- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
Hayırlı olsun canım Rabbi sağlıcakla kucağına almak nasip etsin :) bize de dua eder misin şu mübarek gecede :)Evet kan verdimm hiç umudum yoktu adet olayım diye sogan kuru bile yaptım bu güne kadar göğüs uclarimda sizi ve adet sancisi vardı başka hiç bişe yoktu ama bizim bebis gelmiş darısı isteyenlere
Hadi insaAllahhhhh kuzum yaaa inşallah Allahım duy sesimizi şu mübarek gecenin hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et en yakın zamandaaatürkçe öğretmenliği terk sayılır benim de o yüzden bana da bana da
Canım yumurtan çatlıyo diye biliom ben ama ne kadar doğru bilmiom peşpeşe iki gün ilişki yapcam bakalım bu arada teşekkür ederim :) inşallah geçer herşey bebek için kasık ağrısı varmı sen de aaaaabide benim 4 gün önce yine bi akıntı gelmişti o günde ilişki olmuştu ama kasık ağrım yoktu belki onda çatlayacagını gösteriyordu seninkide öyle olabilir canım onda kasık ağrım yoktu
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsinKizlar hamileyimmm
Sogan kurunu kullanan arkadaslar sizlere bi sorum olucak?? Ben yeni basladim. Kasiklarimda agri belimde agri ve karnimdan sanki birseyler kopuyor ya da cok kotu gurulduyor karnim siz bunlari yasadiniz mi??
Bugün kasıklarım agrıdı.yumurtlama agrısıydı bence.. Cünkü adete 12gün var tahmini
Aynen oyle canim benim insallah guzel haberleri almadan burdan cikmak yok hatta guzel haberler sonrasi burda baska topiklerde bebisimizin ay ay gelisimlerini paylasicaz onlarla ilgili bilgi paylasiminda bulunucaz insallahhhhhhhh :)) boyle dusunelim karamsar olmayalim belki suan su zaman olmamasinda vardir bir hayir. Rabbim en dogru zamani bilir oyle dusunelim cancagzimAynen sonuna kadar devam yıkılmadık ayaktayız saol valla şukurler olsunki sizleri tanıdım burda rabbim ol diyecek olacak inşallah çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Bugün giremedim canlar yeni gelen canimlar hosgeldiniz eve gecince bilgisayardan ekleme duzeltme yapicam hamis haberleri gördüm cok sevindim pozitif testler ohh masaAllah hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız ve ben erken mi yumurtuluyorm ne anlamadım adetim cumartesi kesildi sonra azar azar akinti gibi arada geldi bugunde uzayan akintm vardı cozemedim aman zaten onemsemiyorum ben hissediyorum Allahin izniyle kendi evimize gecince gelicek benim minnakim cennet kokulum annesiyle basbasa büyücek birbirimzie güzelce vakit ayiricaz kimse karismicak bize ohh yerim ben yavrumu annesinin nazli ama vaktini bilen bebeği
Pko engel degil hamileliginize 2 gebelik yasadim sonu husran olsada 3.ins suan var ve yine pko ile gec yumurtlama hic korkulacak bi durum degil rahat olun sadece yumurtlamagec olur kiminin 14 16.günler ise bizlerde 21 ve sonrasi hatta benim adet günüm olmus catlamasi ...ins en kısa sürede olacaktir doktor kontrolündeBende bende aynı canım dr gitti biz tedaviye ay sonu başlayacağız ay birbirimize destek olalim olurmu bana tedavinle ilgili aşamaları yazarsan memnun olurum dunden beri düsünmekten canım çıktı
Insallah canim ya kadin doguma gittin ya vajinal kontrol yapti mi ne bileyim hani smear vs.var mi veya rahim de bi skinti var mi sekil bozuklugu falan bunlara bakildi ni? Yoksa sadece gerekli kan testi hormon testi flan mi yapildi ? Adetli ilen gidiliyor ya o zaman vajinaya bakilmiyodur heraldeÇok şükür benim sonuçlar normal çıktı :) inşallah seninkide normal çıkar tatlım
Ayyu super hadi hayirliso olsun canimKızlar bat Perşembe eşimle dayanamayıp test yaptık cuma günü kan vermeyı düşünüyorum Rabbim hayırlı sı versın cümlemize kanda çıkmadan sevinemiycem
Canım gerçekten çok koyu gebelik olabilir. İdrar testi yap bence deBu da bu akşamki ovulasyon testim adetime 2 gün kala yaptığım test
Yeni bat 26 ekim@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
kızlar durumlar nedir var mı yen hamisben yedim kırmızı kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?