2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya kizlar benim bat 12si yani yarin bn kafayi yedim iyice he bugun sanydm bn gunleri karistrdm acaba bu gunki test negatifti ya bat yarin sonucta umit olmalimi

Kızlar bide benim doğum günüm 26 EKİM inşallah doğum günümde hamiş oldugumu öğrenirim 23 ekim bat çalışmalar oluyo gripte olsam durmak yok tek dileğim hamişler @donstay @lucccck lütfen dua edin bana meleklerim diğer hamişlerde lütfen yinede Allahım hayırlısınj versin :)

Bide bu akşam hepiniz birer yasin okuyup dileklerinizi dileyin bende yapacam inşallah kabul olur aşure günü çok güzel bi gün bol bol süreler okuyun dua edin kızlar bakın ben size atacağım şimdi size bu sureleri okuyun

Tam adet olacak günü buldum benim için de okuyun nolur

Kuzu o test bebetime mi bugün bende de aynısı oldu ama ben emin olamadım sanırım bu sefer hiç ihtimal vermediğim için
Kızlar bat Perşembe eşimle dayanamayıp test yaptık cuma günü kan vermeyı düşünüyorum Rabbim hayırlı sı versın cümlemize kanda çıkmadan sevinemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…