2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gunaydin canim bende diyorum niye cevap vermiyor bu kiz uzulmustum yani amaaaaa nedeni varmis tamam cancagzim anladim insallah burda guzel haberlerimizi alip bu gunler icin ne gunlerdi bee diyecegimiz gunleri gorcez daha Allahin izniyle tamam mi
Amin cnm bnm amin bat a 7 gun kaldi telasli telasli bekliirum bakim nolcak sen naptn kac gunun var

Sogan kurunu kullanan arkadaslar sizlere bi sorum olucak?? Ben yeni basladim. Kasiklarimda agri belimde agri ve karnimdan sanki birseyler kopuyor ya da cok kotu gurulduyor karnim siz bunlari yasadiniz mi??
Canim benim sadece vajinada asiri yanma kasinti ve sık idrara cikma olmustu ama vajinadaki kasinti ve yanma cok fenaydi

Kizlar size bir sorum var kafam allak bullak oldu bebek filan yok henuz ama olursa zirt pirt kan vermeyelim diye
Diyelimki ayin 1 inde kan verdik .2 gunde iki katina cikiyor diyorlar hani iki gunde bir kan vermemiz gerekiyor ya simdi ayin 1 inde kan veren bi kisi bidaha ne zaman lan vermeli :)

3 unde canim

Eyila23 . Kuzucum sen sogan kurinu kullandikdan sonra lekeelenmen veya adetin de gecikme oldumu
Evet canim ya ama lekelenmem cok azdi 2damlacik pembe su gibi geldi peceteye sildim sonrasinda hic bisey gelmedi ay ne yaniyodu ama varya asiri yanma ve kasinti olmustu vajinamda cok kotuydu ya 5 gun gecikme yasamistim

Evet canim ya ama lekelenmem cok azdi 2damlacik pembe su gibi geldi peceteye sildim sonrasinda hic bisey gelmedi ay ne yaniyodu ama varya asiri yanma ve kasinti olmustu vajinamda cok kotuydu ya 5 gun gecikme yasamistim
Benim bi arkadasind aole olmus sogan kurinden sonra 3 gun gecikmis telas yapti hormonlar mi bozuldu diede iyi bari icimiz rahatladi

Evet kan verdimm hiç umudum yoktu adet olayım diye sogan kuru bile yaptım bu güne kadar göğüs uclarimda sizi ve adet sancisi vardı başka hiç bişe yoktu ama bizim bebis gelmiş darısı isteyenlere
Canım gözünaydın Allah bundan sonra da güzel haberlerle sevindirir inşallah
Darısı da bize olsun ama bu ay cıkkss sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…