- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
Tamam canım haber veririm yarın sabahtan ac karnına tahlillerim var ona gidicemBende bende aynı canım dr gitti biz tedaviye ay sonu başlayacağız ay birbirimize destek olalim olurmu bana tedavinle ilgili aşamaları yazarsan memnun olurum dunden beri düsünmekten canım çıktı
Tamam canım çok saol insallah tedavin olumlu sonuc verir allahım aratmadan kucaklaşmayı nasip eder benim umudum olursunTamam canım haber veririm yarın sabahtan ac karnına tahlillerim var ona gidicem
Hoşgeldin canımMerhabaaa kızlar bende geldimm
Benim kist olmuss catlamamis ..diğer aya kaldi@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
Happyending 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
kızlar durumlar nedir var mı yen hamisben yedim kırmızı kartı
Ben aksarayda oturuyorum küçük şehir olduğu için doktora az toplam 4hastane var ve hiçbirinden memnun kalamadım tabi bide doktor bayan olmalı eşim öyle istiyor,konyaya gitcez(sonradan vazgeçmezse eşim) reglimin üçüncü günü inşallah ordan iyi sonuç alırız
Burdada bi tane ama üçde özel var onları da sayıyorum benCanım burada bir tane devlet hastanesi var. Vay halimize
Golge gibi cıkmıs canim yanıltıcı olabilir bence bir kac gün daha bekle testi tekrarla ya da batın gectiyse kan testi daha net sonuç verebilir
Bu da bu akşamki ovulasyon testim. Adetime 2 gün varEki Görüntüle 1896200 Eki Görüntüle 1896201 Eki Görüntüle 1896200
Bak canım ben bunları başka grupta paylaşmıştım aynı idrarla yaptığım gebelik ve ovulasyon testleri. Bat 3-4 gün vardı
İnşallah yaaa hayırlı haberler inşallahMerhaba kizlar bende yarin test yapicam 11 gun geciktim umarim hamileyimdir
İnşallah gönlüne göre olur. Şifalar diliyorumKızlar bugün doktora gittim. Kahverengi akıntı ve lekelenmeler kist yüzündenmişşşşnerdeyse 10 tane kist varmış bu yuzden adetlerim düzensizmiş ve ondan hamile kalamıyomusum. İnofolic diye bi toz ve glifor verdi 3 ay kullan gel olmazsa cocuk dedi ama yüzde doksanı bu ilaçlarla hamile de kalabiliyor dedi. Hayırlısı artık basladım haplara
İnşallah yeniden doğmuş gibi olursun o güzel haberi alıncaBenim 17 aralık doğum günüm kim bilir belki bana rabbim o gün nasip eder anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?