Amin cnm bnm amin bat a 7 gun kaldi telasli telasli bekliirum bakim nolcakGunaydin canim bende diyorum niye cevap vermiyor bu kiz uzulmustum yaniamaaaaa nedeni varmis tamam cancagzim anladim insallah burda guzel haberlerimizi alip bu gunler icin ne gunlerdi bee diyecegimiz gunleri gorcez daha Allahin izniyle tamam mi
Canim benim sadece vajinada asiri yanma kasinti ve sık idrara cikma olmustu ama vajinadaki kasinti ve yanma cok fenaydiSogan kurunu kullanan arkadaslar sizlere bi sorum olucak?? Ben yeni basladim. Kasiklarimda agri belimde agri ve karnimdan sanki birseyler kopuyor ya da cok kotu gurulduyor karnim siz bunlari yasadiniz mi??
14 ekimde canim suan herzamanki gibi adet belirtilerimi yaşıyorum icimde hamilelige dair hic bisey yok ne bi his ne bir belirti bu ay da fos icime oyle doguyorAmin cnm bnm amin bat a 7 gun kaldi telasli telasli bekliirum bakim nolcaksen naptn kac gunun var
3 unde canimKizlar size bir sorum var kafam allak bullak oldu bebek filan yok henuz ama olursa zirt pirt kan vermeyelim diye
Diyelimki ayin 1 inde kan verdik .2 gunde iki katina cikiyor diyorlar hani iki gunde bir kan vermemiz gerekiyor ya simdi ayin 1 inde kan veren bi kisi bidaha ne zaman lan vermeli :)
Sagol canim valla kafam karismisti3 unde canim
Ooouw cok az kalmis hic umut olmayan zamanda umut guzel bi sekilde kapimizi calar ins bizimde ole olur14 ekimde canim suan herzamanki gibi adet belirtilerimi yaşıyorum icimde hamilelige dair hic bisey yok ne bi his ne bir belirti bu ay da fos icime oyle doguyor
Kuzum arada banada oluyor oyle:)Sagol canim valla kafam karismisti
Evet canim ya ama lekelenmem cok azdi 2damlacik pembe su gibi geldi peceteye sildim sonrasinda hic bisey gelmedi ay ne yaniyodu ama varya asiri yanma ve kasinti olmustu vajinamda cok kotuydu yaEyila23 . Kuzucum sen sogan kurinu kullandikdan sonra lekeelenmen veya adetin de gecikme oldumu
Ay yok keske olsa bat bekliorum son 8 gun din din din :)))))Kuzum arada banada oluyor oyle:)
Bende diyorum neden sordu aceba :) kiz var mi yoksa bisicikler :)
Ne ettin ya valla canim ne kadar istiyor bir bilsen. Kv de evden gidince yapacak kimse yok bende hic yapmadim. Hazirlari var paket olarak onlardan mi alsam aceba coooook seviyorum ben asureyi
Olacak olacak merak etme sen yakin yani hissediyorum :)Ay yok keske olsa bat bekliorum son 8 gun din din din :)))))
Insallah canim benim insallah Rabbim hayirlisini hayirli zaman da versin beklemekten baska cagremiz yok insallah bigun bizde buraya hamileyimmmmmmmm yazisini yazarizOoouw cok az kalmis hic umut olmayan zamanda umut guzel bi sekilde kapimizi calar ins bizimde ole olur
Benim bi arkadasind aole olmus sogan kurinden sonra 3 gun gecikmis telas yapti hormonlar mi bozuldu diede iyi bari icimiz rahatladiEvet canim ya ama lekelenmem cok azdi 2damlacik pembe su gibi geldi peceteye sildim sonrasinda hic bisey gelmedi ay ne yaniyodu ama varya asiri yanma ve kasinti olmustu vajinamda cok kotuydu ya5 gun gecikme yasamistim
Ah canıım hemen yatsam kalksam o yazıyı yazsammm keşkeeInsallah canim benim insallah Rabbim hayirlisini hayirli zaman da versin beklemekten baska cagremiz yok insallah bigun bizde buraya hamileyimmmmmmmm yazisini yazariz
Canım gözünaydın Allah bundan sonra da güzel haberlerle sevindirir inşallahEvet kan verdimm hiç umudum yoktu adet olayım diye sogan kuru bile yaptım bu güne kadar göğüs uclarimda sizi ve adet sancisi vardı başka hiç bişe yoktu ama bizim bebis gelmiş darısı isteyenlere
Ayiptr solemesi cok yogun calisiorum kk bile grmiorum. Agzindan bal damliyor insallah insallah hepimizeOlacak olacak merak etme sen yakin yani hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?