2017 Aralık Anneleri

Zaten benım kararıma kalmıyo cnm hayrlısı allahtan rabbım yardmcı olsn hepımıze bır an önce saglkla kucagumıza alalım yavruları ınsallah

Ya aldgm tulumlara falan baktmda bıkacı harc cogu ılk gnler ıcın buyuk gbı gorndu gozume . Yarn en kjvjlernden bıkac takm tulum alıyım barı.. bıde bıberon ve mama koycakmısımz her ıhtımale karsı

o makinedn yok bende kaynatcam.ne bilim steril olsun iyice kullanana kadr temiz dursun diye dedim abartrym galiba ben

Canım bazen uktrasondn yanls bakılıyoya yarn bska bıyere daha baktr ıstersen benımkıde hep bı hafta gerıden cıkıyo ölcmler hep byleydı
Canım dr kendi odasında bakmadı ayeı ultrason odası vardı orda bakıldı amma inş yanlıştır dediğin gibi

Canim dogumda önemli doktorun ilgisi de önemli sonuçta seni yeterince bilgilendirmeli ki rahat etmelisin

Bakıldı hepsine temiz çıktı benimki genetik bebek lerim zayıf doğuyor

1900 gr doğunca küvezde kaldı mı

Sakın sakin Zübeyde hanıma gitme aman sakın ilk Doğumum kabusum orası kısaca gitme
Bencede zübeyde hanım lanetli gibi ne işin var zaten orda tıp fakültesi zaten berbat olmuş hacettepe iyi diyorlar 500 tl ödüyormuşsun hocaya doğumda bi araştır istersen bidr etlik var orası sezeryanın dış dikişini estetik dikiş yapmıyor bildiğin dikiyorlar yapıştırma değil orayıda boşver dediğim gibi hacettepe de bi hoca araştır

Biberonun neyi var neyi yok kaynat annem çekinme:)))

Adana ortadoğu sezeryan 1400 küsür normal doğum 1500 küsür:) arada çok fark yok ama normal doğum biraz daha fazla:) antep de de öyle.arafa fark vardı 50 lira givi normal doğum daha fazlaydi
Doğum tarihlerimiz çok yakın ben henüz dr ve hastane kararı veremedim Ortadoğu'da filiz hanım diyorlar sizce nasıl Dr ve hastane koşulları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…