2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar merhaba dun gebelik testi yptrdm 5.0 cikti bugun yine yaptirdim doktor istedi bugunde 0.10 cikti hamilelk vrmi ve ndn farkli cikti sonuc. adetim 1 hafta gecti adet sancim var gibi ama adet olmuyorum kizlar bi yardmci olun lutfen

Kizlar merhaba dun gebelik testi yptrdm 5.0 cikti bugun yine yaptirdim doktor istedi bugunde 0.10 cikti hamilelk vrmi ve ndn farkli cikti sonuc. adetim 1 hafta gecti adet sancim var gibi ama adet olmuyorum kizlar bi yardmci olun lutfen
Bende hiç bilmiyorm canım hiç yaptırmadım anlamıyorm bende

Bana da ilk ay öyle olmuştu. Kan testi 5.25 çıkmıştı. Doktorum tekrar baktırmamı istedi. Sıfır çıktı ne yazık ki. Negatif olduğunu bazen vücutta değer böyle çıkabiliyor demişti doktorum. Allah hayırlısını versin inşallah

S selifor kuzu beni listeye ekleme ben bir muddet bebek icin calismalarda bulunmayacagim hic bir sekilde. He kazara olursa Rabbim nasip ederse basim gozum ustune.
Benim adimi silebilirsin. Belki 3 5 ay sonra tekrar tedaviye baslarsam yeni bat veririm
Sizi cok seviyorummmm
Allah im tez zamanda hepinize super tatli minnak saglikli beybiler nasip etsin
Kendinize iyi bakin

Canım ben de aynı durumdayım bat 13 ekim. Erken gebelikvtestibyaptim negatif çıktı inşallah hamileyizdir ama
İnşallahumudumuzu kaybetmiyoruz daha 6 günümüz var bi bakmışsın ki pozitif olmuş.adet günün geçene kadar bekle hatta 15 ine kadar olmazsan direk kan testi yaptırır bakarızhayırlısını versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…