- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Bence idrar testi yap yada yrın kan ver derim canim bu sekilde ovu testi olanlardan hamiş olanlar olduKızlar bu da adetime 2 gün kala yaptığım bu akşamki
Bu da bu akşamki ovulasyon testim. Adetime 2 gün var
Bu da bu akşamki ovulasyon testim adetime 2 gün kala yaptığım testBen bu ağrıları eşim korunmayı bıraktıktan sonra yaşamaya başladım. Şubattan beri bi değişiğim
Cekiniyorum ya. Kimisi de yumurtlama oluyor dedi. Yumurtlama geç olunca da koyu çıkıyor dediBence idrar testi yap yada yrın kan ver derim canim bu sekilde ovu testi olanlardan hamiş olanlar oldu
Bebeğimi öğrendiğim tarih :) yada hiç bekletmesin Rabbim. öğretmenler günü hediyesi olsun bize :)benim eşimin de 28 aralık doğum günü.
ne güzel hediye olurdu Allah ım biliyor ya.
aminn canım benim inşallah.
Canım silik olarak var sankiKızlar bat Perşembe eşimle dayanamayıp test yaptık cuma günü kan vermeyı düşünüyorum Rabbim hayırlı sı versın cümlemize kanda çıkmadan sevinemiycem
Tam adet olacak günü buldum benim için de okuyun nolurBide bu akşam hepiniz birer yasin okuyup dileklerinizi dileyin bende yapacam inşallah kabul olur aşure günü çok güzel bi gün bol bol süreler okuyun dua edin kızlar bakın ben size atacağım şimdi size bu sureleri okuyun
Canım silik olarak var sankiKızlar bat Perşembe eşimle dayanamayıp test yaptık cuma günü kan vermeyı düşünüyorum Rabbim hayırlı sı versın cümlemize kanda çıkmadan sevinemiycem
Kızlar bat Perşembe eşimle dayanamayıp test yaptık cuma günü kan vermeyı düşünüyorum Rabbim hayırlı sı versın cümlemize kanda çıkmadan sevinemiycem
Ayyyyy cikmis cok guzel cnm cok sevndm yaaa massallahhhhhhhhhhhhhhhhKızlar bat Perşembe eşimle dayanamayıp test yaptık cuma günü kan vermeyı düşünüyorum Rabbim hayırlı sı versın cümlemize kanda çıkmadan sevinemiycem
İnşallah hamilesindir canımKızlar bu da adetime 2 gün kala yaptığım bu akşamki
Bu da bu akşamki ovulasyon testim. Adetime 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?