darısı bana hayırlısıyla, işe gitmek istemiyorum artık.Fındik,ceviz,yogurt kilo aldryr canım.Ben de bugun dogum iznine ayrıldim hayirlisiyla .Ins.miniklerimiz zamaninda gelir.
Sen uzattin herhalde canım.Ben dayanamadim.Hayırlısiyla ayrılırsin sen de.darısı bana hayırlısıyla, işe gitmek istemiyorum artık.
Oy maşallah bebişe benmki de önden gidiyor haftasından. 9 kasımda kontrolum var zaman da geçmiyor ki gidip baksak :)Günaydın. Dün (30+6) kontrolümüz vardı, bebiş 2kg olmuş. Karın ve baş çevresi de gününden bayağı ilerde. İri bebek olacak anlaşılanGeçen ay şeker sınıra yakın çıkmıştı ama doktorum da ben de çok üstünde durmamıştık. Şimdi biraz dikkat etmemi istedi yediklerime
Allah korusun canım yaay bu dr beni cok korkuttu yaa.yok seker cok kotu bisey yok sona kadr gelirz bi anda küt bebege bisey olur kaybederz cok dikkatli olmalisn deyip durdu.coraspin kullaniudm ben nornalde 34 te birakcam bu 32 de birakalm biz.ama birakirsak bebege bisey olursa igneye mi baslasak acaba.kadin felaket tellali gibi ya kahretti beni.ben ozele devam zaten salak gibi me geldiysem devlete akillanmadm ben
darısı bana hayırlısıyla, işe gitmek istemiyorum artık.
Canim benim önceki gebelikte kese yırtılıp suyum geldiği için 28+5 de acil sezeryene alınmıştım bebeği riske atmak istememişti doktorumuz tabi Allah ömür vermedi ona.... Onun için bu da sezaryen olacak mecburen. Tüp bebek Antalya'da özel tüp bebek merkezi var Oraya gittim. Gerçekten çok iyi bir klinik. Gebelik takibi yapmıyorlar onun için başka bir özel hastaneye gidiyorum. İlk gebelikte herşey yolunda gitse bile doktorum tüp bebek olduğu için riske atmam sezaryen yaparım demişti tabi bunda benim kilolu olmam da etkili. Yanı benim için sezeryan kaçınılmaz ki ben normal Doğum çok istemiştim.Canım tup bebek oldugu ıcınmı seseryan yksa seseryanmı gerekıyo
jiletBana riskli oldugu icin epilasyonu da yasakladı ağda da yasak ne yapacaz biz acil bir durum olursa
Ve düzenli olması durumunda canım. Bir de en ufak ta olsa kan gelmesi durumunu çok önemsiyor doktorlarKzlr anladgm kadaryla bu setlesme yoplanmalara aynı anda bel kasık agrısı eslık ederse dktra gıdılmelı dıye anladm ben
tecrubesiz de ilk kez gittim zaten bo daha da gitmem.tovbeler olsun.tamam bizde biliyrz tehlikeli bisey elimizdn geldgmce dikkat ediyrz ama bunun bi dedgi bi dedgni tutmuyo ki kahretti beni daha cokAllah korusun canım yaHer doktor ayni olmuyr iste. Moralini bozma.Dikkatli yiyp iciyrz ztn biz.Allah'in izniyle bisey olmaz
Canim benim önceki gebelikte kese yırtılıp suyum geldiği için 28+5 de acil sezeryene alınmıştım bebeği riske atmak istememişti doktorumuz tabi Allah ömür vermedi ona.... Onun için bu da sezaryen olacak mecburen. Tüp bebek Antalya'da özel tüp bebek merkezi var Oraya gittim. Gerçekten çok iyi bir klinik. Gebelik takibi yapmıyorlar onun için başka bir özel hastaneye gidiyorum. İlk gebelikte herşey yolunda gitse bile doktorum tüp bebek olduğu için riske atmam sezaryen yaparım demişti tabi bunda benim kilolu olmam da etkili. Yanı benim için sezeryan kaçınılmaz ki ben normal Doğum çok istemiştim.
