Olmuş mu sence canım biraz basit kaldı gibi ifadelerden koymadım gözü çok yoruyor diyeCanım eline sağlık güzel olmuş
Olmuş mu sence canım biraz basit kaldı gibi ifadelerden koymadım gözü çok yoruyor diye
Canım 4 haftalık değil senin bebeğin. Öyle olsa 3000 üstü olması gerek. Geç olmuş seninki deBilmoyorum ki en son adet tarihim 24 agustos canım 4 haftalik heralde
Canım inşallh görmeyiz kırmızıları yaa.aynen benimde gerinince baskı olunca çok rahatsız ediyor.beklemek çok zor geliyor yaaBenim de 12 ekim. Bende de tuhaf şeyler var ama psikolojik mi bilmiyorum . Bacaklarimi uzatıp gerinince kasiklarim cok agriyor. Benim adetime en erken 2 gün önce varken sancım başlardı. Evlenince insanın bütün her şeyi degisiyor
Canım öln spermcikleri akıntı ile atıyonBilmiyorumm ki bende :)
Zevkle yaptım canım mesgale oldu iyi geldiEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş liste :*
Olmuş canım ya güzel olmuş okadar uğraştın Allah razı olsun :)Olmuş mu sence canım biraz basit kaldı gibi ifadelerden koymadım gözü çok yoruyor diye
Cümlemizden canım siz olmasanız kim doldururdu o listeyi iyi ki varsınızOlmuş canım ya güzel olmuş okadar uğraştın Allah razı olsun :)
Kırmızılar gelmeden umut kaybetmek yokKızlar ben dayanamadm erken gebelik testi yaptım bat 13 ekim ama sabırsızlık işte sonuç tek çizgi.haala umudumu kaybetmiyeyim dimi
Canım benimCümlemizden canım siz olmasanız kim doldururdu o listeyi iyi ki varsınız
Canım dış gebelikte hcg bu kadar artmazdı.Benim yeğenim geçirdi diş gebelik bebek kese oluşmadan rahim dısında olusuyomus. Zor bı durumdu inşallah yoktur öylebişey
Bu ay hep değerlendirdik. Eşim hep keçiboynuzu içti. Ben soğan kürü yaptım. Ben folik asit içince esime de icirdim. Bkz elimizden geleni yaptık . inşallah bebis fazla bekletmez bizi. Sen kaç aydır bebis istiyorsunCanım inşallh görmeyiz kırmızıları yaa.aynen benimde gerinince baskı olunca çok rahatsız ediyor.beklemek çok zor geliyor yaa
İnşallah canım.Kasıklarıma batma oluyor ama geçen hafta yumurtladığımı biliyorum. İnşallah tutmuştur
Emeğine sağlık çok uğraşmışsın gerçekten. Çok güzel olmuşCanlar kaba taslak bir liste yaptım önerileriniz varsa alabilirm hamılelerın haftalarını falan yazmak sonra cınsıyet falan ne biliym baska seyler böyle sade oldu gibi
Canım ben çalışmıyorum evdeyim. Liste için sana yardım edebilirim istersen.Canlar kaba taslak bir liste yaptım önerileriniz varsa alabilirm hamılelerın haftalarını falan yazmak sonra cınsıyet falan ne biliym baska seyler böyle sade oldu gibi
Ovulasyon testi koyu çıkınca gebelik oluyor değil mi? Acaba gün geçtikçe koyulaşır mı kiİnşallah canım.
Yarın tekrar yap bakalım olur mu?
Canım konu komşu yokmu sor onlara önerilen birine git..Anadolu yakasına taşındığımız için mecburen gittim bugün. Buraları bilmiyorum ve açıkcası Dr un tavrından çok rahatsız olduğumdan soru bile soramadım zaten. Güya özel hastane ama gördüğüm muamele devlet hastanesindekinden bile duyarsızdı.
Aslında olur canım sık giriyorsan eger bazen gözümden kaçanlar oluyor ya düzeltmeyı untuyorm ya da kaydetmeyı sen not edip bana mesaj yoluyla atarsın bende hemen düzeltirm çok iyi olurCanım ben çalışmıyorum evdeyim. Liste için sana yardım edebilirim istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?