Biz 12. Aydayz bu ayda olmazsa esimi gotrcm tabi gelmck hastanye biliyrm sizinki yine iyi bizimki her ay bana bakiyo yok sende bu ayda bebek yok diyo zoruma gidiyo cok ama sadece sen Allah misin nerden biliysun dyrm esime karin cok cevap veryo dyo doktr bnde bi sikinti olmadgni soyledgi halde benm yuzumde doguracak ifade yokmus dyr esimde dinleme snnemi bosver dye gecistro piskolojm bozuldu[/QUOTE]benim kaynanamda yapiyordu.evliligin 2.ayinda sormaya basladi.sorun senin oğlunda deyince sustu.artik herkeze daha erken diyor
pozitif canim gozun aydinArkadaslar sizce resimde gebelik varmi. Testi sakladim biraz sarardi ama ilk yaptigimdada bu ikinci cizgi vardi. Ama cok zor görünüYor cook ince bir cizgi. Basina boyle bisey gelen varmi
Güzel insanlar bugun hiç bakamadım rapor aldım grip evde istirahatle ancak atlatılıyor şükür iyiyim hazır gitmişken kanda verdim yarın sonucum çıkacak allahın izniyle güzel haberi beyceğizime cumartesi günü 1. Yıl dönümüzde söyleyeceğim. Sayfada olan gerginlikten dolayıda cok üzüldüm insanlar yazdıkları ile kendilerini belli ediyorlar ne yazık ki.
Gerekende yapılmış sayfamız temizlenmiş. Hiç birimiz birbimizi tanımıyoruz hayatımızdaki sevincleri ve üzüntüleri paylaşıp biraz olsun içimize su serpiyoruz. İyiki böyle bir paylaşım sitesi var ben her konuda cok güZel şeyler öğreniyorum. Eşim dostum bir sürü allaha şükür hepinizinde eminim öyledir ama işte bazen herşey herkesle konuşulmuyor buradaki amac paylaşamadıklaarımızı paylaşmak. Hastalık ceneme vurdu
pozitif canim gozun aydin
Pembe cizginin yaninda hafif beyazlik varsa negatif oluyormus canim.o islakliktan olusan izmis sadece.sende oyle mi yoksa sadcee pembe cizgi mi varArkadaslar sizce resimde gebelik varmi. Testi sakladim biraz sarardi ama ilk yaptigimdada bu ikinci cizgi vardi. Ama cok zor görünüYor cook ince bir cizgi. Basina boyle bisey gelen varmi
Ya yumurtlama akintisindan hemen sonra daha o bitmeden kremsi akinti bendende gelmeye basladi ve 2 gundur bulantim var.adetime 10 gun kaldi duzenli olmadigim icin erkende gelebilir gecte.ama esimde bu ay morf 0 ciktigi icin artik umudumuz kalmadi.olursa cok sasirirm.9 ay ugrastik gunu gune ovulasyona uyduk tutmadiKızlar batıma altı gün var kasıklarım ve göğsüm agrıyo şükürahahah ağrıya seviniyorum ya hafif Arko krem gibi de akımtım var markası bilenem var . Astım kendimi ben burda. Bugün midem ağzıma geldi iki kez üşütme mi hamilelik mi bilmiyorum ama buna bilenem seviniyorum belirti içimi sevinç alıyor.beş gün erken testi aldım ama pazar günü yapıcam o güne karar verdim...bu belirtileri yaşayan var mı batı bana yakın olan
Benimde düzenli degil ama 14 gün kuralına göre öyle bekliyorum Can'ım inşallah olur ama 10 güne erken belirti yasamak bilmiyorum belki benimki de üşütmedir emin degilimYa yumurtlama akintisindan hemen sonra daha o bitmeden kremsi akinti bendende gelmeye basladi ve 2 gundur bulantim var.adetime 10 gun kaldi duzenli olmadigim icin erkende gelebilir gecte.ama esimde bu ay morf 0 ciktigi icin artik umudumuz kalmadi.olursa cok sasirirm.9 ay ugrastik gunu gune ovulasyona uyduk tutmadiama yumurtlamadan sonra akintim biterdi kuru gunler baslardi bu ay kremsi akinti basladi.her ay deisik bi belirtim oluyor tutmuyorrr amaa
Ne kadardir adet olmuyorsunnBugün evde test yaptım malesef negatif çıktıhala neden adet olmuyorum bilmiyorum
Ne zahmeti canım taş attım da kolum mu yoruldu
Pembe cizginin yaninda hafif beyazlik varsa negatif oluyormus canim.o islakliktan olusan izmis sadece.sende oyle mi yoksa sadcee pembe cizgi mi var
Ben de bugü test yaptım burada paylaştm emin olamadığım için. Benm de seninki gibi yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Yine silik çıkarsa kan vermeye gidicem.Okadarina dikkat edemedim maleseficimden bir his negatif diyor birazdaha bekleyip tekrar yapicam
Kizlar bende varim benide alin araniz bat 2 ekim[/QUOTE
Kızlar benide alın araniza yeniyim bugün adet basladiBenide eklermisnz 23 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?