2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben geçen hafta kan testi yaptırdım o kadar. Bi daha doktora falan gitmedim. Bence o kadar titizlenmeye gerek yok zaten sağlıklıysa değer artar keseyi görmeye giderim haftaya inşallah. Allah bebişlerimize sağlık versin

Benim bi arkadasind aole olmus sogan kurinden sonra 3 gun gecikmis telas yapti hormonlar mi bozuldu diede iyi bari icimiz rahatladi
Ben hamilelik için yapmistim kist vs.var mi yok mu bilmiyorum ama bu asiri kasinti yanma ve sık idrara cikarmasi cok garibime gitti ya kimsede bu sikayetler olmamis benim sanki enfeksiyon gibi asiri yaniyodu kasiniyodu sogan kurunu bitirdim bicak gibi kesildi bunlar sogan kuru bana yaramadi anlayacagin. Kesinlikle ondan olmustur eger korunmayi biraktiginda gecikme yasamadiysa ilk defa soğan kuru sonrasi ysadysa ondandir

Hayirlisi olsun o zaman canim senin icinde.
@yesa1 buraya gelmisti bir ara ama bir daha gormedim. Gelismeleri yazin kizlar.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Guzel haberlerinizide duyariz insallah :)

Kizlar bat son hesaplamama gore yarin ben ayin 9 unda test yaptim 2.cizgi silikti bugun tekrar yaptim yine oyle cikti yarin kan verecegim belirsizlik cok kotu bu durumu yasayan varmi aranizda

Burmera ya sen benim bat arkadaşımsın, bir gün biz de o güzel haberleri vericez inşallah
Tabii önümüzdeki hafta versek süper olur ama
Ya ama ben bu geçtiğimiz hafta içinde zaten mucizevi bir haber aldım, bu ay kotamı doldurdum mu acaba

Kizlar bat son hesaplamama gore yarin ben ayin 9 unda test yaptim 2.cizgi silikti bugun tekrar yaptim yine oyle cikti yarin kan verecegim belirsizlik cok kotu bu durumu yasayan varmi aranizda
Hayirlisi olsun.
Testlerini mumkunse paylasabilir misin canim. Testte cikan kandada cikar. Markasi neydi?

Ne ettin ya valla canim ne kadar istiyor bir bilsen. Kv de evden gidince yapacak kimse yok bende hic yapmadim. Hazirlari var paket olarak onlardan mi alsam aceba coooook seviyorum ben asureyi

Ah kusura bakma gülüm ya düşünemedim onu hakkını helal et
bende bayılırım en kısa zamanda yapmak istiyorum
Hazırından alma bence içinde bi sürü katkı maddesi var

İnşallah yarın versek çok güzel olur canım yaa bat geldi çattı çok heyecanlıyım valla yaa hayırdır kuzum ne aldın mucizevi

Ah kusura bakma gülüm ya düşünemedim onu hakkını helal et
bende bayılırım en kısa zamanda yapmak istiyorum
Hazırından alma bence içinde bi sürü katkı maddesi var
Yok canim ne demek helal olsun. Tek kala kala ogrencez artik yapmayi. En kotu yapan komsu gorursem arsizlik yapip bir kase isterim :))

Canım benimde yarın göğüs ucu hariç benimde öyle.göğüslerde şişlik ve hassasiyet var benimde sızlıyor

Minikkuala ya benim şöyle oldu, bi 10 gün öncesine kadar kasık ağrılarım vardı zaten. 4 gün öncesinden erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bat yarın, bugün ve dün gece adamakıllı adet ağrısı çektim. Kasık ağrısı gibi değil yani
Hayırlısı olsun ya, teker teker sıramız gelir elbette

Hangi testi kullandın canım?
Bu işlerde en tecrübeli Smile Forever galiba, ona bi danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…