2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Erken hamilelik testi nasıl oluyor nerden aldınız birde kaç gün önce yapılıyor

Olur mu emek verdin herkesi takip ediyorsun tarihleri duzenliosun.

Senden çok tatlı bir anne olucak inşallah çok belli maşallah
Ya canım benim gözlerim doldu bunu okuyunca eminim hepimizden öyle olur onlari daha dogmadan cok isteyip emekler sarfediyoruz kadınlık annelik cok kıymetli cok özel

Evet geçsin öyle canım. Benim bir önceki gebeliğimde 4. Gün çıkmıştı idrar testinde. Gerçi dış gebelikti. O stresin bile beni etkilediğini düşünüyorum. Bat geçmeden test yok bana
Aynen birlik olalım destek verelim birbirimize inşlh uzun yolculuğumuza birlikte çıkarız
Canim senin 2.cocuk olucak ya hani ilk gebeliginde belirti yaşadın mi bide hic gebelik hissi icine dogdu mu hissettin mi gebe oldugunu?
Can'ım Regl belirtilerinin aynısı vardı en çok dıkkatimi çeken idrarımın koyu renk olması idi
Ben de ikiz çok istiyorum çünkü yaş geçiyor 36 oldu bir daha hamile kalabilir miyim bilmiyorum ama oğlum var Rabbime şükürler olsun 7 yaşında :)
Ahhh Can'ım bende ikiz olsun çok isterim keşke yaa

Can'ım inşlh dualarımdasın
Nasip kismet bu isler. Ne yazildiysa onu yasiyacagiz. Bu arada @Dontsay da banlanmis ya
Evet bugün yanlış anlaşılmalar yaşanmış üzüldüm yaa sende Regl olmuşsun sıkma canını az kaldı inşlh
Ben artik cocuk falan istemiyorum RABBIM. isteyen herkese versin. Hepinizin mutlu oldugunu gormek isterim benden bu kadar
. Can'ım daha cok genç ve Yen'i evliymişsin üzme kendini zaman herşeyin ilacı benim eşim 4 yıl eve 12 den önce gelmezdi varsa yoksa ailesıydi bu süreçte hiç üzülmedim desem yalan olur ama cok kurnazdım şimdi 12 yıllık evliyiz akşam 6dedimi evde otur otur kalk moduna geçti

Ben sabah 9 a randevu aldım kan testi yaptırmak için. Sen nasıl beklicen ki çok heyecanlı oluyor beklemek. İnş hamilesindir canım inş

Kızlar erkek ve kız olma olasılık zamanları hakkında bilgisi olanlar yumurtlama zamanından baska olasılık varmı tabi Rabbim bilir ama ihtimalleride göze almak istiyorum

Kızlar erkek ve kız olma olasılık zamanları hakkında bilgisi olanlar yumurtlama zamanından baska olasılık varmı tabi Rabbim bilir ama ihtimalleride göze almak istiyorum
Yumurtlama zamanından baska olasık yok cnm. Tıbben kesin olmamakla beraber yumurtlama olmadan önce girilen ilişkilerde erkek spermler fazla canlı kalamıyor dişi spermler canlı ve güçlü kalabiliyorlar eger kız istiyo san erkekde ise yumurtlama olunca ilişkiye girmelisin ki erkek spermler direk yumurtaya ulaşıp bi ihtimal in olabilsin. Sen dene genede ama allahım hayırlısını versin inşallah

Hayırlı akşamlar bayanlar. Merhaba öncelikle yeni katıldım aranıza 2 ay önce evlendim hiç korunmadım gamile kalmak istiyorum 30 günde bir adet oluyorum adetim biteli 2 gün oldu nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Yumurtlama dönemim dünkü gectı kız ihtimal desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…