2017 Aralık Anneleri

kasimin 20 sine kadr bize dogurmayi yasakliyrm tutun bebileri icerde daha erken.ay bu 2017 dogumlular ne sabirsz cıktı
Ay inşallah Allah 20 Kasım ı görmeyi nasip etsin. Daha erken gelmesin 4 hafta daha dayansın diye dua ediyorum. Erken Doğum yüzünden bir kaybım var Allah ayni acı ile sınamasın tekrar.... erken Doğum kasılma sancı falan okudukça kötü oluyorum. Allah büyüktür inşallah hepimize aylı günlü sağlıklı sıhhatli nasip etsin bebişlerimizi.

Haftalarımız aynı.bebis şimdi doğsa yaşar mı? Bende erken doğumdan çok korkuyorum

allah korusun canim tekrar yasatmasn.iste 20 sinden sonra dogsunlar hepsi saglikla.ne bilim cok cogaldi yada biz burda okuyrz diye ogreniyrz bu erken dogunalri.benim cevremde hic kimae bu kadr erken dogurmadi.bi buyuk ablam oda 37 haftalkti

Sağol canım dediklerini yedim ama doktor ya genetik yada enfeksiyon tarzı bişeyddn kilo da almıyor olabilir dedi ama yinede dikkat ederim sağol
Cnm idrar tahlilinde protein kaçağı var mı..24 saatlik idrar yapıldı mı..benim kızımda öyleydi 3 hafta takip etti Dr um kilo alamayınca sezeryan oldum 1900 gr doğdu..bir de kordondaki kan akışına bakıyordu benim Dr um akım bozulunca doğum yaptırdı..

Sağol canım dediklerini yedim ama doktor ya genetik yada enfeksiyon tarzı bişeyddn kilo da almıyor olabilir dedi ama yinede dikkat ederim sağol
Cnm idrar tahlilinde protein kaçağı var mı..24 saatlik idrar yapıldı mı..benim kızımda öyleydi 3 hafta takip etti Dr um kilo alamayınca sezeryan oldum 1900 gr doğdu..bir de kordondaki kan akışına bakıyordu benim Dr um akım bozulunca doğum yaptırdı..

tecrubeli analar gene ben ve geen muhteşem sorularmdan biri :)) biberonlari paketnden cikarinca kaynatmayi dusunuyrm ben dogru mu yapiyrm.bide benmkiler avent kapaklrnin altnda lastkler var bole onlarida kaynatirsam genlesir mi.yoksa onlari kaynatmayayim mi.kaynatıp kurutup buz dolabi posetlerne koyucam ole saklycam.baska fikri olan var midir ki

Ben 7 aylık dogmusum 2 kilo bile değilmişim yaşamışım yaşatan Allah yaşatıyor...Allahim inşallah erken doğum olmaz.cok korkuyorum

Kızlarr iyi akşamlar benimde bugün kontrol vardı ve karın çevressinin iki hafta geriden geldiğini söyledi iki hafta sınır dedi yatış istersen yaparız ama bebeğe giden kan akışında sıkıntı yok dedi 5 gün sonra tekrar gidecem de geçen hafta haftasıyla uyumlu dwmişti kilosu fln uyumluydu bebek başka yerden mi kilo alıo yanii moralim bozuldu eşimde geç kalmıştı işe bişey soramadan üzgün üzgün çıktım..

Canım bazen uktrasondn yanls bakılıyoya yarn bska bıyere daha baktr ıstersen benımkıde hep bı hafta gerıden cıkıyo ölcmler hep byleydı

Canımmm kaynatma bence :) kaynamış suyu biraz beklet baktin genleşmeyecek gibi oldu.icine at bekleosnler.bence içind e kaynatma

Canım benim biberon da avent. Parçaları tek tek ayırıp sterilizasyon makinasına attım bisey olmadı. Kaynatınca da aynı ısıya cikiyo bisey olmaz o biberonlar steril edilebilecek ısıya dayanıklı yapılıyor. Emziği falan da hep attım. Üzerini oku zaten bazı şeyler girmiyor onlarda kaynatmaya uygun değildir yazar. Bir de kapağı var zaten biberonun onu kapatınca poşete koymaya gerek var mı içi önemli sonucta

Bu haftalarda Doğum olursa küvöze alırlar tam bilmiyorum ama sanırım 37+1 de falan olursa küvöze almazlar
40 haftalık doğan çocuğu da kuveze alabilirler. Benim eşim erken doğmuş 7. Ayda kuveze falan girmemiş. Ben 42 haftalık doğmuşum 1 hafta kuvezde kalmışım sarılıktan ben girmişim gerci kuveze ama o belli olmuyor. Bi arkadaş 1700gr doğmuş kuveze girmemiş

Tup bebek oldugu ııcn cok cektm ıkı yıl bu yuzden hunu bellımolsm cocugumu kucagıma alıyım dıye ıstıyorm
Tıbben bir engel yoksa her şeyin doğalı güzel canım. Sezeryanın da olumsuz yönleri var. Hemen süt gelmeyebilir. Ve bir ameliyat sonuçta. Normal doğuma göre kat kat fazla kan kaybı. Bebeğe bakmak için bizim de iyi olmamız lazım.
Tabi karar senin ve doktorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…