2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah yarın versek çok güzel olur canım yaa bat geldi çattı çok heyecanlıyım valla yaa hayırdır kuzum ne aldın mucizevi
Umut kırıntıları gitgide azalıyo bende, umarım senden güzel bi haber alırız
Canım tayin haberimi aldım çok şükür bakanlıktan haber geldi, 1 yıldır beklediğim bi haberdi

Umut kırıntıları gitgide azalıyo bende, umarım senden güzel bi haber alırız
Canım tayin haberimi aldım çok şükür bakanlıktan haber geldi, 1 yıldır beklediğim bi haberdi
Aa hayırlı olsn canım inşallah yarın başka bir mucizevi haber alırsn canısı sağol canım yaa inşallah o güzel haberi alırım yarın

Sogan kurunu kullanan arkadaslar sizlere bi sorum olucak?? Ben yeni basladim. Kasiklarimda agri belimde agri ve karnimdan sanki birseyler kopuyor ya da cok kotu gurulduyor karnim siz bunlari yasadiniz mi??
Ben kulaniyorum bugun 12 gunum 3 gun daha kulanmam gerekiyor guruldama yok ama cok agrim oluyo kasik agrik var gece cok kotu bir agri ile uyandim dunde oyle feci bi agri olsu kasiklarimda tutuldum resmen kalkamadim ve akintilar cogaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…