- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Insallah hamilesin canim. Peki kacinci gun bugun ne kadar var adetine?Ben de bugü test yaptım burada paylaştm emin olamadığım için. Benm de seninki gibi yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Yine silik çıkarsa kan vermeye gidicem.
Ben artik cocuk falan istemiyorum RABBIM. isteyen herkese versin. Hepinizin mutlu oldugunu gormek isterim benden bu kadar
Kendimi gördüm bu yazıdaBen artik cocuk falan istemiyorum RABBIM. isteyen herkese versin. Hepinizin mutlu oldugunu gormek isterim benden bu kadar
Iiyi degilim hic iyi degilim
Ben artik cocuk falan istemiyorum RABBIM. isteyen herkese versin. Hepinizin mutlu oldugunu gormek isterim benden bu kadar
Esim ailesine karsi beni koruycagi yerde en ufak biseyde artik korumuyo o tarafi koruyo napayim cocuk olsa bu sefer kucagimda kalicak yada gebe kalsam uzuntuden dusucek aglayarak uyumaktan biktim artik hakkatten cok zorAnlatmak ister misin
Ben de bugü test yaptım burada paylaştm emin olamadığım için. Benm de seninki gibi yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Yine silik çıkarsa kan vermeye gidicem.
Esim ailesine karsi beni koruycagi yerde en ufak biseyde artik korumuyo o tarafi koruyo napayim cocuk olsa bu sefer kucagimda kalicak yada gebe kalsam uzuntuden dusucek aglayarak uyumaktan biktim artik hakkatten cok zor
Esim ailesine karsi beni koruycagi yerde en ufak biseyde artik korumuyo o tarafi koruyo napayim cocuk olsa bu sefer kucagimda kalicak yada gebe kalsam uzuntuden dusucek aglayarak uyumaktan biktim artik hakkatten cok zor
Hayrdır ya noldu neden pes ettinBen artik cocuk falan istemiyorum RABBIM. isteyen herkese versin. Hepinizin mutlu oldugunu gormek isterim benden bu kadar
Anlıyorum seni cnm ablamda aynı durumda ve yeni bebeği oldu ama hiç iyi değil araları belkide doğru düşünüyorsun önce mutlu ve huzurlu bi yuva sonra bebek hayrlsiysa nasip etsin RabbimEsim ailesine karsi beni koruycagi yerde en ufak biseyde artik korumuyo o tarafi koruyo napayim cocuk olsa bu sefer kucagimda kalicak yada gebe kalsam uzuntuden dusucek aglayarak uyumaktan biktim artik hakkatten cok zor
bugün adet günümdü canım. Öğlen bi mide bulantım olunca test alayım dedim o da çok silik işte içime sinmedi. Hafif sağdan kasık ağrım da başladı. Sabaha kadar adet olmazsam testi yaparımInsallah hamilesin canim. Peki kacinci gun bugun ne kadar var adetine?
Amin canim benim inslaah mutluluk olmadan bebek kesinlikle yanlis buda bizde olcak gibi degil bilmiyorum Allah sonunu hayir etsin diyorum cnku yorulduum biseyleri duzeltmekten susmaktan artikAnlıyorum seni cnm ablamda aynı durumda ve yeni bebeği oldu ama hiç iyi değil araları belkide doğru düşünüyorsun önce mutlu ve huzurlu bi yuva sonra bebek hayrlsiysa nasip etsin Rabbim
2 gun sonra tekrarla canim.daha garanti olurOkadarina dikkat edemedim maleseficimden bir his negatif diyor birazdaha bekleyip tekrar yapicam
Canim ikisi ayninrenk olunca yumurtlamis oluyorsun.renk acildikca gecmis oluyor yumurtlama.yani siliklesiyor tamamen yok olmuyor.sen pazar yumurtlamissin sonra siliklesmis bitmis yani yumurtanin canliligiEki Görüntüle 1894472 kizlar en bastaki bugunku ortadaki dunku en sagdakide yumurtlama gunumdeki pazar gunu olan ben halami yumurtluyorum acaba
Daha iki aylik evlisin ama bunlar normal. Biz ilk evlendigimizde ne kavgalar ettik hatta dun bi konudada yazdim esime tokat dahi attim. Ama simdi iyiyiz.Aile apartmaminda kaliyoruz aile problemleri falan hepsini evde ben cekiyorum kucuk oldugum icin yeni gelinim bide daha 2 aylik hemen hemen ama her aksam kavga kavga olmuyo tam iyiyiz diyorum hep kotu oluyoruz e buda can agla agla adetim bitmisti bugun tekrar basladi bidahaki ayin adeti cocuk olsa kesin dusmustu yani kesin ben ne kadar mutlu olmak istesemde hep engel cikiyo dayanamiyorum artik uzulmekten yoruldum insanlar keske biraz anlayisli olsa
Sen daha iyi bilirsin tabi ama inşallah düzelir aranız üzüldüm gerçekten ne yaşıyorsun bilmiyorm ama elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun karşındaki görmüyorsa boşa oluyo inşallah herşey yoluna girer ve sen nasl mutlu oluyorsan öyle yapAmin canim benim inslaah mutluluk olmadan bebek kesinlikle yanlis buda bizde olcak gibi degil bilmiyorum Allah sonunu hayir etsin diyorum cnku yorulduum biseyleri duzeltmekten susmaktan artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?