2017 Aralık Anneleri

Konuştum canım da 4500 dedi. Ben de doğuma kadarki bi iki muayene olunca ki nst de ücretli. Hatta 5000 ı geçecek çünkü muayene 190 lira. İndirmle 139
ozelde nst ücretli mi ne kadr oduyisn ektra nst icin.beni ozelde henuz almadlar nst ye ama fiyat sordgmda muayne ucretne dahil dendi

Kızlar malum erken doğum riski var evde de bir çocuk daha var dolaba atmalık ne yapsam oturduğum yerden yaprak sarcam inşallah başka ne olabilir
canim ben dolmari temzlyp biraz disarda yumusattm 1 2 gun guneste daha sonra buzluga attm misafr gelince hemen dolup tabaklarda servis ederm die dusundm. kurabiye yaptm onu da buzluga attm ayni sekilde canm kullanamdan once cikryrm harika oluyo ayrca basit tuzlu kurablyr de yapp atablrsn pogacalar da yapip atabilirsn canm sorun sorn olmyo :)

Kızlar malum erken doğum riski var evde de bir çocuk daha var dolaba atmalık ne yapsam oturduğum yerden yaprak sarcam inşallah başka ne olabilir
Köfte, yapabiliyorsan karnıyarık doldurup. Baklagilleri bi gece ıslatıp öyle koyarsan çıkarıp direk pişirebilirsin sonradan yerin varsa.

Tüp bebekte genelde sezaryen oluyor canım, belli olmaz hiçbirimizde normal deriz sorun çıkabilir suyu biter kordon dolanır kanama vs sezaryen olur hsyırlısı olsun inşallah hakkımızda

Aman bı sıkntı olmasnda normal olsn razıyım

Ya kızlar 31.haftada doktora gittim bebeğim 2300 kg dı. Çok mu sizce. Normal doğum düşünüyorum o yüzden sıkıntı olmaz inşallah.. bebisimin kilosunun 4 e yakın olmasını istiyorum ama 4 u geçer mi ki?

Benim ilk dogumda mama ve biberon almıstik.Sezaryan oldugu icin sut hemen gelmiyr malum.Diger butun bebekler aglarken bizim minik mama yiyip guzel guzel uyumustu dogdugu gun canim:))

:) her ıhtmale katsı bulndrmak ıyı olr o zaman evzanedn cam bıneron alayım bıtane mamaya bakarm snra.. bıde eczanede lansınoh kremle gogs pedı bulurum dımı

Biberon ve süt sağma makinası koyacağım.mama koymayı duusnmuyorum.

Canm lazm olrsa sıkntı olmasn dıye ınsalalh gerk kalmazda sut sagma makınasndada karardızı napsam elektrklıler oahalı galıba dıgerlernınıde pek önermıyolar

Masallah canım baya ıyymıs bole gıderse 4 olr heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…