2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet kan verdimm hiç umudum yoktu adet olayım diye sogan kuru bile yaptım bu güne kadar göğüs uclarimda sizi ve adet sancisi vardı başka hiç bişe yoktu ama bizim bebis gelmiş darısı isteyenlere
Hayırlı olsun canım Rabbi sağlıcakla kucağına almak nasip etsin :) bize de dua eder misin şu mübarek gecede :)

türkçe öğretmenliği terk sayılır benim de o yüzden bana da bana da
Hadi insaAllahhhhh kuzum yaaa inşallah Allahım duy sesimizi şu mübarek gecenin hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et en yakın zamandaaa

Bugün kasıklarım agrıdı.yumurtlama agrısıydı bence.. Cünkü adete 12gün var tahmini

Bugün giremedim canlar yeni gelen canimlar hosgeldiniz eve gecince bilgisayardan ekleme duzeltme yapicam hamis haberleri gördüm cok sevindim pozitif testler ohh masaAllah hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız ve ben erken mi yumurtuluyorm ne anlamadım adetim cumartesi kesildi sonra azar azar akinti gibi arada geldi bugunde uzayan akintm vardı cozemedim aman zaten onemsemiyorum ben hissediyorum Allahin izniyle kendi evimize gecince gelicek benim minnakim cennet kokulum annesiyle basbasa büyücek birbirimzie güzelce vakit ayiricaz kimse karismicak bize ohh yerim ben yavrumu annesinin nazli ama vaktini bilen bebeği

Sogan kurunu kullanan arkadaslar sizlere bi sorum olucak?? Ben yeni basladim. Kasiklarimda agri belimde agri ve karnimdan sanki birseyler kopuyor ya da cok kotu gurulduyor karnim siz bunlari yasadiniz mi??

Canım bende hiç olmadı öyle şeyler sadece gece çok rahat uyuyordum

Assos ayy inşallah kandada çıkar canımmm mutluğun katlanır darısıda bize inşallah dua et bizede inşallah

Yeni gelen kizceler hosgeldiniz

Hepinize hayirli ugurlu gelsin insallah bu topik. Hepinizin mesajlarini okuyamadim. Ama arada birinizin tup bebek tedavisi gordugunu okudum. Umarim hayirlisiyla kavusursun tez vakitte bebisine. Ve isteyen dileyen hasretle ozlemle bekleyen hepiniz en tez vakitte kavusursunuz insallah yavrucaklariniza.

Bu ay hepinize bol bol duayla geciricem vaktimi. Opuldunuz.

Aynen sonuna kadar devam yıkılmadık ayaktayız saol valla şukurler olsunki sizleri tanıdım burda rabbim ol diyecek olacak inşallah çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Aynen oyle canim benim insallah guzel haberleri almadan burdan cikmak yok hatta guzel haberler sonrasi burda baska topiklerde bebisimizin ay ay gelisimlerini paylasicaz onlarla ilgili bilgi paylasiminda bulunucaz insallahhhhhhhh :)) boyle dusunelim karamsar olmayalim belki suan su zaman olmamasinda vardir bir hayir. Rabbim en dogru zamani bilir oyle dusunelim cancagzim

Canim ayni durum bendede var adet dun bitti amma velakin bugun ince ince sizilar arada keskin sizilarim var ve akintim. Klomen kullandigim donemde boyle erken basliyordu. Ama bu ay biliyosun hic bisey kullanmiyorum cocukda dusunmuyorum. Her halde bu ilaclarin etkisi obur ayada sarkiyor.
Ama sen ilac da kullanmadin. Belki erken yumurtlayacaksindir. Degerlendir bence kuzum gun asiri veya 2 gunde bir 1 hafta falan.

Bende bende aynı canım dr gitti biz tedaviye ay sonu başlayacağız ay birbirimize destek olalim olurmu bana tedavinle ilgili aşamaları yazarsan memnun olurum dunden beri düsünmekten canım çıktı
Pko engel degil hamileliginize 2 gebelik yasadim sonu husran olsada 3.ins suan var ve yine pko ile gec yumurtlama hic korkulacak bi durum degil rahat olun sadece yumurtlamagec olur kiminin 14 16.günler ise bizlerde 21 ve sonrasi hatta benim adet günüm olmus catlamasi ...ins en kısa sürede olacaktir doktor kontrolünde

Çok şükür benim sonuçlar normal çıktı :) inşallah seninkide normal çıkar tatlım
Insallah canim ya kadin doguma gittin ya vajinal kontrol yapti mi ne bileyim hani smear vs.var mi veya rahim de bi skinti var mi sekil bozuklugu falan bunlara bakildi ni? Yoksa sadece gerekli kan testi hormon testi flan mi yapildi ? Adetli ilen gidiliyor ya o zaman vajinaya bakilmiyodur heralde

Yeni bat 26 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…