2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende düzensiz adet görüyorum döngüm 41 gün adet takviminde yazan ovülasyon günlerinde belirtilerim oldu(akıntı vs) yumurtlama günlerimde ilişkide bulundum..Acaba adet takvimine göre regl tarihi beklesem mi?

İnşallah tutar bu ayda ekim hamişi oluruk yaa şu ne kadar tatlı baksanaa benim bat 4kalmak üzere sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Aaaa 4 gün mü kaldı kız e az kalmış oh my god ayyyyy inşallahhhh inşallah hamişsindir şimdi böyle de dua etmek günah değil mi ya bilemedim temizlenince bol bol dua edecem sana test yapma kız hemen adeti bekle geçmesini bekle yoksa üzülüyoz hep vala en güzel adet gecikmesi gerçekten sabret az kalmış tatlımm sana bi sürü dua edecem adınla dua edince daha etkili oluyormuş kız ben arkadaşıma dua ettiydim o şimdi hamile kendime ettiğim dua daha kabul olmadı ona hemen oldu demekki başkasının sana ettiği dua daha çabuk kabul oluyo vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…