2017 Aralık Anneleri

Canım rahim ağzı uzunluğu. Masallah üçüncü yolda desene :)
İkinci oluyor aslında ilk kızım iki yasında kalp yetmezliği neden vefat etti 3.5 yasında bi kızım daha var bu da kız inşallah sağlıkla gelir onu ölçmedi doktor bebek dönmüş ama doğum kanalında değilmiş

Kafam o kadr karısık ve streslyımkı tedavm zekaı tahrde oldu otaya gttm hep bıde cubuktakı kastaneye kontrollere gttm bıdada baska bu saatten snra cesaret edemıyorm hcbıyere.allah buyuk artık
Canım seni bilen doktorda doğum yapmak en iyisi sanki ...karnin ağrıyorsa bol su iç ve uzan canımmm..geriliyor artik karnimiz benimde karnim aksamlari cok kotu oluyor

Canım seni bilen doktorda doğum yapmak en iyisi sanki ...karnin ağrıyorsa bol su iç ve uzan canımmm..geriliyor artik karnimiz benimde karnim aksamlari cok kotu oluyor

Canım debamlı gttgm brdakı cubuktakı dktr bndan memnunum ama bu hastanede yenıdogan unıtesı olmadıgı ıcın cesaret edemıyorm nolr nolmaz dıye.. yksa brda yapardm dogumu

Canımmm benim bir melek annesisin demek... Allahım diğer yavrularına sağlık versin...

Bu karnn acıması nrmalmı yanı benım dktr acıklama yapmadıgı ıcın sıze sorayım ılgılı dktru olanlara. Ne olursa korkmalıyım ben sımdı

Bu karnn acıması nrmalmı yanı benım dktr acıklama yapmadıgı ıcın sıze sorayım ılgılı dktru olanlara. Ne olursa korkmalıyım ben sımdı
Karin ağrısı derken karın kasılması gibi mı? Sert mı oluyor karnın.bulundugun yerde devlet hastanesi yok mu aciline gidip nst ye girebilirsin.benim yaşadığım yer küçük bir ilce doğum yapacağım yer 4 saat uzaklıkta.bende arada karnım kasilnca burdaki acilden hemen nst ye giriyorum.ne olur ne olmaz diye.

Canım başın sağolsun çok üzüldüm. Allah uzun sağlıklı ömürler versin kizlarina size

Kızlar hazırlıklarınız tamam mı? Ben hastane çantası kendiminkini hazırlamadim daha o kadar useniyorum ki.bebisiminkini seve seve hazırladım:) kendime gelince hazırlamadım daha

Brda acılde nst yk halıba yanı kadn dogm dktru her aksam kalmıyo acıle.. öle bıseyde uzaga gtmem lazım canım her kaslmada acımada gıdemem malesef.. gergnlıkte oluho sertlesme haff acıda oluyo su an

Kızlar hazırlıklarınız tamam mı? Ben hastane çantası kendiminkini hazırlamadim daha o kadar useniyorum ki.bebisiminkini seve seve hazırladım:) kendime gelince hazırlamadım daha

Ben smdı bı lste yapp bakıcam ne gerekıuı ne almısım eksık ne var yarn cıkıcam sanırım eltm msj attı alalım bzde bseyler dıye yatn cıkcaz brlkte gıbı

Buhun kendıme gereksız ızın verdım yarım sımıt ve bı kucuk tatlı yedım

Bısey sotcam kzlar uc takım kıycam hastane cantasınada alt ust takm olarakmı olsn hepsı yksa tulum seklndemı Sız nasl yaptnz hastane cıka setı almıcamm ayruca ben

Brda acılde nst yk halıba yanı kadn dogm dktru her aksam kalmıyo acıle.. öle bıseyde uzaga gtmem lazım canım her kaslmada acımada gıdemem malesef.. gergnlıkte oluho sertlesme haff acıda oluyo su an
O zaman senin yalnız kalmaman lazım canimm.ya da hastane ye yakın bir akraban vs varsa orda kalman lazım.bu şekild e agrin varsa doktora gitmelisin bence.heran tetikte olmalısın.
Çanta için ben gerekenleri aldım ama çantaya yerleştirmedim üzerimde üşengeçlik var.
Aldikalrimi söyleyim canimm
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi (lansinoh)
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Lohusa için alt var ondan
Lohusa tek kullanımlık çamaşırlar var ihale çok kullanışlı oluyor diyorlar (e bebk de satılıyor ben almadım ama alicam )
2 tane lohusa pijama takımı
Ve bel lastiği ince olan 6 tane alt çamaşır
Kalın çorap veya patik
Üzerne örgü şal veya yelek
Makyaj malzemeleri :) tabi o an makyaj malzemesi düşünecek durumda olursak :) ama fotoğraflarda iyi çıkmak için bir göz kalemi ruj allık iyi olacaktır
Lohusa tacı terliği
Benim aklıma gelenler bunlar canimm

Bısey sotcam kzlar uc takım kıycam hastane cantasınada alt ust takm olarakmı olsn hepsı yksa tulum seklndemı Sız nasl yaptnz hastane cıka setı almıcamm ayruca ben
Hastane çıkışı ni ben kendim yaptım.alt üst takım eldiven bere battaniye aldım takım yaptım böyle böyle.3 tane takım koydum bende.citcitli badi çok koydum alttan giydirsinler diye. Yanı hastane çıkışı almadım ama eldiven sapka alt üst takım penye battaniye bu şekilde hemşireye verebilesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…