Erken hamilelik testi nasıl oluyor nerden aldınız birde kaç gün önce yapılıyorAynısı bende var Can'ım ya göğüsler şiş ve agrıyo kasıklarım ve belim batıyor ara sıra . Midem de ağzıma geldi bugün .gaz var akıntı da aynı ay bilmiyorum inşallah hamileyizdir. Ben erken hamilelik testi aldım pazar günü yapıcam inşallah
Ya canım benim gözlerim doldu bunu okuyunca eminim hepimizden öyle olur onlari daha dogmadan cok isteyip emekler sarfediyoruz kadınlık annelik cok kıymetli cok özelOlur mu emek verdin herkesi takip ediyorsun tarihleri duzenliosun.
Senden çok tatlı bir anne olucak inşallah çok belli maşallah
Aynen öyle 6 senenin geçmesine rağmen hala bazı zamanlar da bunu yasıyoruzErkekler artık ayrı bir aile kurduklarını biraz geç algılıyor maalesef sahiplenmeleri zaman alıyor
Aynen birlik olalım destek verelim birbirimize inşlh uzun yolculuğumuza birlikte çıkarızEvet geçsin öyle canım. Benim bir önceki gebeliğimde 4. Gün çıkmıştı idrar testinde. Gerçi dış gebelikti. O stresin bile beni etkilediğini düşünüyorum. Bat geçmeden test yok bana
Can'ım Regl belirtilerinin aynısı vardı en çok dıkkatimi çeken idrarımın koyu renk olması idiCanim senin 2.cocuk olucak ya hani ilk gebeliginde belirti yaşadın mi bide hic gebelik hissi icine dogdu mu hissettin mi gebe oldugunu?
Ahhh Can'ım bende ikiz olsun çok isterim keşke yaaBen de ikiz çok istiyorum çünkü yaş geçiyor 36 oldu bir daha hamile kalabilir miyim bilmiyorum ama oğlum var Rabbime şükürler olsun 7 yaşında :)
Can'ım inşlh dualarımdasınKızlar siz yine altlı üstlü oturuyorsunuz ben beraber oturuyorum. Gerçekten olmuyor ya insan rahat rahat hareket edemiyor. Her istediğini yapamıyor. Ben bekarken evde şort atletle dolaşan insandım. Şimdi ise o konuda malesef hiç rahat değilim.
Dua ediyorum Rabbim sen sabır ver diye. Hiç bir zaman kötü birşey diyipte kv kp kalplerini kırmak istemiyorum. En önemliside eşim için katlanıyorum.
Sabrın sonu selamettir. Sabretmekten başka şansım yok. Bir kaç sene sonra geri Türkiyeye dönüş yapcaklar. Bakalım artık.
Evet bugün yanlış anlaşılmalar yaşanmış üzüldüm yaa sende Regl olmuşsun sıkma canını az kaldı inşlhNasip kismet bu isler. Ne yazildiysa onu yasiyacagiz. Bu arada @Dontsay da banlanmis ya
. Can'ım daha cok genç ve Yen'i evliymişsin üzme kendini zaman herşeyin ilacı benim eşim 4 yıl eve 12 den önce gelmezdi varsa yoksa ailesıydi bu süreçte hiç üzülmedim desem yalan olur ama cok kurnazdım şimdi 12 yıllık evliyiz akşam 6dedimi evde otur otur kalk moduna geçtiBen artik cocuk falan istemiyorum RABBIM. isteyen herkese versin. Hepinizin mutlu oldugunu gormek isterim benden bu kadar
Ben sabah 9 a randevu aldım kan testi yaptırmak için. Sen nasıl beklicen ki çok heyecanlı oluyor beklemek. İnş hamilesindir canım inşSelam canım benimde bugün regl günümdü ve bende haala olmadım, evde testte var ama yapmaya cesaret edemiyorum, bir hafta önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, şimdide hiç hamile gibi hissedemiyorum pazartesiyi beklemek istiyorum kan tahlili yaptırmak için, tabi meraktan çatlamazsam
Gözün aydın Can'ım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahAman Yarabbimmmmm bu gerçek mi yaaaa. Dayanamadım sabahı bekleyemedim ve yaptım. İdrarım beyaz su gibi olmasına rağmen ikinci çizgi silik çıktı. Kızlarrrrr inş hamileyimdirrrrr.
Gözün aydın Can'ım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahAman Yarabbimmmmm bu gerçek mi yaaaa. Dayanamadım sabahı bekleyemedim ve yaptım. İdrarım beyaz su gibi olmasına rağmen ikinci çizgi silik çıktı. Kızlarrrrr inş hamileyimdirrrrr.
Aminnnn inşaallah. Sabah öğreneceğim kısmetse hamile miyim değil miyim. İsteyen herkeze Rabbim versin çok zor beklemek .Dedim sana canim lh gebelikte koyu cikar cunku.hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisida basimiza insallah
Eczaneden Can'ım clearblue 5 gün öncesine kadar gösterebiliyorErken hamilelik testi nasıl oluyor nerden aldınız birde kaç gün önce yapılıyor
Belirtin varmıydı Can'ım payladırmısın bizimleBen sabah 9 a randevu aldım kan testi yaptırmak için. Sen nasıl beklicen ki çok heyecanlı oluyor beklemek. İnş hamilesindir canım inş
Allah gönlüne göre versin inşallahBen sabah 9 a randevu aldım kan testi yaptırmak için. Sen nasıl beklicen ki çok heyecanlı oluyor beklemek. İnş hamilesindir canım inş
Hemen yarın eczaneden alıyorum şimdi gene sabırsızlandım :) hemen yarın olsun.. peki bu testin doğruluk oranı yüksek miEczaneden Can'ım clearblue 5 gün öncesine kadar gösterebiliyor
Aminnn inşallahhBenim belirtilerim boyle baslamisti umarim hamissindir :)
Yumurtlama zamanından baska olasık yok cnm. Tıbben kesin olmamakla beraber yumurtlama olmadan önce girilen ilişkilerde erkek spermler fazla canlı kalamıyor dişi spermler canlı ve güçlü kalabiliyorlar eger kız istiyo san erkekde ise yumurtlama olunca ilişkiye girmelisin ki erkek spermler direk yumurtaya ulaşıp bi ihtimal in olabilsin. Sen dene genede ama allahım hayırlısını versin inşallahKızlar erkek ve kız olma olasılık zamanları hakkında bilgisi olanlar yumurtlama zamanından baska olasılık varmı tabi Rabbim bilir ama ihtimalleride göze almak istiyorum
Canim batimiz ayni hafif arada sol kasigim batiyor baska bisey yok sende durumlar nasılBelirtin varmıydı Can'ım payladırmısın bizimle
% 93 dogru ve üzerinde kac haftalık hamile oldugunda yazıyo Can'ım rabbim inşallah nasip eder hepimizeHemen yarın eczaneden alıyorum şimdi gene sabırsızlandım :) hemen yarın olsun.. peki bu testin doğruluk oranı yüksek mi
Yumurtlama dönemim dünkü gectı kız ihtimal deseneYumurtlama zamanından baska olasık yok cnm. Tıbben kesin olmamakla beraber yumurtlama olmadan önce girilen ilişkilerde erkek spermler fazla canlı kalamıyor dişi spermler canlı ve güçlü kalabiliyorlar eger kız istiyo san erkekde ise yumurtlama olunca ilişkiye girmelisin ki erkek spermler direk yumurtaya ulaşıp bi ihtimal in olabilsin. Sen dene genede ama allahım hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?