Ben geçen hafta kan testi yaptırdım o kadar. Bi daha doktora falan gitmedim. Bence o kadar titizlenmeye gerek yok zaten sağlıklıysa değer artarKizlar size bir sorum var kafam allak bullak oldu bebek filan yok henuz ama olursa zirt pirt kan vermeyelim diye
Diyelimki ayin 1 inde kan verdik .2 gunde iki katina cikiyor diyorlar hani iki gunde bir kan vermemiz gerekiyor ya simdi ayin 1 inde kan veren bi kisi bidaha ne zaman lan vermeli :)
Ben hamilelik için yapmistim kist vs.var mi yok mu bilmiyorum ama bu asiri kasinti yanma ve sık idrara cikarmasi cok garibime gitti ya kimsede bu sikayetler olmamis benim sanki enfeksiyon gibi asiri yaniyodu kasiniyodu sogan kurunu bitirdim bicak gibi kesildi bunlar sogan kuru bana yaramadi anlayacagin. Kesinlikle ondan olmustur eger korunmayi biraktiginda gecikme yasamadiysa ilk defa soğan kuru sonrasi ysadysa ondandirBenim bi arkadasind aole olmus sogan kurinden sonra 3 gun gecikmis telas yapti hormonlar mi bozuldu diede iyi bari icimiz rahatladi
Ayiptr solemesi cok yogun calisiorum kk bile grmiorum. Agzindan bal damliyor insallah insallah hepimize
Hayirlisi olsun o zaman canim senin icinde.Hoş bulduk :) Teşekkür ederiz :)Smile Forever 2016 eylül ekim hamileleri grubundan buraya transfer olduk. Hamile olanları getirmedik tabii @Cemre Yaman tüp bebek tedavisi görüyor. Ben de yakında başlayacağım. Sanırım henüz @yesa1 gelmedi.
Hayirlisi olsun.Kizlar bat son hesaplamama gore yarin ben ayin 9 unda test yaptim 2.cizgi silikti bugun tekrar yaptim yine oyle cikti yarin kan verecegim belirsizlik cok kotu bu durumu yasayan varmi aranizda
Ne ettin ya valla canim ne kadar istiyor bir bilsen. Kv de evden gidince yapacak kimse yok bende hic yapmadim. Hazirlari var paket olarak onlardan mi alsam aceba coooook seviyorum ben asureyi
İnşallah yarın versek çok güzel olur canım yaa bat geldi çattı çok heyecanlıyım valla yaaBurmera ya sen benim bat arkadaşımsın, bir gün biz de o güzel haberleri vericez inşallah
Tabii önümüzdeki hafta versek süper olur ama
Ya ama ben bu geçtiğimiz hafta içinde zaten mucizevi bir haber aldım, bu ay kotamı doldurdum mu acaba
Yok canim ne demek helal olsun. Tek kala kala ogrencez artik yapmayi. En kotu yapan komsu gorursem arsizlik yapip bir kase isterim :))Ah kusura bakma gülüm ya düşünemedim onu hakkını helal et
bende bayılırım en kısa zamanda yapmak istiyorum
Hazırından alma bence içinde bi sürü katkı maddesi var
Bende niye belirti yok ki anlamadım hicKızlar benim için büyük gün geldi. Yarın adet günüm. Kasıklarımda sızı var. Ayağa hızlı kalktığımda sol kasığıma şiddetli bir ağrı giriyor. Göğüs ucu hassasiyeti var. Hayır olsun inşallah.
Canım benimde yarın göğüs ucu hariç benimde öyle.göğüslerde şişlik ve hassasiyet var benimde sızlıyorKızlar benim için büyük gün geldi. Yarın adet günüm. Kasıklarımda sızı var. Ayağa hızlı kalktığımda sol kasığıma şiddetli bir ağrı giriyor. Göğüs ucu hassasiyeti var. Hayır olsun inşallah.
Bunlar adet belirtisi de olabilir canım. Gergin bir şekilde bekliyoruz bakalımBende niye belirti yok ki anlamadım hic
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Bebiş vardır da inşallah olmayızCanım benimde yarın göğüs ucu hariç benimde öyle.göğüslerde şişlik ve hassasiyet var benimde sızlıyor
Hangi testi kullandın canım?Kizlar bat son hesaplamama gore yarin ben ayin 9 unda test yaptim 2.cizgi silikti bugun tekrar yaptim yine oyle cikti yarin kan verecegim belirsizlik cok kotu bu durumu yasayan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?