- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Oluyor canım evet.Ovulasyon testi koyu çıkınca gebelik oluyor değil mi? Acaba gün geçtikçe koyulaşır mı ki
inşaAllah tez vakitte canım benimBenimde ismim HAMİLELER icinde yazsa nolur sankiii:)
bende bir hamiş olmasamıydım
Tamam canım yakaladığım kadarını atarımAslında olur canım sık giriyorsan eger bazen gözümden kaçanlar oluyor ya düzeltmeyı untuyorm ya da kaydetmeyı sen not edip bana mesaj yoluyla atarsın bende hemen düzeltirm çok iyi olur
Daha üçüncü ayım canım isteyeliBu ay hep değerlendirdik. Eşim hep keçiboynuzu içti. Ben soğan kürü yaptım. Ben folik asit içince esime de icirdim. Bkz elimizden geleni yaptık . inşallah bebis fazla bekletmez bizi. Sen kaç aydır bebis istiyorsun
Allah razı olsun canım benimTamam canım yakaladığım kadarını atarım
Ne demek canım..Allah razı olsun canım benim
5 gün var. Gün geçtikçe koyulaşır belkiOluyor canım evet.
Kaç gün vardı bata?
Canım ben adetten önce tekrar yumurtlamışım o yüzden sen yine de çalış. Yarın tekrar yap at görelim.5 gün var. Gün geçtikçe koyulaşır belki
inşaAllah tez vakitte canım benim
Ben de üçüncü aya giricem. Sen ne zaman evlensin ilk çocuğun muDaha üçüncü ayım canım isteyeli
Karnım şişti davul gibi oldu. Eşim yanaşıyor da ben istemiyorum vallaCanım ben adetten önce tekrar yumurtlamışım o yüzden sen yine de çalış. Yarın tekrar yap at görelim.
Aynı saatte yap ama
Canım ben de aynı durumdayım bat 13 ekim. Erken gebelikvtestibyaptim negatif çıktı inşallah hamileyizdir amaKızlar ben dayanamadm erken gebelik testi yaptım bat 13 ekim ama sabırsızlık işte sonuç tek çizgi.haala umudumu kaybetmiyeyim dimi
Bence olumsuz düşünme canım. Gönlünü ferah tut.Valla çarşamba yaptım 11.7 4 gun sonra pazartesi 175.9 çıktı bidaha da yapmadim
Biz eşimle bitter çikolata yiyozahaha önce bitter çikolata sonra cicicici dimi ama
oh ne güzel :-DBiz cicicici işimizi bitirdik sade türk kahvesi sonrası :) nolur nolmaz diğmii amaa
Kuzum bi an bunalmla yazdim sizinle dayaniyorum bi seylere sizi birakamammm canlarim. Kuzum adet oluyorum lekem geldi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?