Gönlünü ferah tut canım hayırlısıİnsallah ya herkeze nasip etsin rabbim kafam karisti hangisine inanayim sasrdimumutlansammi uzulsemmi anlamadm
Çıkar dimi bebek görünür önümüzdeki haftaCanım 4 haftalık değil senin bebeğin. Öyle olsa 3000 üstü olması gerek. Geç olmuş seninki de
Kızlar bu ay geç döllenme ayı galiba
Kuzum sadece bi ara sessz kalacaktim sizi okuyacaktm yani gtmicektim tamamennn o kadar yapmamm :))Birakip gidicektn demek bizi ask olsun canim heh böyle ol işte pes etme bizi bırakma
İnşallah gebelik başlangıcıdır canımBaska doktora sordum kadin doguma oda gebelik baslangici dedi test yaptrdgm yer negtif dedi kafam acayip karsti :s
Biz cicicici işimizi bitirdik sade türk kahvesi sonrası :) nolur nolmaz diğmii amaa
Ayy alemsin kızz:)Cicicici bitti ayaklar havada yinede sizsiz duramıyorum ben yaakalkamıom ki kahve yapayım kahveyi bidahakine hazır ederim
Ayy alemsin kızz:)
İyi demişsin :)))) inşallah olur bu sefer indirme ayakları tatlişKız napim odada tek kaldım kocam kaçtı salona bende telefonu ver bari dedimahaha bana diyo bak özelimizi anlatma kızlara tamam hayatım dedim
İyi demişsin :)))) inşallah olur bu sefer indirme ayakları tatliş
İnşallah tutar bu ayda ekim hamişi oluruk yaaİndirmicem ağrılar girdi ama dayanacambu sefer olacak kafaya koydum psikoloji miz bozuluo ala ala sonuna kadar devam
Olmaz canımSelam kızlar hastalanmama 11 gün var erken gebelik testinde belli olurmu gebelik
Görünür tatlım merak etme. Perşembe kesin görünür. 4000 falan olur o zaman değerin.Çıkar dimi bebek görünür önümüzdeki hafta
İnşallah tutar bu ayda ekim hamişi oluruk yaaşu ne kadar tatlı baksanaa benim bat 4kalmak üzere sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ara kanama yada yumurtlama zamani adet gibi geciren var mi
İndirmicem ağrılar girdi ama dayanacambu sefer olacak kafaya koydum psikoloji miz bozuluo ala ala sonuna kadar devam
Bnm ayaklar hep havadaydi hemde baya baya kaldryrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?