- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Yok canim ne demek helal olsun. Tek kala kala ogrencez artik yapmayi. En kotu yapan komsu gorursem arsizlik yapip bir kase isterim :))
İnşallah canımm güzel haberlerle gelelim inşallah yarınHepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Bebiş vardır da inşallah olmayız
Ne kadar yoğun canım :) günaşırı mıAyiptr solemesi cok yogun calisiorum kk bile grmiorum. Agzindan bal damliyor insallah insallah hepimize
Kızlar pastaneler bu zamanlar aşure yapıyor. Ben hiç yemem ama eşim için her yıl bir tane alıyoruz. Onun da canı çok çekiyor. Uğraşmaktansa pastaneden alın tavsiye ederim :)Ah kusura bakma gülüm ya düşünemedim onu hakkını helal et
bende bayılırım en kısa zamanda yapmak istiyorum
Hazırından alma bence içinde bi sürü katkı maddesi var
Ilk yaptigim frelly idi sanirim buda hcg fortune diye bi test bilgisi olan varsa yazsin arkadaslar
Amin amin amiiinnn ...
Hmm, bat geçti mi canım?Ilk yaptigim frelly idi sanirim buda hcg fortune diye bi test bilgisi olan varsa yazsin arkadaslar
Insallah o gunde gelecek canim Rabbim cumle isteyene o yaziyi yazdirmayi nasip etsinAh canıım hemen yatsam kalksam o yazıyı yazsammm keşkee
Aynen canim yumurtlama da dahil oyle gecti adete 8 gun kala biraktik simdi ovulasyon testi siliklesti simdi tevekkul zamaniNe kadar yoğun canım :) günaşırı mı
Estagfurullah canim :)
Dusunmen yeterli bebegim. Iyiki varsiniz :)Ah canım yakınımda olsaydın ben getirirdim sana
fena da yapmam hani
Him onlari kullanmistim ama onlarda yanilmadi testler. Buyuk ihtimalle seninde yanilma payi yoktur. Frelly bir kez kullandim. Fortuneyi defalarca ve hep kesin sonuc aldim. Insallah senin icin en guzeli olur.Ilk yaptigim frelly idi sanirim buda hcg fortune diye bi test bilgisi olan varsa yazsin arkadaslar
Zaten ben cok cabuk uyuyan bi insani uyansamda 2 dkya tekrar uyurum :) oyle birsey yasasamda farketmem yani :)Canım bende hiç olmadı öyle şeyler sadece gece çok rahat uyuyordum
Bak onu unutmussum sk idrara cikmada var :)Canim benim sadece vajinada asiri yanma kasinti ve sık idrara cikma olmustu ama vajinadaki kasinti ve yanma cok fenaydi
Oldu canım oldu cok fenaydi benim ki :))Bak onu unutmussum sk idrara cikmada var :)
Amin canim hepimiz icin yarin sonucu yazarim cevaplariniz icin tesekkurler hakkimizda en hayirlisi olsun hepimiz icin iyi gecelerHim onlari kullanmistim ama onlarda yanilmadi testler. Buyuk ihtimalle seninde yanilma payi yoktur. Frelly bir kez kullandim. Fortuneyi defalarca ve hep kesin sonuc aldim. Insallah senin icin en guzeli olur.
Kan vermediysen ver artik. Testi at dedim ama atamiyorsun sanirim. Bu durumda soylenecek pek birsey yok. En guzeli kanla tescille.
Ah bu hormonlarımızInsallah o gunde gelecek canim Rabbim cumle isteyene o yaziyi yazdirmayi nasip etsincanim ya pozitif düşünelim karamsar olunca daha srtes yapıyoruz bos yere hormonlarimiz alt ust oluyor en iyisi boyle guzel seyler dusunelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?