2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kizlar en bastaki bugunku ortadaki dunku en sagdakide yumurtlama gunumdeki pazar gunu olan ben halami yumurtluyorum acaba

Esim ailesine karsi beni koruycagi yerde en ufak biseyde artik korumuyo o tarafi koruyo napayim cocuk olsa bu sefer kucagimda kalicak yada gebe kalsam uzuntuden dusucek aglayarak uyumaktan biktim artik hakkatten cok zor

Ayy bu esler neden bizi üzüyor böyle? ? Erkekler bizi anlamiyor bu gercek yani..kndine haksızlık yapıldığını filan dusunuyosan neden.seni.korumuyor canim?kv filan yanlış seyler mi söylüyor yoksa?

Esim ailesine karsi beni koruycagi yerde en ufak biseyde artik korumuyo o tarafi koruyo napayim cocuk olsa bu sefer kucagimda kalicak yada gebe kalsam uzuntuden dusucek aglayarak uyumaktan biktim artik hakkatten cok zor
Anlıyorum seni cnm ablamda aynı durumda ve yeni bebeği oldu ama hiç iyi değil araları belkide doğru düşünüyorsun önce mutlu ve huzurlu bi yuva sonra bebek hayrlsiysa nasip etsin Rabbim

Aile apartmaminda kaliyoruz aile problemleri falan hepsini evde ben cekiyorum kucuk oldugum icin yeni gelinim bide daha 2 aylik hemen hemen ama her aksam kavga kavga olmuyo tam iyiyiz diyorum hep kotu oluyoruz e buda can agla agla adetim bitmisti bugun tekrar basladi bidahaki ayin adeti cocuk olsa kesin dusmustu yani kesin ben ne kadar mutlu olmak istesemde hep engel cikiyo dayanamiyorum artik uzulmekten yoruldum insanlar keske biraz anlayisli olsa

Anlıyorum seni cnm ablamda aynı durumda ve yeni bebeği oldu ama hiç iyi değil araları belkide doğru düşünüyorsun önce mutlu ve huzurlu bi yuva sonra bebek hayrlsiysa nasip etsin Rabbim
Amin canim benim inslaah mutluluk olmadan bebek kesinlikle yanlis buda bizde olcak gibi degil bilmiyorum Allah sonunu hayir etsin diyorum cnku yorulduum biseyleri duzeltmekten susmaktan artik

Eki Görüntüle 1894472 kizlar en bastaki bugunku ortadaki dunku en sagdakide yumurtlama gunumdeki pazar gunu olan ben halami yumurtluyorum acaba
Canim ikisi ayninrenk olunca yumurtlamis oluyorsun.renk acildikca gecmis oluyor yumurtlama.yani siliklesiyor tamamen yok olmuyor.sen pazar yumurtlamissin sonra siliklesmis bitmis yani yumurtanin canliligi

Daha iki aylik evlisin ama bunlar normal. Biz ilk evlendigimizde ne kavgalar ettik hatta dun bi konudada yazdim esime tokat dahi attim. Ama simdi iyiyiz.

Amin canim benim inslaah mutluluk olmadan bebek kesinlikle yanlis buda bizde olcak gibi degil bilmiyorum Allah sonunu hayir etsin diyorum cnku yorulduum biseyleri duzeltmekten susmaktan artik
Sen daha iyi bilirsin tabi ama inşallah düzelir aranız üzüldüm gerçekten ne yaşıyorsun bilmiyorm ama elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun karşındaki görmüyorsa boşa oluyo inşallah herşey yoluna girer ve sen nasl mutlu oluyorsan öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…