2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Erkekler artık ayrı bir aile kurduklarını biraz geç algılıyor maalesef sahiplenmeleri zaman alıyor

Benim de hsg den sonra 2. Ayım sorun tüplerdeymiş açıldı gün aşırı ilişki oldu umutlanmak istiyorum ama hiç belirtim yok akıntı bile yok kupkuruyum umutlanmaya bile korkuyorum
Bence hic oyle dusunme en umutsuz oldugun anda verir rabbim bu bizim sinavimiz 15 ay diyorum ama belkide daha fazladir. Hsg ayni zamanda tedavi amacli benim birde sol tup tamamen tikali cikti ki ben bu halde umudumu kaybetmediysem bence sende o umudu hic yitirme bat ne zaman senin

Kızlar bugün regl günümdü. Gebelik Testi evde yoksa ovulasyon testi ile deneyenleri okumuştum forumda. Ben de yaptım ve iki koyu çizgi gördüm. Acaba gerçek mi ki
Oyle diyolar canim.acilden hcg baktr kanda yakinlarda yokmu.midem bulaniyor falan de yaparlar..test yaptrcam diyince kiziyolar kadindoguma git diyolar.oyuzden bulanti halsizlik de git bence.

Oyle diyolar canim.acilden hcg baktr kanda yakinlarda yokmu.midem bulaniyor falan de yaparlar..test yaptrcam diyince kiziyolar kadindoguma git diyolar.oyuzden bulanti halsizlik de git bence.
Eşimi eczaneye gönderdim bide gebelik testi ile yapacam eğer heyecandan bayılmazsam çünkü 1.5 senedir hep bu iki çizgiyi görme hayalleri ile geçti aylar çok heyecanlıyım Allah ım inş gerçektir

Can'ım benimde bat 13 ekim ben uzayan akıntıyı bilmiyorum yumurtlama da benim su gibi oldu ama su an benimde krem gibi bi akıntım var patates püresi gibi biraz kötü bi tabir ama belirtin varmı bende bişeyler var ama hamilelikten mi onu bilmiyorum

Eşimi eczaneye gönderdim bide gebelik testi ile yapacam eğer heyecandan bayılmazsam çünkü 1.5 senedir hep bu iki çizgiyi görme hayalleri ile geçti aylar çok heyecanlıyım Allah ım inş gerçektir
Insallah canimda lh daha hizli uretiliyor.yani ovu.da Ciksada gebelik testinde cok cok silik cikabiliyor haberin olsun.cikmazsa hemen umitsizlige kapilma.duzenli adet goren biriysen duzenli yumurtluyorsan tekrar yumurtlama olamiyacagina gore insallah pozitiftr canim

O zaman ben sabah yapayım testi. Eğer silik de olsa çıkarsa hastaneye gideyim kan vermeye. Çok sağol bilgi için. Allah razı olsun.

Kızlar bugün regl günümdü. Gebelik Testi evde yoksa ovulasyon testi ile deneyenleri okumuştum forumda. Ben de yaptım ve iki koyu çizgi gördüm. Acaba gerçek mi ki
Selam canım benimde bugün regl günümdü ve bende haala olmadım, evde testte var ama yapmaya cesaret edemiyorum, bir hafta önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, şimdide hiç hamile gibi hissedemiyorum pazartesiyi beklemek istiyorum kan tahlili yaptırmak için, tabi meraktan çatlamazsam

Aman Yarabbimmmmm bu gerçek mi yaaaa. Dayanamadım sabahı bekleyemedim ve yaptım. İdrarım beyaz su gibi olmasına rağmen ikinci çizgi silik çıktı. Kızlarrrrr inş hamileyimdirrrrr.
Dedim sana canim lh gebelikte koyu cikar cunku.hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisida basimiza insallah

Merabalar gruba katılmaya geldim :) bende bebiş istiyorum bat 11 ekim. Adete 6 gün kala dayanamadım kan testi yaptırdım ama negatif çıktı hiç bi belirtide yok muhtemelen bu ayda böyle geçecek. Gerçi 11 ekime kadar bi umuttur diyerek sabırsızlıkla bekliyorum..

Benim adet öncesi normalde ağır geçer pms sendromunu baya fazla yaşarım :) ama 1 haftam olmasına rağmen o kadar aşırı bir sinir gerginlik vs yok.göğüslerimde hassasiyet alt kasık bölgemde ağrı hafif bel ağrısı ve alt karın şişkinliği var.birazda gazlı bir dönemdeyim.dediğim gibi krem kıvamında bembeyaz katı bir akıntım var herhangi bir koku vs yok.adet öncesiyle hemen hemen aynı sayılacak derecede belirtiler bende bilemedim nedir nasıldır :)

Benim belirtilerim boyle baslamisti umarim hamissindir :)

Can'ım altı gün erken bi tarih çoğunun gec döllenme olup adet günü 30 65 değeri görenler var ve bunlar da cok Yen'i hamile demek. Şimdiyi bilemem ama ileriki batlar için karamsar olma derim

Aynısı bende var Can'ım ya göğüsler şiş ve agrıyo kasıklarım ve belim batıyor ara sıra . Midem de ağzıma geldi bugün .gaz var akıntı da aynı ay bilmiyorum inşallah hamileyizdir. Ben erken hamilelik testi aldım pazar günü yapıcam inşallah

Can'ım altı gün erken bi tarih çoğunun gec döllenme olup adet günü 30 65 değeri görenler var ve bunlar da cok Yen'i hamile demek. Şimdiyi bilemem ama ileriki batlar için karamsar olma derim
Kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü olmazsa hayal kırıklığı çok oluyo. Kan tahlili negatifte çıksa İçimdeki umut bat a kadar devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…