2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım günaydın ben aç gittım ama dr aç yada tok bisey demedi canım.
Evet stres yapmak istemiyorum ama nasıl olacak diye bi burukluk var içimde
Bende ac gideyim en iyisi karin doyurmk kolay ama tok kolan karni ac yapamayiz :) canim benim Rabbime kalmis isimiz boyle dusun cunku herkes nasil yapiyosa bizde o sekilde yapiyoruz baska yolu yok bu isin. Tupleri tikali olup yasi cok gec olan bi suru kadin var hamile kalan yani kisacasi Rabbim ol demedikce ne yaparsak yapalim olmayacak en dogru en guzel zamanda verecek bize meleklerimizi inaniyorum ben Allaha biraktim dua etmekten baska cagremiz yok.

canım benim.bizim de olacak insallah.Rabbimin takdiri.herseyin bir zaman var.senin ne zamandır olmuyor?

Saol canım valla dünden beri hep böyle düşünmeye çalısıyorum halime şükretmeye daha kötüsüde olabilirdi diye ama işte bir el bogaźıma çöktü sıkıntı bastı dualarla aşacağım bide sizlerle inşallah yüreğim ferahlıyo burda birilerine destek olup kendime destek olununca allahım izniyle inşallah meleklerimize kavuşuruz saol destegin icin canım

Amin canım değişik düğüşük şeyler yaşıyoruz anlayamıyorum.senin bat kaçtı kuzum

8'iydi tatlım ama her ay 2-3 gün öne kayabiliyor benim o yüzden şimdiden gelin güvey olmak istemiyorum
Bide ben d vitaminime baktırmak için kan vermiştim adetime 5 gün vardı ve o gün aile hekimim beta hcg'me de baktırmış ben öyle bişey söylememe rağmen işte o gün sonuç 0.36'ydı:-( ama ALLAH tan ümidimi kesmem

Merhaba kızlar. Bende bebis icin ugrasiyorum. Gecen ayki konuda vardim fakat cok aktif giremedim kk.ya umarim bu ay herkes guzel haberlerle gelir. Bat 22si..

Kızlar bugün doktora gittim. Kahverengi akıntı ve lekelenmeler kist yüzündenmişşşş nerdeyse 10 tane kist varmış bu yuzden adetlerim düzensizmiş ve ondan hamile kalamıyomusum. İnofolic diye bi toz ve glifor verdi 3 ay kullan gel olmazsa cocuk dedi ama yüzde doksanı bu ilaçlarla hamile de kalabiliyor dedi. Hayırlısı artık basladım haplara

Ne demek canim benim bende ilk aylarda cok kotu olmustum hemde testlerde cift cizgi cikip 5 gun gecikmeli adet yasamistim cok umutlanmistim hevesim kursagimda kalmıştı neler neler dusundum hemen olacak sanmistim ama demekki o isler oule olmuyomus Rabbim bizi bu sekilde siniyor ama ne kadat dua ne kadar sukur edersek o kdar kisa zaman da meleklerimiz bize gelecek biliyorum cunku o pis şeytan bizi isyana suruklemek istiyor neden biz neden herkesin hemen oluyor bizim olmuyor dememizi bekliyor ama demeyecegiz inadina dua inadina dua edecegiz durmak yok yola devammmmmmm

Gecmis olsun canim

Çikolata kistimi yoksa sende mi pkolusun canım (polikistik over) hayırlısı olsun canım bu arada çok gecmiş olsun

Aynen sonuna kadar devam yıkılmadık ayaktayız saol valla şukurler olsunki sizleri tanıdım burda rabbim ol diyecek olacak inşallah çıkmadık candan umut kesilmezmiş

Kızlar ve ben yine bi test sorusuyla karşınızdayım

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-10-11-18-03-00.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 67
  • SmartSelectImage_2016-10-11-18-02-34.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…