2017 Aralık Anneleri

Sezeryan olcaksın demi canım doktor gün verdimi birşey söyledimi
Sezaryen olacak kesin ama gün vermedi henüz. Daha doğrusu erken Doğum riski olduğu için net bir şey konuşamıyoruz . Doktorum 36. Haftayı dolduralım sonra istediği zaman gelsin dedi. Nasip olur da 38e kadar dayanırsa 38+1 yada 38+2 de alırım beklemem dedi. Yanı biz de önemli olan hedeflediğimiz haftaları görebilmek...

Kızlar depend’in kullan at külotları varmış
Hastane çantasına koyan oldu mu?
Ben almayı düşünüyorum
3gün rapor aldım evde dinleniyorum çanta işine ne zamam başlarım bilmem
Bu grip çok zamansız buldu beni

Kızlar bebeğim artık kaburgalarıma baskı yapıyor uyuyamıyorum ağrıdan bu kemik ağrısı değil bildiğiniz artık baskı yapıyor nasıl dolacak kalan haftalar bilemiyorum

Kızlar bebeğim artık kaburgalarıma baskı yapıyor uyuyamıyorum ağrıdan bu kemik ağrısı değil bildiğiniz artık baskı yapıyor nasıl dolacak kalan haftalar bilemiyorum
Aynı durum bende de var canım. Sabır. A kaldı inşallah. Geçen hafta baskıdan şikayetçiydim. Bu hafta hareketi azalınca o baskıyı bile özledim. Bugün normale döndü şükür. Ama bu kez de akşamdan bu yana kasılmalarım arttı. İnşallah hepimiz sağlıkla ve vaktinden bebeklerimize kavuşuruz

Ben aldım canım. Çok önermişler

Aynen bende öyle 36 doldurduktan sonra nasıl gelirse gelsin, az kaldı ama sonlar daha heyecanlıymış

Bende aldım depend koydum çantama, çantalar hazır benim kızlar sizde hazırlayın hem agırlaşıyoruz hemde bebişlerimiz sürpriz seviyorlar

member: 843744"]Benim canim çok
canım kötü düşünüp kendini de bebeğinı de strese sokma rabbim bizim için neyi uygun görmüşse o olur sen sadece allaha bırak bol bol dua et

Adana ortadoğu 1400 küsür diyor nr kadar fark var Ankara ile ...ben ortadoğu da yapicam kısmetse :)
E ve t ben ilk doğumu 2016 da bitliste yaptım. 1000 lira. Burda düzgün bi yer bulamadim. Ortadogu tam bi paranla rezil olacagin yer. Adam 3 dk bakmadi bile yüzüme muayene etti. Son gidisimde. Medikal park 5000 ı bulur. Ama benim psikolojim. Daha önemli Dié
.doğum ü orda yapcam. Şehir farkı medikal park da var sanrim

canm o sertleşme birçoğumuz da var bol bol su iç iyi geliyo gerçekten bana da sağolsun burdaki arkadaşlar tavsiy e etti ise de yaradı bende azaldı çok şükür

Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum da. Zelal hanım nasıl biri. Bayan doktora gitmek istiyorum. Sanırım bi tek zelal hanım var. Hakkında bi bilgin var mı?
Adını bilmiyorum ama orda tek bayan var doğru tanıdıklarım gidiyor onlarda memnunlar ama yunus çavuş tamamen tavsiye edildi ve gerçekten işinde mükemmel adam.

Canım batıkent medikalparki diyosun dimi. Doğum için konuş o fiyatı bulamayabilir daha uygundu diye hatırlıyorum.

Ben daha almadım ama e bebek de satılıyor demisti arkadaşlarım.bende almayı düşünüyorum.cunku normal ped yeterli olmuyormuş.

Kızlar adet olacakmışım gibi agrım var karnımı bisey aşağı çekiyor normal mi. Bir de ilk defa karnımın bi yeri şişti ve bebek hareketi değil bebek olunca kayıyor cunku. Noluyor bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…