2017 Aralık Anneleri

Kızlar adet olacakmışım gibi agrım var karnımı bisey aşağı çekiyor normal mi. Bir de ilk defa karnımın bi yeri şişti ve bebek hareketi değil bebek olunca kayıyor cunku. Noluyor bilen var mı
Canimm bende de oluyor aynisi yalancı doğum sancisi diyotlar.vucut kendini doğuma hazriliyornus. Ama yinede bir doktora gitmeni öneririm.ne olur ne olmaz.bir yerimde bisey olsa hemen doktoru arayıp soruyorum çünkü iyice evham manyağı oldum

2 3 hafta daha geçse korkum azalacak.dogsa da bisey olmaz diye düşüncem. Umarım sancılar çok acımıyordur epidural normal olacağım inşallah bir sorun cikmazsa

Kızlar adet olacakmışım gibi agrım var karnımı bisey aşağı çekiyor normal mi. Bir de ilk defa karnımın bi yeri şişti ve bebek hareketi değil bebek olunca kayıyor cunku. Noluyor bilen var mı
Benim de öyle adet sancısı gibi bi sanci geliyo arada. Şu anda da var

Tam on dk boyunca aynı şeyi yaşadım karnım taş gibi oldu resmen sancı atağı geçirdim köpek duruşunda bekledim nefea alıp verdim ama çok kötüydü

kasilma oluyo canim sık sık oluysa kac dakika da bir geldgni say 1 saat icinde 4 ten fazla ise dr unu bilgilendr

Tam on dk boyunca aynı şeyi yaşadım karnım taş gibi oldu resmen sancı atağı geçirdim köpek duruşunda bekledim nefea alıp verdim ama çok kötüydü

ben simdi nst den ciktim.uc kez kasildi karnim yani bi tarafi sertlesti.ama ciktida gram sanci yok:)) nasil sey bu anlamadım.bebi de durmadi habire vurdu o kalp atisini olcen seye.ama iyi cikti sonuclar şükür
e bu cektgmz yalanci sancilar cikmiyo mu nst de acaba

Kızlar malum erken doğum riski var evde de bir çocuk daha var dolaba atmalık ne yapsam oturduğum yerden yaprak sarcam inşallah başka ne olabilir

Benimde çıkmadı iki tane ancak ama evde ağrı sancı tavan yapıyor demekki çıkmıyor doktor yalancı sancı onlar dedi

ay bu dr beni cok korkuttu yaa.yok seker cok kotu bisey yok sona kadr gelirz bi anda küt bebege bisey olur kaybederz cok dikkatli olmalisn deyip durdu.coraspin kullaniudm ben nornalde 34 te birakcam bu 32 de birakalm biz.ama birakirsak bebege bisey olursa igneye mi baslasak acaba.kadin felaket tellali gibi ya kahretti beni.ben ozele devam zaten salak gibi me geldiysem devlete akillanmadm ben

Canım tup bebek oldugu ıcınmı seseryan yksa seseryanmı gerekıyo

Ben de oğlağım ondan istiyorum :)

Kzlar bn doktra sormadımda kan hapımla bakık hapım bıttı alıp devam edym dımı herhangı bu sakıncası yok yanı

Günaydın. Dün (30+6) kontrolümüz vardı, bebiş 2kg olmuş. Karın ve baş çevresi de gününden bayağı ilerde. İri bebek olacak anlaşılan Geçen ay şeker sınıra yakın çıkmıştı ama doktorum da ben de çok üstünde durmamıştık. Şimdi biraz dikkat etmemi istedi yediklerime

Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…