Bende ac gideyim en iyisi karin doyurmk kolay ama tok kolan karni ac yapamayiz :) canim benim Rabbime kalmis isimiz boyle dusun cunku herkes nasil yapiyosa bizde o sekilde yapiyoruz baska yolu yok bu isin. Tupleri tikali olup yasi cok gec olan bi suru kadin var hamile kalan yani kisacasi Rabbim ol demedikce ne yaparsak yapalim olmayacak en dogru en guzel zamanda verecek bize meleklerimizi inaniyorum ben Allaha biraktim dua etmekten baska cagremiz yok.Canım günaydın ben aç gittım ama dr aç yada tok bisey demedi canım.
Evet stres yapmak istemiyorum ama nasıl olacak diye bi burukluk var içimde
Sagol canim benim insallah guzel haberlerle donerimİnşallah canım kısmet bakalım. Güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyim canım
Ac gidicem canim aynen nolur nolmaz tesekur ediyorumAc ol cnm daha net cıkar tam tarama ister dr
Bende öyle dusunuyorum canim insallah bu ay giderim bu ay olmazsa diger ay mutlaka dusunuyorum çünkü temmuz da biraktik korunmayi 3 ay olacak ski calisiyoruz ama daha olmadiCanım ben tahlil için sabah aç gitmiştim bende 3. Gunü gitmiştim
canım benim.bizim de olacak insallah.Rabbimin takdiri.herseyin bir zaman var.senin ne zamandır olmuyor?Ayy canım gözün aydın. Benim de çocuğum olmuyor. Bu konuda çok dertliyim. Arada buraya takılıyorum. Ama buraya takıldıkça daha çok içim sızlıyor daha çok üzülüyorum. Lütfen benim için de dua edermisin benim de bebeğim olsun artık.
Saol canım valla dünden beri hep böyle düşünmeye çalısıyorum halime şükretmeye daha kötüsüde olabilirdi diye ama işte bir el bogaźıma çöktü sıkıntı bastı dualarla aşacağım bide sizlerle inşallah yüreğim ferahlıyo burda birilerine destek olup kendime destek olununca allahım izniyle inşallah meleklerimize kavuşuruz saol destegin icin canımBende ac gideyim en iyisi karin doyurmk kolay ama tok kolan karni ac yapamayiz :) canim benim Rabbime kalmis isimiz boyle dusun cunku herkes nasil yapiyosa bizde o sekilde yapiyoruz baska yolu yok bu isin. Tupleri tikali olup yasi cok gec olan bi suru kadin var hamile kalan yani kisacasi Rabbim ol demedikce ne yaparsak yapalim olmayacak en dogru en guzel zamanda verecek bize meleklerimizi inaniyorum ben Allaha biraktim dua etmekten baska cagremiz yok.
Bende öyle dusunuyorum canim insallah bu ay giderim bu ay olmazsa diger ay mutlaka dusunuyorum çünkü temmuz da biraktik korunmayi 3 ay olacak ski calisiyoruz ama daha olmadi
Korkuyorumm cikmaz diye kendimi hastalancam diye sartliyorumm ondan :))Benim daha 7 gun var iki gun once basladim ben teste :) yapsana kuzum varsa cikar tabiki
Amin canım değişik düğüşük şeyler yaşıyoruz anlayamıyorum.senin bat kaçtı kuzum
Ne demek canim benim bende ilk aylarda cok kotu olmustum hemde testlerde cift cizgi cikip 5 gun gecikmeli adet yasamistim cok umutlanmistim hevesim kursagimda kalmıştı neler neler dusundum hemen olacak sanmistim ama demekki o isler oule olmuyomus Rabbim bizi bu sekilde siniyor ama ne kadat dua ne kadar sukur edersek o kdar kisa zaman da meleklerimiz bize gelecekSaol canım valla dünden beri hep böyle düşünmeye çalısıyorum halime şükretmeye daha kötüsüde olabilirdi diye ama işte bir el bogaźıma çöktü sıkıntı bastı dualarla aşacağım bide sizlerle inşallah yüreğim ferahlıyo burda birilerine destek olup kendime destek olununca allahım izniyle inşallah meleklerimize kavuşuruz saol destegin icin canım
Gecmis olsun canimKızlar bugün doktora gittim. Kahverengi akıntı ve lekelenmeler kist yüzündenmişşşşnerdeyse 10 tane kist varmış bu yuzden adetlerim düzensizmiş ve ondan hamile kalamıyomusum. İnofolic diye bi toz ve glifor verdi 3 ay kullan gel olmazsa cocuk dedi ama yüzde doksanı bu ilaçlarla hamile de kalabiliyor dedi. Hayırlısı artık basladım haplara
Çikolata kistimi yoksa sende mi pkolusun canım (polikistik over) hayırlısı olsun canım bu arada çok gecmiş olsunKızlar bugün doktora gittim. Kahverengi akıntı ve lekelenmeler kist yüzündenmişşşşnerdeyse 10 tane kist varmış bu yuzden adetlerim düzensizmiş ve ondan hamile kalamıyomusum. İnofolic diye bi toz ve glifor verdi 3 ay kullan gel olmazsa cocuk dedi ama yüzde doksanı bu ilaçlarla hamile de kalabiliyor dedi. Hayırlısı artık basladım haplara
Aynen sonuna kadar devam yıkılmadık ayaktayız saol valla şukurler olsunki sizleri tanıdım burda rabbim ol diyecek olacak inşallah çıkmadık candan umut kesilmezmişNe demek canim benim bende ilk aylarda cok kotu olmustum hemde testlerde cift cizgi cikip 5 gun gecikmeli adet yasamistim cok umutlanmistim hevesim kursagimda kalmıştı neler neler dusundum hemen olacak sanmistim ama demekki o isler oule olmuyomus Rabbim bizi bu sekilde siniyor ama ne kadat dua ne kadar sukur edersek o kdar kisa zaman da meleklerimiz bize gelecekbiliyorum cunku o pis şeytan bizi isyana suruklemek istiyor neden biz neden herkesin hemen oluyor bizim olmuyor dememizi bekliyor ama demeyecegiz inadina dua inadina dua edecegiz durmak yok yola devammmmmmm
Bende bende aynı canım dr gitti biz tedaviye ay sonu başlayacağız ay birbirimize destek olalim olurmu bana tedavinle ilgili aşamaları yazarsan memnun olurum dunden beri düsünmekten canım çıktıMalesef polikistik over
Golge gibi cıkmıs canim yanıltıcı olabilir bence bir kac gün daha bekle testi tekrarla ya da batın gectiyse kan testi daha net sonuç verebilirKızlar ve ben yine bi test sorusuyla karşınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?