılırz kendi yuvamizda huzurla olurz
Biz 12. Aydayz bu ayda olmazsa esimi gotrcm tabi gelmck hastanye biliyrm sizinki yine iyi bizimki her ay bana bakiyo yok sende bu ayda bebek yok diyo zoruma gidiyo cok ama sadece sen Allah misin nerden biliysun dyrm esime karin cok cevap veryo dyo doktr bnde bi sikinti olmadgni soyledgi halde benm yuzumde doguracak ifade yokmus dyr esimde dinleme snnemi bosver dye gecistro piskolojm bozuldu[/QUOTE]benim kaynanamda yapiyordu.evliligin 2.ayinda sormaya basladi.sorun senin oğlunda deyince sustu.artik herkeze daha erken diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?