2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ah kusura bakma gülüm ya düşünemedim onu hakkını helal et
bende bayılırım en kısa zamanda yapmak istiyorum
Hazırından alma bence içinde bi sürü katkı maddesi var
Kızlar pastaneler bu zamanlar aşure yapıyor. Ben hiç yemem ama eşim için her yıl bir tane alıyoruz. Onun da canı çok çekiyor. Uğraşmaktansa pastaneden alın tavsiye ederim :)

Ilk yaptigim frelly idi sanirim buda hcg fortune diye bi test bilgisi olan varsa yazsin arkadaslar
Hmm, bat geçti mi canım?
Ya çok fazla test tecrübem yok ama, zor olsa da biraz dişini sıkıp kan tahlili yaptırmakta fayda var sanırım
Tek çizgi ayrı dert, silik çizgi de ayrı dert burda okuduğum kadarıyla

Ah canıım hemen yatsam kalksam o yazıyı yazsammm keşkee
Insallah o gunde gelecek canim Rabbim cumle isteyene o yaziyi yazdirmayi nasip etsin canim ya pozitif düşünelim karamsar olunca daha srtes yapıyoruz bos yere hormonlarimiz alt ust oluyor en iyisi boyle guzel seyler dusunelim

Ilk yaptigim frelly idi sanirim buda hcg fortune diye bi test bilgisi olan varsa yazsin arkadaslar
Him onlari kullanmistim ama onlarda yanilmadi testler. Buyuk ihtimalle seninde yanilma payi yoktur. Frelly bir kez kullandim. Fortuneyi defalarca ve hep kesin sonuc aldim. Insallah senin icin en guzeli olur.
Kan vermediysen ver artik. Testi at dedim ama atamiyorsun sanirim. Bu durumda soylenecek pek birsey yok. En guzeli kanla tescille.

Herkese iyi geceler kizçeler ben cikayim artik bugunluk bu kadar yeter güzel hayaller kurmaya gidiyorum kendimi hamiş hayal edip uykuya dalicam Allahin izni ile de bigun bu gerceklesecek inaniyorummmm Rabbim güzel geceler nasip etsin hepinize hoşçakalin

Amin canim hepimiz icin yarin sonucu yazarim cevaplariniz icin tesekkurler hakkimizda en hayirlisi olsun hepimiz icin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…