valla idare ediyoruz canım ya arada sıkıntı oluyo
Canım beni deli gibi çalıştırıyorlar bu aralar sabah 8.30 da gidiyorum gece 11.30 da dönüyorum. Yoksa ben sizden ayrı kalmak ister miyim su işler yoluna bir girse
Yaa nerde calısıyosun kuzum.dikkat et kendine iki canlısn canımCanım beni deli gibi çalıştırıyorlar bu aralar sabah 8.30 da gidiyorum gece 11.30 da dönüyorum. Yoksa ben sizden ayrı kalmak ister miyim su işler yoluna bir girse
13 ekim
13 ekim
Kızlar pastaneler bu zamanlar aşure yapıyor. Ben hiç yemem ama eşim için her yıl bir tane alıyoruz. Onun da canı çok çekiyor. Uğraşmaktansa pastaneden alın tavsiye ederim :)
Dusunmen yeterli bebegim. Iyiki varsiniz :)
Kız canımızı çektirdin
Hoş bulduk :) Teşekkür ederiz :)Smile Forever 2016 eylül ekim hamileleri grubundan buraya transfer olduk. Hamile olanları getirmedik tabii @Cemre Yaman tüp bebek tedavisi görüyor. Ben de yakında başlayacağım. Sanırım henüz yesa gelmedi.
Hayirlisi olsun o zaman canim senin icinde.
yesa buraya gelmisti bir ara ama bir daha gormedim. Gelismeleri yazin kizlar.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Guzel haberlerinizide duyariz insallah :)
Canim o testi hic kullanmadim guvenirligini bilmiyorum ama cizgi hemen ciktiysa hamilesindir insallah. Ben gebeliklerimi labquick markayla hep 4-5gun onceden ogrendim. Gebelik olmayinca gölge gibi bile cizgi olmuyodu.Kızlar bunu da sabah yaptım test bebetime ondan mı hala inanasım gelmiyor bnm
Canim o testi hic kullanmadim guvenirligini bilmiyorum ama cizgi hemen ciktiysa hamilesindir insallah. Ben gebeliklerimi labquick markayla hep 4-5gun onceden ogrendim. Gebelik olmayinca gölge gibi bile cizgi olmuyodu.
Canım ne iş yapıyordun sen?Canım beni deli gibi çalıştırıyorlar bu aralar sabah 8.30 da gidiyorum gece 11.30 da dönüyorum. Yoksa ben sizden ayrı kalmak ister miyim su işler yoluna bir girse
Ben bat bekliyorum canim inşallah hamileysem temmuz annelerine geçeceğim yoksa buraya gelirim :)
Canım bu kadar koyuysa gebelik testinde kesin çıkarEvet yaptim canım bu da bu akşamki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?