2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sogan kurunu kullanan arkadaslar sizlere bi sorum olucak?? Ben yeni basladim. Kasiklarimda agri belimde agri ve karnimdan sanki birseyler kopuyor ya da cok kotu gurulduyor karnim siz bunlari yasadiniz mi??

Insallah canim ya bende agustosta cekildim hsg bu ikinci ayim olacak ve sol tup kapali cikti tamamen tek tuple olacakmi merak ediyorum sende varmi bi sikinti ne zamandir deniyosun
gecmis olsun canim ya, tek tuple hamile kalanlar da var, umudunu yitirme :)
canim valla bildigimiz bir skntimiz yok esimin de benim de. Bu 9. deneme olacak. Beklemedeyiz simdilik bakalim.

amin ins hepimizin sonu hayir olsunn..bende umutlar azaliyo bu ay icin bakalimm hayirlisi

Canım silik olarak var sanki

Kuzu o test bebetime mi bugün bende de aynısı oldu ama ben emin olamadım sanırım bu sefer hiç ihtimal vermediğim için

Ayyyyy cikmis cok guzel cnm cok sevndm yaaa massallahhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun canim.kanda da çıkar ins :) ben olsam hiç beklemeden ucardim acil :)
bir iki gun bekliyeyim diyorum zaten belrtilerden cok emindim rabbim saglikli hayırlı etsin inslh bu mübarek gunde rabbim isteyen herkese nasip etsin esim şükür namazi kildi cok mutlu ben tuafim

bir iki gun bekliyeyim diyorum zaten belrtilerden cok emindim rabbim saglikli hayırlı etsin inslh bu mübarek gunde rabbim isteyen herkese nasip etsin esim şükür namazi kildi cok mutlu ben tuafim
Niye kuzum mutlu degil misin

Tum hamileleri tebrik ederim darisi bizlerin basina. Canim senin belirtiler neydi benimde dündü 1haftadir garip seyler yasiyorum.

Niye kuzum mutlu degil misin
tabiki mutluyum Can'ım kanda çıkınca daha emin olucam

Tum hamileleri tebrik ederim darisi bizlerin basina. Canim senin belirtiler neydi benimde dündü 1haftadir garip seyler yasiyorum.
Can'ım geçen hafta sonundan beri Regl olucak gibi hissettim kasıgımın üst tarafı sızlıyor gibi agrı vardı yani göbeğimin biraz altı yatarken uzanırken cok sızlıyordu oğlumdada aynı şey olmuştu onu hatırladım dedım hamileyim eylül ayının ilk haftasi kaplıca tatili yapmıştık şifalı sularda saatlerce oturmuştum bizle birlikte gelen yakınımızda bu ay hamile kaldı vel hasıl kaplıca yaradı bize Rabbim nasip etti inşlh sizlerde nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…