Su içip Sol tarafına yatmayı denedin mi? Geçmiyor mu?Karnm acıyo gbı gobegımın etrafı yagyımmı gezıyımmı napıyım hcbısey demedı dktr ya off
Tıbben bir engel yoksa her şeyin doğalı güzel canım. Sezeryanın da olumsuz yönleri var. Hemen süt gelmeyebilir. Ve bir ameliyat sonuçta. Normal doğuma göre kat kat fazla kan kaybı. Bebeğe bakmak için bizim de iyi olmamız lazım.
Tabi karar senin ve doktorunun.
Su içip Sol tarafına yatmayı denedin mi? Geçmiyor mu?
Canım aklıma kötü şeyler getirme. 34 hafta çok iyi bir hafta annelerimizin zamanında imkanlar o kadar kisitliyken bile 7 aylıklar yasamis
o da olablr doğru.ben iyice streil olsun diye dedim.yeni ya biri cam digerleri plastik kokmasn diyeCanımmm kaynatma bence :) kaynamış suyu biraz beklet baktin genleşmeyecek gibi oldu.icine at bekleosnler.bence içind e kaynatma
o makinedn yok bende kaynatcam.ne bilim steril olsun iyice kullanana kadr temiz dursun diye dedim abartrym galiba benCanım benim biberon da avent. Parçaları tek tek ayırıp sterilizasyon makinasına attım bisey olmadı. Kaynatınca da aynı ısıya cikiyo bisey olmaz o biberonlar steril edilebilecek ısıya dayanıklı yapılıyor. Emziği falan da hep attım. Üzerini oku zaten bazı şeyler girmiyor onlarda kaynatmaya uygun değildir yazar. Bir de kapağı var zaten biberonun onu kapatınca poşete koymaya gerek var mı içi önemli sonucta
Canım dr kendi odasında bakmadı ayeı ultrason odası vardı orda bakıldı amma inş yanlıştır dediğin gibiCanım bazen uktrasondn yanls bakılıyoya yarn bska bıyere daha baktr ıstersen benımkıde hep bı hafta gerıden cıkıyo ölcmler hep byleydı
Canım dr kendi odasında bakmadı ayeı ultrason odası vardı orda bakıldı amma inş yanlıştır dediğin gibi
Canım o makina dediğim de kaynatmaya aynı onu demek istedim ben. Kaynatabilirsin bence yine sen bilirsin tabii ama. Abartmiyosun benceo makinedn yok bende kaynatcam.ne bilim steril olsun iyice kullanana kadr temiz dursun diye dedim abartrym galiba ben
Canim dogumda önemli doktorun ilgisi de önemli sonuçta seni yeterince bilgilendirmeli ki rahat etmelisinCanm benım bu hastaneyede gtmem gerekıyodu ıkı aydr ugramamstm dogm brda olck esım hanmdaykrn buraya gıdıhım aradan cıksn dedm ama sanah 6da kalkp gttgımede degmedı yanı.. bıda rahatszlanrsam özele gıderm ınsallah bıde bu özelde seseryan ckmu pahalıdr bılen varmı onuda dsnmuyo deglm sırf seseryan ıcın
Canim dogumda önemli doktorun ilgisi de önemli sonuçta seni yeterince bilgilendirmeli ki rahat etmelisin
Canim iyi bir hastane doktor arastir belki topikte ankaralı olup sana doktor onerebilecek arkadaşlar vardirAynen oyle ama bı bılgı alamadm malesef bıda raahtszlanrsam bska hastaneye gtcema rtık
Bakıldı hepsine temiz çıktı benimki genetik bebek lerim zayıf doğuyorCnm idrar tahlilinde protein kaçağı var mı..24 saatlik idrar yapıldı mı..benim kızımda öyleydi 3 hafta takip etti Dr um kilo alamayınca sezeryan oldum 1900 gr doğdu..bir de kordondaki kan akışına bakıyordu benim Dr um akım bozulunca doğum yaptırdı..
1900 gr doğunca küvezde kaldı mıCnm idrar tahlilinde protein kaçağı var mı..24 saatlik idrar yapıldı mı..benim kızımda öyleydi 3 hafta takip etti Dr um kilo alamayınca sezeryan oldum 1900 gr doğdu..bir de kordondaki kan akışına bakıyordu benim Dr um akım bozulunca doğum yaptırdı..
Bencede zübeyde hanım lanetli gibi ne işin var zaten orda tıp fakültesi zaten berbat olmuş hacettepe iyi diyorlar 500 tl ödüyormuşsun hocaya doğumda bi araştır istersen bidr etlik var orası sezeryanın dış dikişini estetik dikiş yapmıyor bildiğin dikiyorlar yapıştırma değil orayıda boşver dediğim gibi hacettepe de bi hoca araştırSakın sakin Zübeyde hanıma gitme aman sakın ilk Doğumum kabusum orası kısaca gitme
Biberonun neyi var neyi yok kaynat annem çekinme:)))tecrubeli analar gene ben ve geen muhteşem sorularmdan biri :)) biberonlari paketnden cikarinca kaynatmayi dusunuyrm ben dogru mu yapiyrm.bide benmkiler avent kapaklrnin altnda lastkler var bole onlarida kaynatirsam genlesir mi.yoksa onlari kaynatmayayim mi.kaynatıp kurutup buz dolabi posetlerne koyucam ole saklycam.baska fikri olan var midir ki
Doğum tarihlerimiz çok yakın ben henüz dr ve hastane kararı veremedim Ortadoğu'da filiz hanım diyorlar sizce nasıl Dr ve hastane koşulları?Adana ortadoğu sezeryan 1400 küsür normal doğum 1500 küsür:) arada çok fark yok ama normal doğum biraz daha fazla:) antep de de öyle.arafa fark vardı 50 lira givi normal doğum daha fazlaydi
Ben de kaynattım hep canımo da olablr doğru.ben iyice streil olsun diye dedim.yeni ya biri cam digerleri plastik kokmasn diye
kuculmz yani kaynatam ben onlari yarin hepisiniBiberonun neyi var neyi yok kaynat annem çekinme:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?