Evet ilk olacak nasip olursa yeniymben daha bi sene olmak üzereBen de üçüncü aya giricem. Sen ne zaman evlensin ilk çocuğun mu
13 ekimciler umutsuzluk yok batı bekliyoruzCanım ben de aynı durumdayım bat 13 ekim. Erken gebelikvtestibyaptim negatif çıktı inşallah hamileyizdir ama
oh ne güzel :-D
Bize keseye kadar cicici yapmıyoz Yasak koydu doktor.
Adam 2 hafta olcak dolanıyor :-D
Bende hiç bilmiyorm canım hiç yaptırmadım anlamıyorm bendeKizlar merhaba dun gebelik testi yptrdm 5.0 cikti bugun yine yaptirdim doktor istedi bugunde 0.10 cikti hamilelk vrmi ve ndn farkli cikti sonuc. adetim 1 hafta gecti adet sancim var gibi ama adet olmuyorum kizlar bi yardmci olun lutfen
Bilen arkadaslar görünce yazarlar canım inşallah pozitif anlmına geliyodur :)Aklim karisri cnm ilk 5.0 sonra 0.10 ne anlama geliyo anlamadim
Bana da ilk ay öyle olmuştu. Kan testi 5.25 çıkmıştı. Doktorum tekrar baktırmamı istedi. Sıfır çıktı ne yazık ki. Negatif olduğunu bazen vücutta değer böyle çıkabiliyor demişti doktorum. Allah hayırlısını versin inşallahKizlar merhaba dun gebelik testi yptrdm 5.0 cikti bugun yine yaptirdim doktor istedi bugunde 0.10 cikti hamilelk vrmi ve ndn farkli cikti sonuc. adetim 1 hafta gecti adet sancim var gibi ama adet olmuyorum kizlar bi yardmci olun lutfen
Pazartesi yaptım 175.9 çıktı bugün de yaptım sonucu pazartesi alicamHCG kaç çıktı?
İnşallahCanım ben de aynı durumdayım bat 13 ekim. Erken gebelikvtestibyaptim negatif çıktı inşallah hamileyizdir ama
İnşallah gebelik başlangıcıdır canım yaa bir hamiş daha çıksn aramızdanBaska doktora sordum kadin doguma oda gebelik baslangici dedi test yaptrdgm yer negtif dedi kafam acayip karsti :s
Ya gercektenmi ne zaman görünür kese ne zaman görürüz korkuyorum yaYa sen o doktora git diplomayı hangi bakkal veryormuş sor bizde alalım.
HCG 2000 olmadan alttanda ultrasondan da gözükmez.
Hemen değiştir doktoru hemen.
Sağol canım ya ama hala korkuyorum ister istemezBence olumsuz düşünme canım. Gönlünü ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?