Sezaryen olacak kesin ama gün vermedi henüz. Daha doğrusu erken Doğum riski olduğu için net bir şey konuşamıyoruz . Doktorum 36. Haftayı dolduralım sonra istediği zaman gelsin dedi. Nasip olur da 38e kadar dayanırsa 38+1 yada 38+2 de alırım beklemem dedi. Yanı biz de önemli olan hedeflediğimiz haftaları görebilmek...
Kızlar depend’in kullan at külotları varmış
Hastane çantasına koyan oldu mu?
Ben almayı düşünüyorum
3gün rapor aldım evde dinleniyorum çanta işine ne zamam başlarım bilmem
Bu grip çok zamansız buldu beni
Kızlar bebeğim artık kaburgalarıma baskı yapıyor uyuyamıyorum ağrıdan bu kemik ağrısı değil bildiğiniz artık baskı yapıyor nasıl dolacak kalan haftalar bilemiyorum
Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum da. Zelal hanım nasıl biri. Bayan doktora gitmek istiyorum. Sanırım bi tek zelal hanım var. Hakkında bi bilgin var mı?
Kızlar bebeğim artık kaburgalarıma baskı yapıyor uyuyamıyorum ağrıdan bu kemik ağrısı değil bildiğiniz artık baskı yapıyor nasıl dolacak kalan haftalar bilemiyorum
Aynı durum bende de var canım. Sabır. A kaldı inşallah. Geçen hafta baskıdan şikayetçiydim. Bu hafta hareketi azalınca o baskıyı bile özledim. Bugün normale döndü şükür. Ama bu kez de akşamdan bu yana kasılmalarım arttı. İnşallah hepimiz sağlıkla ve vaktinden bebeklerimize kavuşuruz
Ben almayı düşünüyorum
Sezaryen olacak kesin ama gün vermedi henüz. Daha doğrusu erken Doğum riski olduğu için net bir şey konuşamıyoruz . Doktorum 36. Haftayı dolduralım sonra istediği zaman gelsin dedi. Nasip olur da 38e kadar dayanırsa 38+1 yada 38+2 de alırım beklemem dedi. Yanı biz de önemli olan hedeflediğimiz haftaları görebilmek...
Ben almayı düşünüyorum
zaten erken doğum riskim var ya olağan şeyler dedi biz elimizden geleni yaparız taktir Allahın dedi ve bebegimin iki böbregindede büyüme var dedi beynimden vurulmusa döndüm oysaki iki hafta önceki kontrolde yoktu kilosuda düşük dedi ve 35 .haftada adalatı bırakmalıyız dedi yani hiç iç acıcı bişey demedi ağlamaktan ve dua etmekten başka bilet gelmiyor elimden böbrek genişlemesi için pek iyi şeyler yazmıyor internette borax araştırdım ya onca aldığım güzel cicilerini ya kızım giymeden onu kaybedersem ne yaparım herseyini aldım ütüledim hazırladım bütün hevesim bitti
E ve t ben ilk doğumu 2016 da bitliste yaptım. 1000 lira. Burda düzgün bi yer bulamadim. Ortadogu tam bi paranla rezil olacagin yer. Adam 3 dk bakmadi bile yüzüme muayene etti. Son gidisimde. Medikal park 5000 ı bulur. Ama benim psikolojim. Daha önemli Dié
.doğum ü orda yapcam. Şehir farkı medikal park da var sanrim
Merhaba :) araniza yeni katıldım.uzun süredir takip ediyordum. Ben 33+3 haftalık hamileyim .oğlum olacak inşallah.brndr karnımda sertlik hissediyorum.ozellikle akşamları bacak aramda çok baskı hissediyorum ne olacak bilmiyorumm
canm o sertleşme birçoğumuz da var bol bol su iç iyi geliyo gerçekten bana da sağolsun burdaki arkadaşlar tavsiy e etti ise de yaradı bende azaldı çok şükür
Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum da. Zelal hanım nasıl biri. Bayan doktora gitmek istiyorum. Sanırım bi tek zelal hanım var. Hakkında bi bilgin var mı?
Adını bilmiyorum ama orda tek bayan var doğru tanıdıklarım gidiyor onlarda memnunlar ama yunus çavuş tamamen tavsiye edildi ve gerçekten işinde mükemmel adam.
E ve t ben ilk doğumu 2016 da bitliste yaptım. 1000 lira. Burda düzgün bi yer bulamadim. Ortadogu tam bi paranla rezil olacagin yer. Adam 3 dk bakmadi bile yüzüme muayene etti. Son gidisimde. Medikal park 5000 ı bulur. Ama benim psikolojim. Daha önemli Dié
.doğum ü orda yapcam. Şehir farkı medikal park da var sanrim
Ben almayı düşünüyorum
Kızlar adet olacakmışım gibi agrım var karnımı bisey aşağı çekiyor normal mi. Bir de ilk defa karnımın bi yeri şişti ve bebek hareketi değil bebek olunca kayıyor cunku. Noluyor bilen var mı