Ya bazı doktorlar nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyorlar gerçekten. Şeker hastası olup hamile olanlar nasıl doğuruyormuş. Hamile bir kadına küt diye kaybederiz denir mi yahu nasıl bir aymazlık bu!!!! Kaç cikiyo canım senin sekerin. Bir de ben de doktorumu degistirdim 20. Haftalarda başka doktora geçtim. Aynı anda bir çok yere gitmek daha çok kafa karıştırıyor diye düşünüyorum. Mecburi durumlar hariç tabii de. Ölçümler bile makinadan makinaya farklı olabiliyor. Bir de her doktorun tedavi şekli farkli olabiliyor. Biri bisey dese oburu başka şey dese hangisini dinleyecez. Sen hem devlete hem özele mi gidiyosun canım. Tam emin olduktan sonra tek bir doktora güvenmek gerekiyor başka yere de görünmek kafa karıştırıyor gibi sankiay bu dr beni cok korkuttu yaa.yok seker cok kotu bisey yok sona kadr gelirz bi anda küt bebege bisey olur kaybederz cok dikkatli olmalisn deyip durdu.coraspin kullaniudm ben nornalde 34 te birakcam bu 32 de birakalm biz.ama birakirsak bebege bisey olursa igneye mi baslasak acaba.kadin felaket tellali gibi ya kahretti beni.ben ozele devam zaten salak gibi me geldiysem devlete akillanmadm ben
Masallah cok iyi canım.18 aralik mı?benm dogum tarihi usg ye gore yine 18 mart gozukuyo.33+2 cikti usg ye gore kilosuda 1900 43 cm.
Konuştum canım da 4500 dedi. Ben de doğuma kadarki bi iki muayene olunca ki nst de ücretli. Hatta 5000 ı geçecek çünkü muayene 190 lira. İndirmle 139Canım batıkent medikalparki diyosun dimi. Doğum için konuş o fiyatı bulamayabilir daha uygundu diye hatırlıyorum.
Canim benim önceki gebelikte kese yırtılıp suyum geldiği için 28+5 de acil sezeryene alınmıştım bebeği riske atmak istememişti doktorumuz tabi Allah ömür vermedi ona.... Onun için bu da sezaryen olacak mecburen. Tüp bebek Antalya'da özel tüp bebek merkezi var Oraya gittim. Gerçekten çok iyi bir klinik. Gebelik takibi yapmıyorlar onun için başka bir özel hastaneye gidiyorum. İlk gebelikte herşey yolunda gitse bile doktorum tüp bebek olduğu için riske atmam sezaryen yaparım demişti tabi bunda benim kilolu olmam da etkili. Yanı benim için sezeryan kaçınılmaz ki ben normal Doğum çok istemiştim.
Ve düzenli olması durumunda canım. Bir de en ufak ta olsa kan gelmesi durumunu çok önemsiyor doktorlar
Kimin 190 lira orda. Daha uygun doktorlar da vardı.Konuştum canım da 4500 dedi. Ben de doğuma kadarki bi iki muayene olunca ki nst de ücretli. Hatta 5000 ı geçecek çünkü muayene 190 lira. İndirmle 139
Masallah olmasın canimEwt ck sukur hıc leke bıle olmadımolraa hemen gıderm zatn esı asagıda benım bebegın
ya ozele gidiydm ben sgk yok diye devlete gideym dedim dogum masrafli olur diye.gitmez olaydım.cok yuksek çıkmıyordu benim seker ya tamam arada kacirdgmz oluyo ama diyete uymaya calisyrz ki kilosu da normal iri bebek degilYa bazı doktorlar nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyorlar gerçekten. Şeker hastası olup hamile olanlar nasıl doğuruyormuş. Hamile bir kadına küt diye kaybederiz denir mi yahu nasıl bir aymazlık bu!!!! Kaç cikiyo canım senin sekerin. Bir de ben de doktorumu degistirdim 20. Haftalarda başka doktora geçtim. Aynı anda bir çok yere gitmek daha çok kafa karıştırıyor diye düşünüyorum. Mecburi durumlar hariç tabii de. Ölçümler bile makinadan makinaya farklı olabiliyor. Bir de her doktorun tedavi şekli farkli olabiliyor. Biri bisey dese oburu başka şey dese hangisini dinleyecez. Sen hem devlete hem özele mi gidiyosun canım. Tam emin olduktan sonra tek bir doktora güvenmek gerekiyor başka yere de görünmek kafa karıştırıyor gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?