Aile apartmaminda kaliyoruz aile problemleri falan hepsini evde ben cekiyorum kucuk oldugum icin yeni gelinim bide daha 2 aylik hemen hemen ama her aksam kavga kavga olmuyo tam iyiyiz diyorum hep kotu oluyoruz e buda can agla agla adetim bitmisti bugun tekrar basladi bidahaki ayin adeti cocuk olsa kesin dusmustu yani kesin ben ne kadar mutlu olmak istesemde hep engel cikiyo dayanamiyorum artik uzulmekten yoruldum insanlar keske biraz anlayisli olsa
Canim kenzül arsi bol bol oku.ben ilk evlendigimde cok kotuydu ailesi cok yobaz.altli ustlu otryoruz hergun kocama sikayet ediyolardi.biri onerdi.surekli suya okudum damacanaya kattim.halada o sudan sakliyrm her damacanaya dokuyrm.cok faydasini gordumAyy bu esler neden bizi üzüyor böyle? ? Erkekler bizi anlamiyor bu gercek yani..kndine haksızlık yapıldığını filan dusunuyosan neden.seni.korumuyor canim?kv filan yanlış seyler mi söylüyor yoksa?
Olmayacaksin insallah. Gec dollenme ihtimal. Iyi haberlerle gel yarin canim...bugün adet günümdü canım. Öğlen bi mide bulantım olunca test alayım dedim o da çok silik işte içime sinmedi. Hafif sağdan kasık ağrım da başladı. Sabaha kadar adet olmazsam testi yaparım
Sen muhtemel pazartesi gunu yumurtlamissin canim. Ama vucudumuzda her zaman lh hormonu bulundugundan ovu testleri silik cikar. Onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta olmasidir.Eki Görüntüle 1894472 kizlar en bastaki bugunku ortadaki dunku en sagdakide yumurtlama gunumdeki pazar gunu olan ben halami yumurtluyorum acaba
Cok saol canim benim konusmayi denedim ki kabiliyetim vardir ama istedigini anlamak icin dinleyen bir insana hicbirsey anlatamazsin hadi duzelir dedim ama yok olmuyo kizlar denerim canim onuda denerim ama duzelicegini hic sanmiyorum
Sen inanarak dene ben 1 2 ayda oyle faydasini gordum ki simdi kocam agzimin icine bakiyor.ailesiyle kavga ediyor benim icin agzina geleni soyluyor onlara.onlarda oyuzden onun yaninda deilde yalnizken yaoacaklarini yapyolarCok saol canim benim konusmayi denedim ki kabiliyetim vardir ama istedigini anlamak icin dinleyen bir insana hicbirsey anlatamazsin hadi duzelir dedim ama yok olmuyo kizlar denerim canim onuda denerim ama duzelicegini hic sanmiyorum
Tebrikler canım benim var bebişArkadaslar sizce resimde gebelik varmi. Testi sakladim biraz sarardi ama ilk yaptigimdada bu ikinci cizgi vardi. Ama cok zor görünüYor cook ince bir cizgi. Basina boyle bisey gelen varmi
Canım en sağdaki pozitif sadece diğerleri negatifEki Görüntüle 1894472 kizlar en bastaki bugunku ortadaki dunku en sagdakide yumurtlama gunumdeki pazar gunu olan ben halami yumurtluyorum acaba
Canim bilemedim valla ilk kez kullaniyorum hsg den sonraki ikinci ayim cok umutluyum bu aydan :)Canım en sağdaki pozitif sadece diğerleri negatif
Silik hep çıkar
Testlerden bolca siparis verdim ha bire yapiyorum cift cizgiyi gordugum halde gecn ay hsg cekilmistim adetim 5 gun gecti normalde tam bir ayda yada iki gun once falan olurum bat 17 ekim olarak dusunuyorum onumuzdeki hafta ödül torenine gidicem ve o gun erken gebelik yapcam belki cifte sans olur :)Sen muhtemel pazartesi gunu yumurtlamissin canim. Ama vucudumuzda her zaman lh hormonu bulundugundan ovu testleri silik cikar. Onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta olmasidir.
Aynisi bendede var bu ay ilk defa.bakalim gorcez 17 ekim benimde.yumurtlama akintisi bitti ikisi karisik gelmeye basladi sonrasinda tamamen kremsi gelmeye basladi.aslinda az miktarda normal.yunurtlamadan sonra oyle olur ama benim cok geliyor bu ay deisik olarakKızlar merhaba
Bat 11-12 ekim.
Normalde yumurtlama dönemimin bitmiş olduğu bir tarihteyim.fakat kremsi beyaz yoğun bir akıntım var bugün.bu yumurtlama döneminde gelen yapışkan ve uzayan kıvamda bir belirtliyken şuan bu şekilde olması nedir?
Yardımcı olabilirseniz sevinirm
İnşallah canım sağolasınOlmayacaksin insallah. Gec dollenme ihtimal. Iyi haberlerle gel yarin canim...
Benimde aynı şekilde bu ay fazla geldi ve adetime 1 hafta var.herhangi bir koku yanma renk bulanıklığı da yok fakat anlayamadım ne olduğunuAynisi bendede var bu ay ilk defa.bakalim gorcez 17 ekim benimde.yumurtlama akintisi bitti ikisi karisik gelmeye basladi sonrasinda tamamen kremsi gelmeye basladi.aslinda az miktarda normal.yunurtlamadan sonra oyle olur ama benim cok geliyor bu ay deisik olarak
Ayni bendede yok.ozellikle yuruyunce sirilsiklam geldim bugun eve cok fazla gelmisti..ama ben alistim her ay bende deisik bisy oluyor aha diyrm busefer oldu heralde.ama malesef hep bossBenimde aynı şekilde bu ay fazla geldi ve adetime 1 hafta var.herhangi bir koku yanma renk bulanıklığı da yok fakat anlayamadım ne olduğunu
Benim de hsg den sonra 2. Ayım sorun tüplerdeymiş açıldı gün aşırı ilişki oldu umutlanmak istiyorum ama hiç belirtim yok akıntı bile yok kupkuruyum umutlanmaya bile korkuyorumCanim bilemedim valla ilk kez kullaniyorum hsg den sonraki ikinci ayim cok umutluyum bu aydan :)
Tam tersi yumurtlamadan onceki gunler kiz olma ihtimali yuksek.disi spermler daha dayanikli.yumurtlama oldugunda vucutta olan spermden gebelik olusuyorsa buyuk ihtimalle kiz oluyor.cunku erkek spermler hizli ama canliligi cok fazla koruyamiyor canim.oyuzdrn yumurtlama gunune kadar iliskiye girip sonra birakiyor dogurgan gunler gecene kadar kiz isteyenler.Bende bu ay hamilelik planlayanlardanım.4 yasında bı kızım var.bı kızım daha olsun istiyorum.kızlar bilgisi olan varmı yumurtlamadan sonraki günlermi kız için daha yüksek şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?